goha66 29.06.10, 21:39 jw. Matko Założycielko Forumowa ... odezwij się jakoś proszę (dość pilne). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imrana Re: INGA-proszę o kontakt 01.07.10, 21:38 to ja inga - jesli o mnie chodzi ;) mozesz do mnie pisac na klawiaturze dajmona@poczta.fm lub klawiaturce 609477605. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imrana Re: INGA-proszę o kontakt 01.07.10, 21:47 doczytam i juz wiem, ze to nie ja. nie mialam pojecia, ze zalozycielka ma tak samo niespotykane imie jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: INGA-proszę o kontakt 02.07.10, 07:10 imrana napisała: > mozesz do mnie pisac na... ... jeden z trzech przyszpilonych na sztywno postów na forum nosi tytuł "mapa forum" - zaglądnij tam proszę, zapoznaj się z "ideą" i jeśli zechcesz - zostaw tam swoje namiary. namiary te z powyższej mapy nasza admin (chwilowo wyjechana wakacyjnie) może zdjąć na Twoje życzenie w dowolnym momencie jeśli zdanie zmienisz. pozdrawiam :) P.S. Inga to rzeczywiście rzadko spotykane imię ... ale za to jakie ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś