aariel 11.03.04, 08:52 Zycze Ci duzo sniegu w gorach, duzo slonca na codzien, i zeby Ci sie udalo zakolegowac z jakimis fajowymi dziewczynami (oprocz nas, rzecz jasna :) ) Superowego dnia urodzin zycze a. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Szczescia !!! 11.03.04, 08:55 Znalezienia kolezanek i pracy, no i zebys z Ursem byla zawsze szczesliwa !! Sto lat i spelnienia marzen Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kasienka 11.03.04, 09:00 Nie...dopiero o 18 :-) a teraz grzecznie ksiazki trzeba bylo spakowac i zaraz maszeruje do skoly jak przykladna studentka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Kasienka 11.03.04, 09:03 kasienka80 napisała: > Nie...dopiero o 18 :-) a teraz grzecznie ksiazki trzeba bylo spakowac i zaraz > maszeruje do skoly jak przykladna studentka :-) A ile godzin spedzisz w autokarze? Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Kasienka 11.03.04, 09:05 Wszystkiego dobrego :))) Spełnienia marzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Kasienka 11.03.04, 09:08 18 niestety, albo nawet 19.... o ile sie nic nie opozni, bo wtedy jak Bog da :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Kurczak, Kurczak! Sto lat, ato lat!!!! 11.03.04, 09:07 Wszystkiego najlepszego! Szczęścia, powodzenia i niech Cie miłość nigdy nie opuszcza! Duża buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 a ja życzę Ci 11.03.04, 09:48 mnóstwo miłości, zdrowia, szczęścia, spełnienia najskrytszych marzeń i zamierzeń i oby wrogowie Cię omijali. Ściskam inną Rybkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Kurczak, Kurczak! Sto lat, ato lat!!!! 11.03.04, 09:50 Kurczak najlepszejsze zyczonak :) Duzo uśmiechu, miłosci i szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Dziekuje, jest mi strasznie milo:o) 11.03.04, 09:52 Wszystkim dziekuje za zyczenia!!! Jest mi bardzo milo ze pamietaliscie:o) Przesylam wszystkim wirtualny kufel piwa albo lampke wina albo herbatke jak kto woli no i oczywiscie ciasteczko:O) Wielkie buzki i usciski Szczesliwy Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ?? 11.03.04, 09:54 Kurczak, to teraz się pochwal prezentami, czy może dopiero wieczorkiem dostaniesz? bo ja dostałam te perfumy, o których Wam wspominałam i bardzo jestem z nich zadowolona, oczywiście nie tylko:)) a Ty, co dostałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: ?? 11.03.04, 10:05 Na razie dostalam prezent od U. reszta od rodzicow pewnie bedzie pozniej. Juz troche wczesniej dostalam odtwarzacz mp3 (takie cos jak walkman tylko mozna sobie muzyke z komputera wgrac i sluchac)Fajne bo az trzy albumy sie mieszcza. Oprocz tego super komplet spodnie + T-shirt do cwiczen w fitnessie bo taki prezent sobie "zazyczylam" :o) I kino domowe sie tez jakos tak pojawilo kilka dni temu . Mysle ze to tez jest dla mnie bo oprocz mnie nikt tego prawie nie uzywa. Oficjalnie jest jednak kupione niby tak o, bo inaczej bym sie zle czula, gdyz takie prezenty sa zbyt drogie jak na mnie! Od rodzicow to nie mam pojecia co dostane:o) Mysle tez ze jakis symboliczny prezencik podaruje mi tez moja przyjaciolka. Z nia zwykle kupujemy sobie jakis maly drobiazg jak jakas ozdobka, ciekawa swieczka a czasem cos wlasnorecznie wykonanego bo ona maluje:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Chiara 11.03.04, 10:26 chiara76 napisała: > bo ja dostałam te perfumy, o których Wam wspominałam i bardzo jestem z nich > zadowolona, oczywiście nie tylko:)) Jakie perfumy? Bo cos chyba przegapilam.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Love.Eternity, Calvin Klein. 11.03.04, 11:02 Czy mozesz Chiaro opisac ten zapach? To znaczy czy jest kwiatowy czy raczej slodkawy itp..Ja sie tez przymierzam do tych perfum ale okazje zeby sprawdzic zapach bede miec pewnie dopiero w Polsce:o( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 oj nie, ja nie umiem opisywać zapachów:) 11.03.04, 11:07 na pewno nie jest słodki, bo mnie blondynce w słodkich jest niezbyt dobrze. a dalej, niestety, zdaj się na nasze koleżanki forumowe, któraś z nich na pewno lepiej Ci go opisze. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Kurczak, Kurczak! Sto lat, ato lat!!!! 11.03.04, 10:06 100 laaaaat ja zycze tego samego co dziewczyny powyzej i jeszcze fajnych prezentow i jeszcze pysznego tortu i jeszcze miliona roz od ukochanego (i jego brata hihi, zeby juz skarpetek nie podrzucal :))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Wszystkiego naj, naj... 11.03.04, 10:52 Kurczaczku , zdrowia, szczęścia, miłości, radości i wszystkiego czego pragniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Kurczaku! 11.03.04, 19:49 Spełnienia marzeń, uśmiechu, słońca, wieeeelkiego tortu i czego tylko sobie jeszcze życzysz. Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Kurczaku! 11.03.04, 21:59 Jestem chyba ostatnia ale najszczersze i najgorętsze życzenia żebyś po prostu była szczęśliwa Kurczaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Kurczaku! 11.03.04, 22:44 Ostatni jestesmy my, ale lepeij pozno niz wcale: Sto LAt Kurczaczku KArol i Ponczo Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Kurczaku! 11.03.04, 23:20 O przepraszam bardzo!!!!! ostatnia to ja jestem :) Dobrze , ze chociaz zdązyłam przed północą Wszystkiego Najlepszego , Spełnienia marzeń , "szwajcarskich przyjaciół" i abyś zawsze byłam taka szczesliwa jak dzisiaj :) Buźka pa Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Dziekuje jeszcze raz za wieczorne zyczenia:O) 12.03.04, 11:07 Dla was tez wiele wirtualnych usciskow! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Kurczaczku, a powiedz, jak ... 12.03.04, 13:26 spędziłaś wczorajszy dzionek( nie musi być ze wszystkimi szczegółami:) Odpowiedz Link Zgłoś