ejno 15.03.04, 20:09 No nie mam koncepcji na obuwie wiosenne a wyboru tez zadnego bleeee:( Chyba bede sie bujala w kozakach az mi nogi odpadna od ciepla:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Butki:) 15.03.04, 20:14 Mnie właśnie cholery obtarły i to dwa naraz:(((A takie fajne były przez cała zime.Buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Butki:) 16.03.04, 08:23 Pewnie ci noga urosła. To normalne zjawisko u kobiet na wiosnę. Znak, że trzeba nabyć nowe obuwie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Butki:) 16.03.04, 20:45 Boszzz chodziłam dzis cały dzien na wysokim obcasie, co za katorga ale to jedyne buty lżejsze jeżeli chodzi o cieplejsze dni:( Precz z wysokimi obcasami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Butki:) 19.03.04, 18:52 Kupiłam butki:) Może nie są firowe ale wygodne jak cholera:) I śliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Butki:) 19.03.04, 18:58 Ja dziś widziałam takie za 545,-:( kto to kupuje?? Przyznac się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Butki:) 21.03.04, 17:21 Ja jak co roku buty na lato powinnam kupowac w lutym,bo tylko wtedy jest moja numeracja.Jak zwykle zaspalam i chyba bede chodzic w tym co mam. Chyba ,ze .... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Butki:) 23.03.04, 10:33 Ja wczoraj kupiłam KOLEJNĄ parę butów. Jasne szpilki zapinane w kostce. Yezuuu - gdzie ja w tym będę chodzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Butki:) 23.03.04, 14:09 Hehehe faceci to mają lekko ... tzn ja na pewno mam lekko ... jak na razie nie jesyem zobowiązany do jakiegoś powaznego stroju ani nie musze cisnąć się w zadnych "elegancikach". Chociaż pewnie z czasem i moje stopy będą się musiały z przyczyn zawodowych przyozdobić w takie butki. A na razie nich cieszą się wygodą obuwia sportowego :P. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Butki:) 23.03.04, 14:24 E tam Zoh ja mam jedna pare butow na sezon. Jedne półbuty, jedne adidasy:-)) Ale kobieta musi sie wystroić. I zaraz się dowiemy że to i tak przez nas:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Butki:) 23.03.04, 14:27 No a jak przeciez kobiety nie robią tego dla siebie ... tylko dlatego, że chcą pokazać się przed rywalkami czyli innymi kobietami :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Butki:) 23.03.04, 20:16 A dupa bo mnie od szpilek nogi bola wiec dlugo nie moge w nich chodzic a buty kupuje dla siebie a nie dla rywalek hehehhee:) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Butki:) 23.03.04, 22:08 Właśnie! Faceci to sobie od razu wyobrażają że kobieta to się dla nich stroi! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Butki:) 23.03.04, 22:30 Myślę, że raczej się rozbiera... :-p, czyli po prostu się rozstraja.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Butki:) 24.03.04, 07:02 No tak, nogi bolą, buty niewygodne, ale czego się nie robi dla efektu wizualnego:-))). Nie dla nas? Nie dla rywalek? To dla kogo? Jakos nie bardzo mi się chce wierzyc w takie umartwianie się, czyli chozenie w niewygodnych butach dla siebie. Jak to jest dziwczyny?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Butki:) 24.03.04, 21:59 "dziwczyny"??? Chyba z wrażenia literówka ci się sypnęła :P Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Butki:) 25.03.04, 07:22 No sypnęła się sypnęła. Za szybko piszę:-)). Wczoraj w Teleexpresie podfawali wzór matematyczny na obliczenie długości kobiecych obcasów, tzn. jak wysokie powinny być indywidualnie dla każdej kobiety. Niestety nie zapisałem. Może ktoś ma lepszą pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Butki:) 25.03.04, 12:26 lodbrok napisał: > wzór matematyczny na obliczenie długości kobiecych obcasów, slimak.sciaga.pl/prace/praca/10692.htm www.efka.org.pl/index.php?s=zst1(2)2000_8 :))))))))))))) ale to chyba nie to, o co Ci chodziło :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Butki:) 25.03.04, 12:34 Hehehe a panowie mogą sobie obliczyć maksymalną wysokość obcasów ... ? Tu przypomina mi sie para włoskich piewaków (ktos pamięta?) ... ona była słusznego wzrostu, no on niestety troche mniej słusznego, ale wpadł na "fantastico" pomysł i własnie postanowił nadrobić obcasami swoje zaległości. Tylko jeden szczegół ... w zasadzie niewiele mu to pomogło a nadało sytuacji komiczny wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: Butki:) 23.04.04, 23:57 Kupiłam buciki za tak zdzierską cenę, że hej ale co zrobić jak się ma stopy jak kurdupel i cała jestem jak kurdupel :( Znajomi poradzili kupować buty w dziecinym, mądrale :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Butki:) 24.04.04, 01:28 No ja mam podobny problem (rozmiar 36)!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś