pejsaty 26.02.04, 12:51 nie moge sie juz doczekac najnowszego filmu z tego gatunku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: pasjami lubie filmy fantasy 26.02.04, 13:17 reżyseruje go ten artysta o bujnym zaroście, co to go widziałam kiedyś w "Walecznym sercu"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: pasjami lubie filmy fantasy 26.02.04, 16:45 Popieram, dodając równie ważny element w dziele filmowym jakim jest muzyka współgrająca z obrazem.(oby) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty i popcorn tez 26.02.04, 18:04 i cola. to nadaje smaku nawet filmowi sredniej jakosci... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: pasjami lubie filmy fantasy 26.02.04, 18:20 ja natomiast najbardziej uwazam filmy z hepiendem, koniecznie dobrym. podnosza mnie na duchu, krzepia oraz sprawiaja ze kocham zycie a takze swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty a ja lubie tez wyciskacze lez! 26.02.04, 18:27 polecam wszystkim tradycyjne szlagiery - cebule i czosnek! Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: a ja lubie tez wyciskacze lez! 26.02.04, 18:32 Cebula i czosnek-owszem, pod warunkiem, że wszyscy widzowie na sali dostaną i bez oporów będą konsumować podczas projekcji. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: pasjami lubie filmy fantasy 26.02.04, 18:31 love stories tyż lubię, zwłaszcza jeśli dotyczą elyt.. pokrzepiam się cukrem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Pejsacz, 26.02.04, 18:32 podsiadłeś mnie, żadnego szacunku dla dam! :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Pejsacz, 26.02.04, 18:42 aha czy Pejsaty to Gitman na odwyku moze? bo mi sie wszystko kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Badania psycho 26.02.04, 20:57 dowodzą, iż agresja - szczególnie nieuzasadniona, powraca ku nam niczym zbłąkany bumerang.. miej to na względzie Janielu, medytując i kontemplując słowo, uwolnij się od wibracji negativo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Badania psycho 26.02.04, 21:07 A ja normalnie uwielbiam filmy do smiechu, najlepiej z Rambo w roli glownej. Bo mnie on zawsze smieszy. Eda, czy Ty dzisiaj bylas na przegladzie filmow dydaktycznych, ze tak wszystkich musztrujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Badania psycho 26.02.04, 21:17 po raz ostatni miałam styczność z dydaktyką w Zamku Ujazdowskim.. tylko przed oczy przywołam ową projekcję, a od razu miast chleba na myśli musztrę i manewry mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Badania psycho 26.02.04, 21:26 Chachacha, mocne to dzielo sztuki bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Badania psycho 26.02.04, 21:40 hyhy, tylko nie wiem czemu Gitek tak szybko się ulotnił, miast mnie za rękę trzymać i kontemplować wespół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pasjami lubie filmy fantasy 27.02.04, 14:11 w celach dydaktycznych to ja widziałem na slynnych niegdyś DNIACH FILMU RADZIECKIEGO wstrząsający cały szkolny motłoch tudzież znaczne fragmenty szacownego ciała obraz "Ojciec Sergiusz" z rozpędu i pod wrażeniem za własne zaoszczędzone z trudem pieniądze obejrzałem jeszcze jeden film w tamtej edycji DNI owych, a mianowicie "Fakt" polecam gorąco ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pasjami lubie filmy fantasy 27.02.04, 16:55 Wzmiankowane tytuly sa mi obce, natomias w zmierzchlych czasach podstawowki chodzilismy cala szkola, a wlasciwie jej starszymi klasami na jakies slusznie ideologicznie filmy. Nawet fajnie bylo, bo rzucalismy sie ogryzkami i oslinionymi landrynkam, a cialo pedagogiczne sie wsiekalo, bo nie widzialo dokladnie kto i czym. Najchetniej celowalo sie w cialo, nie musze nadmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: pasjami lubie filmy fantasy 27.02.04, 17:14 a cialo czym w was rzucalo? bo chyba jakos reagowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pasjami lubie filmy fantasy 28.02.04, 06:12 w czasach głębokiej reglamentacji rzucanie pożywieniem byłoby czms więcej niz lekkomyslność, ale dobrym słowem ciało było obrzucane szczodrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pasjami lubie filmy fantasy 28.02.04, 10:44 Byly to resztki pozywienia. Zapomnialam jeszcze o papierze, w ktory zawiniete byly kanapki. Cialo reagowalo w sposob typowy: X (tu padalo nazwisko jakiegos szkolnego zabijaki) widze co robisz i poczekaj (tu nastepowal krotki opis ewentualnej represji). Nie bez znaczenia na ujawnienie aktywistow tego procederu byla grupa skarzypyt. Odpowiedz Link Zgłoś