Gość: Dorothyl07 IP: *.vailresorts.com 27.02.04, 02:07 Zakochalam sie w facecie, ktory mieszka 10 tys. km od mojego miejsca zamieszkania. Czy to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorothy Re: dwa kontynenty IP: *.vailresorts.com 27.02.04, 16:52 Na razie nie myslalam, zeby sie odkochac. Na razie probuje znalezc sens w istniejacej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: dwa kontynenty 02.03.04, 07:49 To moze znajdziesz sens kiedy osoba która darzysz uczuciem jest w zasięgu wzroku lecz tak samo jest osiągalna jak by była ok. 20 000,545 km od Ciebie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorothyl07 Re: dwa kontynenty IP: *.vailresorts.com 02.03.04, 23:33 Wydaje mi sie, ze jesli osoba ta bedzie w zasiegu mojego wzroku (mam nadzieje, ze stanie sie tak juz niedlugo) a bede miala wrazenie jakby byla ode mnie oddalona o 20,000,545 km,to wtedy rzeczywiscie nie bedzie to mialo sensu. Chyba, ze nie zrozumialam tego, co chcialas/les powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: dwa kontynenty 03.03.04, 06:55 Tak, nie będzie, ale jest jeszcze jakaś nadzieja, że może sie to zmieni, szrpiesz się a efektu nie widać. Straszne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorothyl07 Re: dwa kontynenty IP: *.vailresorts.com 03.03.04, 17:53 Nie zaangazowalabym sie w nic, na czego ewentualna zmiane pozniej liczylabym. Zrobilam to juz kiedys z moim mezem, i wiem, ze ludzie sie nie zmieniaja (przynajmniej nie diametralnie). Wlasnie o to chodzi, ze ja sie nie szarpie, wszystko jest super bez zadnego wysilku i szarpania. Efekt widac - 1500 maili w ciagu 4 miesiecy i 4 dni. Wlasnie nareszcie wszystko dzieje sie bez szarpania i zmieniania siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: dwa kontynenty 04.03.04, 06:53 To tylko wypada Ci pozyczyć by jak najszybciej doległość była mniejsza do długości :*)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dwa kontynenty IP: *.hwr.Arizona.EDU 02.03.04, 08:54 a musi byc sens w zakochaniu sie? a zakochujesz sie tylko jak widzisz sens? a po co sie zastanawiasz? chcesz zepsuc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorothyl07 Re: dwa kontynenty IP: *.vailresorts.com 03.03.04, 17:31 Sorry, ze nie odpisalam wczesniej, ale musialam sie zastanowic nad tym co napisales. Sluszna uwaga. Moze rzeczywiscie najlepiej jest na zywiol? Na pewno nie zakochuje sie wtedy kiedy widze sens, to co stalo sie teraz jest na to najlepszym dowodem. Bylo to zupelnie nieprzewidywalne i jak grom z jasnego nieba. Jeszcze mniej powaznie zabrzmi to, ze tak naprawde to ja go nawet jeszcze nie widzialam, tylko zdjecia, w ciagu 4 miesiecy naszej znajomosci wymienilismy ok.1,500 maili i spedzilismy pare godzin na telefonie. Brzmi beznadziejnie, prawda? Czy komus z Was przydarzylo sie zakochanie internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: dwa kontynenty 04.03.04, 08:44 .....dziecino, ja za miesiąc będę obchodził rocznicę ślubu.....a żone poznałem na necie i to na tym portalu....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: dwa kontynenty IP: *.smsnet.pl / 80.48.133.* 04.03.04, 12:02 jasne że ma sens moja przyjaciólka poznala tak swojego faceta sa już razem 2 lata i niedlugo sie zareczaja i na poczatku tez byly kilkugodzinne nocne rozmowy listy meile a teraz jezdza do sibie na wekedny a na codizne tysiac sms i rozmowy,powinnas o to walczyc i pamietaj tlyko by jak najczesciej miec ze soba kontakt chocby przez smsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: dwa kontynenty IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.03.04, 23:43 Witaj w klubie zakochanych na odległośc,z nadzieją na szybkie skrócenie dystansu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kulju A ja juz po slubie:)) 10.03.04, 18:03 Czesc! A ten zza oceanu jest juz moim mezem ;). Wiec chyba warto kontynuowac znajomosc. Co prawda moj obecny maz dzwonil do mnie codziennie (okolo 1 godz) i przez poltora roku latalismy tam i z powrotem do siebie. W koncu doszlismy do wniosku, ze bedzie taniej ;))) jak ja sie przeprowadze do Kanady. I jest cudownie! A i synek rosnie jak na drozdzach. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś