chiara76 01.03.04, 11:18 A ja się ucieszyłam jeszcze, że za całokształt twórczości nagrodę otrzymał Blake Edwards, ten od "Śniadania u Tiffany'ego"... No i "Nemo" oczywiście, też mnie na nominacja ucieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: Jeszcze o Oskarach 01.03.04, 11:26 Ja juz napisalam o moich wrazeniah w innym watku. Ale chcialam jeszcze dodac, ze zaluje, ze Piraci nei dostali zadnej nagrody. A to naprawde bardzo fajny film! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Jeszcze o Oskarach 01.03.04, 11:35 No, a przynajmniej Johnny Depp, świetny tam był! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 oskarowa moda 01.03.04, 14:03 Chociaż nie jestem wielbicielką trylogii cieszę sie , że Władca " zdobył tyle oskarów. Podobnie ucieszył mnie oskar dla Cherlize Theron, która jak dla mnie jest jedna z najpiękniejszych aktorek. Właśnie przejrzałam oskarowe zdjęcią i stwierdzam, że mało kto tam wygladał fajnie . Uma thurman zaskoczyła mnie swoim strojem podobnie jak Sandra bullock. Zreszta oceńcie sami podsyłam wam link . Jedynie podobała mi sie Catrine zeta- jones i Angelina Jolie. film.onet.pl/N,14431,43,0,0,galeriao.html Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: oskarowa moda 01.03.04, 14:43 Jamie Lee Curtis, ktora bardzo lubie, wygladala bardzo niekorzystnie. Podobala mi sie Julia Roberts (fryzura), bo sukienki za bardzo nie pamietam. C. Zeta Jones tez mi sie podobala, i Jada Pinkett-Smith tez :) A Charlize Theron byla cala pomaranczowa :( Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: oskarowa moda 01.03.04, 19:46 Rozczarowanie. Uma z tym szlafrokiem rochę przesadziła... Bullock wyglądała, jakby weszła w śniegową zaspę... Nicole Kidman przebrana za Małą Syrenkę... tylko Zeta-Jones jak zwykle bez zarzutu, ale to było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Angelina !!! 01.03.04, 22:12 Mi sie strasznie podobama Angelina Jolie...piekna ta atlasowa suknia. Nicole tez miala fajna sukienke, ale niedobrany kolor, bo jakas taka jeszcze bledsza wyszla, no i Catrine Zeta-Jones tez slicznie wygladala. No a Uma...coz.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Angelina !!! 02.03.04, 10:28 Po prostu zabraklo Hale Berry. Ona nigdy nie zawodzi jesli chodzi o suknie wieczorowe:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Angelina !!! 02.03.04, 17:18 kasienka80 napisała: > Mi sie strasznie podobama Angelina Jolie...piekna ta atlasowa suknia. I bardzo ladnie dobrana bizuteria :) > No a Uma...coz.... :-((( No co? W firankach nie mozna przyjsc na rozdanie oscarow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Angelina !!! 02.03.04, 17:33 No tak tylko te firanki byly jak po ataku bandy rozwscieczonych kotow:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 oskarowa moda 01.03.04, 14:03 Chociaż nie jestem wielbicielką trylogii cieszę sie , że Władca " zdobył tyle oskarów. Podobnie ucieszył mnie oskar dla Cherlize Theron, która jak dla mnie jest jedna z najpiękniejszych aktorek. Właśnie przejrzałam oskarowe zdjęcią i stwierdzam, że mało kto tam wygladał fajnie . Uma thurman zaskoczyła mnie swoim strojem podobnie jak Sandra bullock. Zreszta oceńcie sami podsyłam wam link . Jedynie podobała mi sie Catrine zeta- jones i Angelina Jolie. film.onet.pl/N,14431,43,0,0,galeriao.html Odpowiedz Link Zgłoś