Dodaj do ulubionych

Niedziela-Imieniny?

29.02.04, 10:14
spaniela? Tylko taki rym przychodzi mi do głowy:)
Dobra, jakoś przeżyłam wczoraj (chociaż po każdej takiej imprezce powinnam
udać się na terapię hehehe).
A dziś, mam nadzieję, że miły spacer...i może lekturka? Mam trochę zaległych
książek. A jakie są wasze plany?
Obserwuj wątek
    • aariel Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 12:23
      Ok, dzisiaj swietujemy spaniela :)
      Czy Ty tez tak przezywasz rodzinne imprezy jak ja?
      Mam kolezanke, ktora mowi, ze nie moze przezyc imprezy rodzinnej na trzezwo. U
      mnie chyba az tak zle nie jest, ale i tak nie jest najfajniej...
      • chiara76 Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 12:46
        No na to wygląda. W sumie teściowa tylko na początku mi dowaliła, ale to taka
        jej polityka chyba, zaczyna od jakiegoś kwasu i pewnie się cieszy, że mina mi
        się kiepści na resztę wieczoru. A potem na pewno opowiada, że M siedziała całe
        Imieniny z taką nadętą miną (nie nadętą, ale smutną, ale ona tego nie odróżnia,
        w ogóle jeśli chodzi o uczucia, to ma chyba pewne braki. Nigdy nie usłyszałam
        od niej nic miłego, a nie, przepraszam, dwa lata temu powiedziała mi, że "Masz
        ładny żakiet").
        Królestwo dla tego , kto nauczyłby mnie luzu w stosunku do nich:) Ale chyba
        byłby to tylko Dalaj Lama...
        Ale nic to, pójdę zintegrować się z naturą, to mi dobrze zrobi:)
        pozdrówka.
        • kasia721 Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 12:53
          chiara76 napisała:

> No na to wygląda. W sumie teściowa tylko na początku mi dowaliła, ale to taka
          > jej polityka chyba, zaczyna od jakiegoś kwasu i pewnie się cieszy, że mina mi
          > się kiepści na resztę wieczoru. A potem na pewno opowiada, że M siedziała
          całe
          > Imieniny z taką nadętą miną (nie nadętą, ale smutną, ale ona tego nie
          odróżnia,
          >
          > w ogóle jeśli chodzi o uczucia, to ma chyba pewne braki. Nigdy nie usłyszałam
          > od niej nic miłego, a nie, przepraszam, dwa lata temu powiedziała mi,
          że "Masz
          > ładny żakiet").
          > Królestwo dla tego , kto nauczyłby mnie luzu w stosunku do nich:) Ale chyba
          > byłby to tylko Dalaj Lama...
          > Ale nic to, pójdę zintegrować się z naturą, to mi dobrze zrobi:)
          > pozdrówka.

Pozdrawiam!!! Uważam, że przynajmniej małe królestwo należy się Tobie.
          Potrafisz już z tego trochę żartować a to zawsze coś!!!
          Życze miłej niedzielki!!! Ja będę czytać i słuchać muzyki mam parę nowych płyt
          i chcę się przy nich zrelaksować.
          Ps. Koncert to już jutro:)))! Czekam na wrażenia!!!
          • chiara76 Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 12:58
            Dzięki Kochanie za miłe słowa.
            Dziś sobie żartuję, wczoraj troszkę gorzej było, jeśli był śmiech, to przez łzy.
            Ale teraz nastawiam się już koncertowo. Bardzo się cieszę na ten
            koncert.Opowiem, jak było, oczywiście.
        • aariel Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 12:57
          Hmmm.... u mie jest odrotna sytuacja, tzn z moja mama i moim facetem. Ale ja
          chyba najbardziej to przezywam :(

Dobrze, ze juz masz to za soba, no i jutro chyba idziesz na koncert, prawda?
          • mocca2003 koncert 29.02.04, 17:01
            Chiara idziesz na koncert Misii? jak przeczytałam w gazecie , że ma koncert w
            Warszawie od razu pomyślałam sobie o Tobie .Baw sie dobrze na tym koncercie
        • m-gosia Czesc dziewczynki, 29.02.04, 12:58
          jak dla mnie może być: niedizela - imieniny lenia:)

Idę właśnie na spacer ( bo śniegu jest chyba z jakies pół metra, a moj pies po
          prostu uwielbia latać w zaspach), a poźniej na kawkę do sąsiadki (wybieram się
          już tygodniami do niej). Nie zamierzam dzis nic robić oprócz czytania i
          odpoczywania...
          Chiara, mimo wszystko życzę luzu - niestety na tym świecie nie da się zadowolić
          wszystkich. Duża buźka i miłej niedzieli!
          • aariel Re: Czesc dziewczynki, 29.02.04, 13:01
            m-gosia napisała:

> jak dla mnie może być: niedizela - imieniny lenia:)

Ooo, to mi pasuje :)

> Idę właśnie na spacer ( bo śniegu jest chyba z jakies pół metra, a moj pies po
            > prostu uwielbia latać w zaspach),

Ja chyba zaraz tez wyjde z psem i zrobie mu radoche, chociaz za 5 min bedzie
            chcial wracac do domu, bo to zmarzlak :)
            • chiara76 Re: Czesc dziewczynki, 29.02.04, 13:03
              A co to za rasa, że taki zmarźlak?
              Czy może kundelek?
              • kasienka80 a ja lubie !! 29.02.04, 13:22
                A ja lubie imprezy rodzinne !! Tzn w tym takim dosc bliskim gronie bez zadnych
                pociotkow, tylko my 4+ 2 babcie+ dziadek+ 2 ciocie bliskie
                klocimy sie, czasem tez placze, ale lubie i zawsze lubilam
                u "tesciow" tez jest fajnie !!!
                chyba dobrze trafilam :-))
    • aiwa7 Re: Niedziela-Imieniny? 29.02.04, 18:32
      Niedziela oczywiscie imieniny Czmiela!
      Czmiela o cholera przecież Czmiele odlatują w tą niedzielę!!!!
      :)
    • chiara76 ...po spacerze 29.02.04, 20:02
      Byliśmy na spacerze. Pobratałam się z naturą w lesie, pobrałam energię od
      brzóz , mimo strasznie silnego wiatru było super. Od razu mi lepiej...niedługo
      wiosna, będzie dobrze, nie? Musi być.
      No i poszliśmy do malla , powąchałam sobie rozmaite zapachy i jeden wpadł mi w
      oko (nos??), to "Eternity Love" CK, co o nim sądzicie? Znacie go? Podoba Wam
      się?A jutro koncert Misi, oczywiście, że Wam potem zdam relację!
      • kasia721 Re: ...po spacerze 29.02.04, 20:51
        chiara76 napisała:

"Eternity Love" CK, co o nim sądzicie? Znacie go? Podoba Wam
        > się?

Mi bardzo!!!! kiedyś go miałam. Pozdrawiam!!!
      • aariel Re: ...po spacerze 01.03.04, 09:48
        chiara76 napisała:

> No i poszliśmy do malla , powąchałam sobie rozmaite zapachy i jeden wpadł mi
        w
        > oko (nos??), to "Eternity Love" CK, co o nim sądzicie? Znacie go? Podoba Wam
        > się

A mi tez ostatnio wpadl w rece :) Nawet sie nim popsikalam. Podoba mi sie
        bardziej niz zwykle Eternity, ale kupowac chyba nie mam zamiaru na razie.
      • kurczak1976 Chiara 01.03.04, 10:46
        A czy na przyklad przed wizyta u "ukochanej" tesciowej nie mozesz dostac
        jakiejs naglej migreny albo poczuc sie slabo itp.?!
        Bo przeciez po co sie katowac wizytami u kogos kto tylko robi ci przykrosci. Co
        na to twoj maz?
        Albo moze kiedys odbij pileczke miedzy wierszami tak zeby kobita zamilkla na
        wieki na twoj temat. Albo dowiedz sie czego tesciowa najbardziej nie lubi i
        zacznij o tym rozmowe przy stole. Moze sie w koncu domysli o co chodzi.
        A jesli jest przypadkiem nieuleczalnym to olej kobite i juz! A jak podchodzi do
        ciebie tesc?
        • chiara76 Re: Chiara 01.03.04, 10:54
          wiesz, sytuacja i tak jest u nas skomplikowana.
          Moja teściowa jest na tyle cwana, że umie tak powiedzieć złośliwości, że
          teoretycznie nie możesz się za bardzo przyczepić. Moja Mama i P twierdzą, że
          czasem ona może nawet nie wie, że przywali komuś (jakoś trudno mi w to wierzyć,
          ale może i są tacy gruboskórni ludzie). Mój P, wiesz, to są jego
          rodzice,oczywiście jest po mojej stronie, ale przecież jemu też jest źle, że
          oni się tak, a nie inaczej zachowują. I tak w wielu przypadkach nie robimy
          tego, co oni by chcieli. Najgorzej jest, że oni mają takie przekonanie, że
          tylko ich droga życia jest najlepsza, nie ma w nich miejsca na tolerancję
          odmienności stylu życia, czy przekonań.
          Teść trzyma z nią sztamę (może dla mnie to dobry znak, bo mój P też ze mną
          będzie taki trzymający). A w ogóle, już jak o tym piszę, to się zdenerwowałam,
          a po co, więc kończę. Dziś i tak jestem w lepszym nastroju:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka