raduch 08.03.04, 13:08 Skoro już się przedarłem przez ten tłum wrzeszczący na forum od kilku dni... ;-) Wszystkiego dobrego Paniom życzę. :-) R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Skoro... 08.03.04, 13:47 Ja dziękuję ;-)) I moge podizękować za Kami - ona nie ma dizś dostępu do foruma (cokolwiek to znaczy ;-) ) a Dzidzi przekażemy wieczorkeim ;-) boona też poza netem jakoś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Skoro... 08.03.04, 15:44 Kamisia miała popsuty router. Ale się naprawił był. Dziękuję za życzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Skoro... 08.03.04, 18:27 Jestem szczerze wzruszona życzeniami. Dziękuję bardzo. Przy okazji pochwalę się, że dostałam dziś od mężczyzn: róże - sztuk 2, z czego jedna służbowo, druga półsłużbowo; batoniki - sztuk 2, z czego jeden od kierownika, drugi od kolegi, zupełnie niesłużbowo; ciacha - sztuk 3, wszystkie półsłużbowo, przy czym żadnego nie zjadłam, bo nie lubię kupnych tortów; szampan - 1 lampka, półsłużbowo, był dobry; czekoladkę "After Eight" - sztuk 1, niesłużbowo, od mojej kosmetyczki. Ogólnie jestem zadowolona, bo ani razu nie usłyszałam, że to komunistyczne, głupie święto. Niania zadowolona (ogólnie) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Skoro... 09.03.04, 13:15 raduch napisał: > Wszystkiego dobrego Paniom życzę. :-) Ja również, chodź z opóźnieniem. To chyba jedyna dobra rzecz, którą pozostawił po sobie ukochany system. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Skoro... 09.03.04, 13:55 bain_de_sang napisał: > Ja również, chodź z opóźnieniem. To chyba jedyna dobra rzecz, którą pozostawił > po sobie ukochany system. Chodzi o spóźnialstwo? ;-P > marcin R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Skoro... 09.03.04, 15:12 raduch napisał: > Chodzi o spóźnialstwo? ;-P Wrrrrrr... marcin Odpowiedz Link Zgłoś