zalogowana 04.03.04, 18:35 Bo to jest w Jego interesie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 04.03.04, 19:47 juz pozdrowilas :) do takich ynteresow sie nie nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 04.03.04, 19:54 Nie moja wina,że masz na imię tylko Romek :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 00:14 sie dolaczam. w dobrze pojetym interesie (nie powiedzialam czyim przeciez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 01:34 Nie zaszkodzi i mnie przyłączyć się do pozdrowień, co niniejszym czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 05:13 Z nieukrywaną przyjemnością wiązką α w Was zaświecę i repozdrowię. na moście w Zawichoście. osds. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 05.03.04, 07:54 Zaraz, zraz Kanuk. Mysmy wnioski wysnuli takie, ze skoro Zalogowana Cie pozdrawia, to to pozdrowienie sie ma oplacic. Zalogowana jest kobieta interesu i pozdrowien nie marnuje. Jakie wiec profity z tego miec bedziemy, he? Oczywiscie tez pozdrawiam, najgorecej, wiecej niz inni, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 06.03.04, 07:46 nie wiem , jakie profity. w ogole nie zauwazylem watku , clumsy moi... Zalogowana mnie pozdrowila na amen chyba, tak serdecznie :) to bylo takie : ja go pozdrawiam i juz. ale bardzo sympatycznie ,nie moge powiedziec. takie jak ona to nie wiem, czy w ogole wracaja ? i w czyim interesie ?? a Miltonio , rozumiesz ,ze w tej sytuacji nie bardzo moge Cie pozdrowic. no chyba ze tak najgorecej. i Zalogowana tez zdazylem polubic, przyznam. zefirek z niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Chciałam pozdrowić Romka :) 06.03.04, 08:17 Zefirek, che, che, akurat. To tajftun, hurgan i cyklon razem wziete. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Temat mi żaden do głowy nie przyjechał. 06.03.04, 16:13 Co za podłość z Waszej strony ...,że niby ja dla Was,niczym wiatr w oczy!?! Ale wybaczam Wam,a na znak mojego wybaczenia, bedę Wam o tym ciągle przypominać,żebyście czasami nie zapomnieli,że Wam wybaczyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś