jasmina_tdi 19.02.02, 14:50 jak tak dalej pojdzie to nie dozyje tych cieplych dni, gdy jest tak goraco, ze nawet nie trzeba sie ubierac zbyt dokladnie!!!!! Przesililo mnie...eh.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:06 pewnie tak troche dalej niz teraz! bigda napisał(a): > tzn. jak jak dalej pojdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:13 Ty sie starasz by ona zaszla? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:15 marys - a moze marzec zapodasz oficjalnie, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:21 Ej Men, co tu zrobić, aby Jasminka wytrzymała do tych dni cieplejszych.... Pozdrawiam gwardię Janek Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:22 Pytasz sie o radę ? Jasminka taka nieprzewidywalna, hę ? :)) siemano Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:38 Kobiety nie dają się zamknąć w schemat. Niestety, jak by to było dobrze, gdyby były choć ciut przewidywalne... A tak to nie wiadomo o co im chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:40 A to nie jest najciekawsze, hę ?:)) Co do Jasminki spytaj sie mperora, powinien wiedziec najlepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 15:36 jasne zonka ze jest do bani! mozna sobie w parku siedziec i spokojnie banie walic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WIOSNA JEST DO BANI 19.02.02, 16:21 szczesliwi, ktorzy to robic moga! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi chlopaki 19.02.02, 18:37 wszyscy macie przerąbane!!! a tak z okazji wiosny! jak dalej bedziecie mnie obgadywac to marnie to sie dla was skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chlopaki 19.02.02, 18:51 to nie dawaj do tego powodow! zachowuj sie jak na dobrze ulozona panne przystalo! Podlotkiem juz nie jestes :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chlopaki 19.02.02, 18:54 ale na visus, to jeszcze takie wzdziu-bzdziu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chlopaki 19.02.02, 18:56 raczej takie wyrosniete- z duzymi niebieskimi oczami! A buzie ma jak maly cygan noge! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi przestancie sie slinic 19.02.02, 18:57 niby ta jasminka taka be, ale ze skóry wylazicie hehehehe kitek1 napisał(a): > ale na visus, > to jeszcze takie wzdziu-bzdziu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: przestancie sie slinic 19.02.02, 19:03 samo się? mario2 napisał(a): > my nie. nam !! ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chlopaki 19.02.02, 18:56 ale smieszne! mario2 napisał(a): > to nie dawaj do tego powodow! zachowuj sie jak na dobrze ulozona panne > przystalo! > Podlotkiem juz nie jestes :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chlopaki 19.02.02, 19:02 wszystko co prawdziwe- raczej nie jest smieszne- nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: chlopaki 19.02.02, 19:03 odczep sie ode mnie pierniku!!!!!! :)))) i sam sie prowadz -mnie juz nic nie uratuje... mario2 napisał(a): > wszystko co prawdziwe- raczej nie jest smieszne- nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chlopaki 19.02.02, 19:05 to fakt- przypadek beznadziejny. Tu chyba tylko Kitek lub Mina moga pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
zorak wypraszam sobie 19.02.02, 19:02 wiosenny poranek jest jedna z najpiekniejszych rzeczy na swiecie. slonko swieci, cieplutko, milutko, lezec sobie na trawcepatrzec na niebo, ptaszki kwila i swiergocza... boze chyba napisalem wlasnie harlekina.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wypraszam sobie zorak 19.02.02, 19:04 a ja moge zagrac w nim główną rolę???? mam niebieskie oczy itd - doskonale pasuje :)))) zorak napisał(a): > wiosenny poranek jest jedna z najpiekniejszych rzeczy na swiecie. > slonko swieci, cieplutko, milutko, lezec sobie na trawcepatrzec na niebo, > ptaszki kwila i swiergocza... > boze chyba napisalem wlasnie harlekina.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: wypraszam sobie zorak 19.02.02, 23:05 Zorak masz łeb! Forum Towarzyskie stworzy pierwszy fan club Jasminki. mario, chyba pomożesz? Ma kobita powodzenie. Rezerwuję sobie pierwszy autograf! Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: wypraszam sobie zorak 19.02.02, 23:17 jasminko droga ja ciebie w kazdym filmie obsadze mozesz grac tytulowa role np. w arcydziele pt. "titanic" Odpowiedz Link Zgłoś