Dodaj do ulubionych

Chciałam pozdrowić Romka :)

04.03.04, 18:35
Bo to jest w Jego interesie :)
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 04.03.04, 19:47
      juz pozdrowilas :) do takich ynteresow sie nie nadaje :)
      • zalogowana Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 04.03.04, 19:54
        Nie moja wina,że masz na imię tylko Romek :)
        • aniela Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 00:14
          sie dolaczam. w dobrze pojetym interesie (nie powiedzialam czyim przeciez ;)
          • quasthoff Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 01:34
            Nie zaszkodzi i mnie przyłączyć się do pozdrowień, co niniejszym czynię.
            • kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 05:13
              Z nieukrywaną przyjemnością wiązką α w Was zaświecę i repozdrowię. na moście w
              Zawichoście. osds.
              • miltonia Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 07:54
                Zaraz, zraz Kanuk. Mysmy wnioski wysnuli takie, ze skoro Zalogowana Cie
                pozdrawia, to to pozdrowienie sie ma oplacic. Zalogowana jest kobieta interesu
                i pozdrowien nie marnuje. Jakie wiec profity z tego miec bedziemy, he?
                Oczywiscie tez pozdrawiam, najgorecej, wiecej niz inni, jakby co.
                • kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 06.03.04, 07:46
                  nie wiem , jakie profity. w ogole nie zauwazylem watku , clumsy moi...
                  Zalogowana mnie pozdrowila na amen chyba, tak serdecznie :) to bylo takie : ja
                  go pozdrawiam i juz. ale bardzo sympatycznie ,nie moge powiedziec. takie jak
                  ona to nie wiem, czy w ogole wracaja ? i w czyim interesie ?? a Miltonio ,
                  rozumiesz ,ze w tej sytuacji nie bardzo moge Cie pozdrowic. no chyba ze tak
                  najgorecej. i Zalogowana tez zdazylem polubic, przyznam. zefirek z niej :)
                  • miltonia Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 06.03.04, 08:17
                    Zefirek, che, che, akurat. To tajftun, hurgan i cyklon razem wziete.
                    • zalogowana Temat mi żaden do głowy nie przyjechał. 06.03.04, 16:13
                      Co za podłość z Waszej strony ...,że niby ja dla Was,niczym wiatr w oczy!?!

Ale wybaczam Wam,a na znak mojego wybaczenia, bedę Wam o tym ciągle
                      przypominać,żebyście czasami nie zapomnieli,że Wam wybaczyłam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka