Dodaj do ulubionych

złośliwcy na forach

17.03.04, 23:49
nic mnie bardziej nie denerwuje na forach, niż ludzie, którzy na coś odpisują
nie po to, że mają jakieś zdanie na dany temat, ale po to, żeby sobie popisać
i poużywać klawiatury. Na ogół wychodzi im więc złośliwie. Często zastanawiam
się, czy mają za dużo czasu wolnego, czy nieposkromione zasoby złośliwości.
Dobra, to się wyżaliłam:)
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Rozumiem twoj bol 17.03.04, 23:51
      A co dostalo Ci sie?
      Ja dlatego zrezygnowalam z pisania na forum Polonia, bo tam kroluje
      bezinteresowna zlosliwosc, wbijanie szpil i mieszanie z blotem tak dla zabawy.
      Na forum Kobieta tez tak czesto jest.
      • chiara76 Re: Rozumiem twoj bol 17.03.04, 23:54
        nie, na forum o wnętrzach jest tak ostatnio niestety, kiedy przestało być miło
        i kameralnie, bo gazeta wyniosła to z prywatnych . ale spoko nie dam się:)
        • gaggi do chiary 18.03.04, 08:03
          A co się dzieje na wnętrzach? Nie czytam wszystkich wątków, więc nie wiem o co
          chodzi - nie zauważyłam tam bezinteresownej zośliwości...
    • m-gosia Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 08:01
      chiara76 napisała:

> Często zastanawiam
      > się, czy mają za dużo czasu wolnego, czy nieposkromione zasoby złośliwości.
      > Dobra, to się wyżaliłam:)

Eee, jak dla mnie to sfrustrowani idioci, którzy widocznie tylko w sieci mogą
      sobie "poużywać"...nie rozumiem, nie trawię jak chamstwa na ulicy. Szkoda nerwów.
      • k.mmilka Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 08:08
        Dokładnie, szkoda nerwów. Dlatego nie piszę już na auto-moto.
        Dziwne, ale takich złośliwców można zaobserwować głównie na forach polskich :-(
        • izalil Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 08:22
          Chiara, wiem o co Ci chodzi tzn. o który wątek. Tez mnie to czasami wkurza, ale
          jedyne wyjście to nie dać się sprowokować. Podoba mi się Twoja odpowiedź z
          klasą.

pzdr

ps
          Chiara, a co Ty tak strasznie chorujesz?
          Dużo zdrówka życzę.
          • beauty_baby Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 09:02
            Nie ma się co przejmwać takimi marnymi typami, to zakompleksieni frustraci,
            którym w życiu nie wychodzi więc się w necie wyładowują i zgrywaja ważnaków.
          • chiara76 do Izalil 18.03.04, 09:34
            nie tylko o jedną odpowiedź mi chodzi. Ostatnio w ogóle mniej tam fajnie, no,
            ale to cena utraty kameralności forum, choć to tu też nie jest ukryte i się
            jakoś broni przed chamstwem i złośliwością. Można mieć odrębne zdania i mówić
            to sobie z kulturą, a jak chodzi o to, żeby bez sensu dowalić, to tu tego typu
            osób na szczęście brak.
            Ja na szczęście teraz już zdrowa, a ostatnio fakt, chorowałam, pytasz, czemu,
            też chciałabym to wiedzieć.
            Z pozdrowieniem!
            • gaggi buu a mi nie odpowiedziałaś:) 18.03.04, 10:29
              A ja nie zorientowana jestem. No nieważne. Co do chamstwa to staram się nie
              reagować. Schodzę z forum, na którym jest go coraz więcej. Na aranżacji chyba
              omijam te rafy, bo kompletnie nie wiem, o co chodzi. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

PS Chiaro wiem, że masz brązowo-kremową kanapkę w saloniku:) Ja właśnie na
              dniach mam odebrać całe brązowe sofki. Mam nadzieję, że mi się nie opatrzą. A
              jak u Ciebie? Urządzasz coś jeszcze?
              • chiara76 Re: buu a mi nie odpowiedziałaś:) 18.03.04, 11:13
                gaggi napisała:

> A ja nie zorientowana jestem. No nieważne. Co do chamstwa to staram się nie
                > reagować. Schodzę z forum, na którym jest go coraz więcej. Na aranżacji chyba
                > omijam te rafy, bo kompletnie nie wiem, o co chodzi. Pozdrawiam i życzę
                zdrowia
                > .
                >
                > PS Chiaro wiem, że masz brązowo-kremową kanapkę w saloniku:) Ja właśnie na
                > dniach mam odebrać całe brązowe sofki. Mam nadzieję, że mi się nie opatrzą. A
                > jak u Ciebie? Urządzasz coś jeszcze?

Oj, chyba się nie gniewasz:)
                Mnie tam się nic nie opatrzyło, na razie nic nie urządzam, chwilowo walczymy z
                głupim sklepem, który sprzedał nam wybrakowane krzesło komputerowe, to tyle z
                nowości. U nas już prawie wszyzstko gotowe, tylko jeden pokoik do urządzenia,
                ale to kiedyś, kiedyś, w przyszłości.
    • kurczak1976 Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 10:08
      Ja na poczatku udzielania sie na forach strasznie sie stresowalam, bylo mi
      przykro potem odpowiadalam atakiem na atak itp...Ale w miare zbierania
      doswiadczenia stwierdzam ze najwiekszym nieszczesciem dla tych chamow jest ich
      ostentacyjne ignorowanie. Wtedy sie odczepiaja i szukaja nowej ofiary.

I tez mam wrazenie ze taki debilizm panuje tylko na polskich forach.
      Niestety...:O(
      • aariel Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 10:59
        Ja przez tych zlosliwych przestalam sie udzielac aktywnie na wielu innych
        forach (tylko od czasu do czasu). Tez mi sie robilo przykro jak ktos mnie
        atakowal bez zadnego uzasadnionego powodu.
        I tak na codzien doswiadczam duzo chamstwa na ulicy, w sklepach itd, wiec
        chociaz tu w sieci bym chciala zeby bylo milo. I jest :) (odpukac)
        • skay5 Re: złośliwcy na forach 18.03.04, 12:01
          oj tak spotkałam się i powiem WAM szczerze,że tu jest b.b.b..b.b.bardzo milutko
          pod tym względem!!!!!!!!!!
          Ja zanim się dopiszę czytam pododpowiedzi...no chyba ,że nie mam czasu albo coś
          tak mnie poruszyło,że juz musze odpisać. Zauwazylam,że tu też kazdy zanim coś
          doda to "pomyśli"
          Ale spotkałam się z hamstwe i "dogryzaniem" innym np. na klub forum-wręcz mnie
          wyzwano?????? myśląlm ,że jestem jakoaś inna i bałam się pisac!
          pozdr. WAS wszystkich fajowych 20/30-latków!!!!!!!!!!!!!
    • chiara76 znowu się dałam sprowokować:) 20.03.04, 11:16
      ale chętnie sobie popisałam.

Ludzie, dziękuję Wam, że Tworzycie taką fjną tmosferę tu u nas na forum.

Nawet jakbysmy mieli być TWA a niech to, bądźmy, w kraju, gdzie jeden drugiemu
      woli dowalić, niż powiedzieć coś miłego, bądźmy dla siebie właśnie mili:)
      • gaggi Re: znowu się dałam sprowokować:) 20.03.04, 11:24
        Widziałam:) Nie przejmuj się. Widać tak już jest, że nie wszędzie może być
        zawsze miło. Radzę wpisać sobie nicki które cię drażnią jako nieprzyjaciół.
        Nawet nie zauważysz, że jest niemiło. Akurat na forach fajnie jest funkcjonować
        w takiej złudnej rzeczywistości:) Pozdr
        • chiara76 Re: znowu się dałam sprowokować:) 20.03.04, 11:53
          może i tak zrobię, ale jak wtedy jest bo jak nie widzę wypowiedzi tej osoby, to
          się chyba cały post robi jakiś dziwny...jakby poszarpany.
          • gaggi Re: znowu się dałam sprowokować:) 20.03.04, 11:58
            Minus jest taki, że nie wiesz, na co wszyscy się tak oburzają:)) bo nie masz
            tych negatywnych postów. A propos pogody - w centrum wawy jest właśnie
            słoneczko;) od razu milej:)
            • buffetka hmmm... 20.03.04, 12:36
              Chiara o jaki wątek chodzi??? Powiedz mi to ja tam pójde i im dokopię:P
              • chiara76 Re: hmmm... 20.03.04, 12:46
                spoko, taki osobisty dowal na forum Aranżacja Wnętrz, ale chyba zastosuję się
                do gaggi i wpiszę sobie pewne nicki jako nieprzyjaciół:)
                u mnie wyszło słonko, więc też jest milej. pozdrawiam!
      • aariel Re: znowu się dałam sprowokować:) 20.03.04, 13:39
        chiara76 napisała:

> Ludzie, dziękuję Wam, że Tworzycie taką fjną tmosferę tu u nas na forum.

Ja tez :)
        I sciskam Was bardzo wiosennie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka