1_konkretna 23.07.10, 15:24 normalnie przyznać się do błędu, tylko broni się atakując ? czy naprawdę najlepszą metodą obrony jest atak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 23.07.10, 15:38 to ja chciałbym bezczelnie...:D tą tezę podważyć...bo nie każdy facet...i nie do każdego błędu...ja osobiście - jeśli wiem, że popełniłem - naprawiam, na ile to możliwe. Przeprosić też potrafię. I nigdy nie atakuję....chyba że mam naprawdę konkretny powód...:D pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 23.07.10, 16:30 Prawdziwy z Ciebie mężczyzna.Tak trzymaj i nie zmieniaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 24.07.10, 13:42 widzisz, to nie tak, żeby się do błędów przyznać - trzeba po prostu poczucia odpowiedzialności i odwagi - tak zwanej cywilnej. Atak i wściekłe ujadanie - są z reguły oznaką bezsilności. Przyznanie, że popełniło się błąd i ponoszenie - za własne potknięcia - konsekwencji - to, według mnie - normalne, dorosłe życie. I tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No tak, 25.07.10, 17:02 zgadzam się w pełnej rozciągłości. Nawet posuwam się czasem krok dalej i gdy ktoś mi insynuuje błędy, których nie popełniłem, też w pewnych sytuacjach się przyznaję! A co mi tam, niech się cieszy, ja i tak mam większą radochę.... hahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tropem.lwa Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 23.07.10, 16:16 prawdziwy potrafi przyznać się mężczyzna lew salonowy za to zlinieje a nie przeprosi złamał serce kornelki,gapusi i zosi Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 23.07.10, 16:32 tropem.lwa napisał: > prawdziwy potrafi przyznać się mężczyzna > lew salonowy za to zlinieje a nie przeprosi > złamał serce kornelki,gapusi i zosi Nie pisałam tego odnośnie forumowego mężczyzny, tylko ze swojego życia . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 O lalaaaa 23.07.10, 18:50 wszedł tu ktoś o nicku tropem.lwa Na szczęście jest tu Kogucik i ja, czyli nici z polowania, nie ma lwa, hahaha. Oczywiście jest i Konkretna, ale chyba płci żeńskiej nie tropisz? Witam myśliwego :D Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: O lalaaaa 24.07.10, 13:47 sorry, ale ponieważ kolejny troll upatrzył sobie moją osobę do zabawy, pożegnam się z Wami, nie dam nikomu satysfakcji i mam już szczerze dosyć nerwów. . Miło było.. niech Wam forum kwitnie. siema Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Co proszę??? 25.07.10, 16:01 Nnnieeee, to nieporozumienie, myśliwy szuka lwa i nie ma nic do kogutów? Tak mi się wydaje? Jeśli chodzi o trolle to satysfakcję się im daje wówczas, gdy osiągną swoje cele, czyli gdy taki zdenerwuje człowieka, spowoduje, że zaatakowany użytkownik odejdzie z forum. Był tu niedawno taki nick jaro, który coś "nie był w humorze", poczytałem co napisał i rozbawiło mnie to szczerze. Widocznie zabawianie Tadzia nie było zamiarem jara bo mimo moich próśb nie pojawił się do dziś? Kurde, szkoda, lubię takich agresywnych. Jaaaaaroooo, gdzie jesteś? Przybywaj draniu jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
malowana_na_latawcu Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 31.07.10, 20:07 tropem.lwa napisał: > prawdziwy potrafi przyznać się mężczyzna > lew salonowy za to zlinieje a nie przeprosi > złamał serce kornelki,gapusi i zosi -------------- Fajne i słuszne tylo co na to Twoje kretynki ?? Nadal zrywają wiśnie ......... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 24.07.10, 15:08 Facet , który nie potrafi się do błędu przyznać , to fiut głupi ! Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 11:26 Przeczytałem wątek cały Z orbit wyszły moje gały Widzę Lwa tu Tropiącego I nie widzę w tym nic złego. Kogut odszedł napuszony Na Lwa wielce obrażony Ale pytam się dlaczego Wszak Lew pisał nie do niego. Czyżby to koguta nick Że tak szybko odszedł w mig ? Stary kogut by się wstydził ! W każdym tylko trolla widzi Już Szamanka napisała Że koguta przydybała Jak na forum się rozmnaża Tworzy fora i obraża. Tak więc Lew, tak mimo woli Odkrył co koguta boli. Nicków kogut tak namnożył Że go Lew poważnie strwożył. Wklejam więc Lwa pościk cały Niech wie kogut wyliniały Że Lew nie jest w ciemię bity I w tropieniu znakomity. Brawo Lew ! ------------------------- Re: Dlaczego mężczyzna nie umie tropem.lwa 23.07.10, 16:16 Odpowiedz prawdziwy potrafi przyznać się mężczyzna lew salonowy za to zlinieje a nie przeprosi złamał serce kornelki,gapusi i zosi -------------------------- Re: O lalaaaa kogucik.2972 24.07.10, 13:47 Odpowiedz sorry, ale ponieważ kolejny troll upatrzył sobie moją osobę do zabawy, pożegnam się z Wami, nie dam nikomu satysfakcji i mam już szczerze dosyć nerwów. . Miło było.. niech Wam forum kwitnie. siema Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 11:56 najgorzej to wdać się w dyskusję wyjaśniania wyjaśnień.... Odpowiedz Link Zgłoś
cieplanata Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 12:43 no i po co ci to kogucie? po co te przytyki? te szkalowania? co chcesz osiagnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 17:59 Szanowna Pani wybaczyć raczy Gdzie te przytyki i szkalowania Ma prawda pisana tylko tłumaczy Z wyliniałego to kawał drania. Zajmij się Pani innym tematem Chyba, żeś jego jest adwokatem. To wyliniały nazwał mnie chamem Ty to jak zwykle popierasz, ja wiem Ma przerąbane u mnie na amen Zajmij się sobą adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 13:55 biedny..biedny koguciku... ty narobisz tylko krzyku... puste pianie...gdzieś z oddali... byle tylko się nabrali... na nic twoje wygibasy.. na nic wrzaski, na nic piski... nigdy mieć nie będziesz klasy.. nadal przy mnie jesteś niski... śmieję z ciebie się znajomi, co to ich zapraszać chciałeś... każdy szybko cię pogonił... tak biedactwo się starałeś..... każdy kto cię spotkać musi... zniesmaczony chamskim stylem.... choć się starasz, choć wciąż kusisz.. nikt cię nie chce znać i tyle... poskacz sobie mój biedaku... miejsca w sieci jest wszak wiele.. tylko raczej...nie podskakuj... bo się wyśpisz...jak pościelesz... mnie to śmieszyć może tylko... bawi trud włożony w sprawę... ty tu jesteś tylko chwilką... a ja przednią mam zabawę... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie truj Kogut i nie ściemniaj, 25.07.10, 16:14 dobrze wiesz, że Cię lubimy a Twoje rymowane posty mają tyle humoru, że (będę również wyrazicielem innych) powiem, ubaw po pachy! Niesssamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Nie truj Kogut i nie ściemniaj, 25.07.10, 18:06 A to tu komu jest napisane Do kogo Tadziu adresowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 18:03 Choćbyś wytężał móżdżek jak szpilka I robił pod siebie z wysiłku Pamiętaj o tym, że lada chwilka Zdmuchnę Cię niby osiłku. Chociaż na pęczki nicków posiadasz Oraz zgorzkniałych klakierów kupę Nie staraj się stary, mnie nie przegadasz W przypływie mej łaski, pocałuj mnie w ..pę. Przestań się miotać jak oszalały Rozumiem Twój stan psychiczny Nic już nie trafia do Twojej pały Tkwi w Tobie błąd genetyczny. Siedzisz i klikasz, klikasz do znoju Z tego wszystkiego już bredzisz Wypalasz w mózgu po jednym zwoju Każdego na forum tu śledzisz. A mnie to wisi i hu powiewa Pisz dalej psychiczny wyskrobku Niech nikt nade mną nie ubolewa Najęty na forum parobku. Pewnie Cię martwi mój humor wspaniały Dlatego piejesz jak oszalały. A mnie to bawi koguci aniołku Może inaczej.... koguci kołku. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Dlaczego mężczyzna nie umie 25.07.10, 19:02 teraz więc pokażę klasę... no...wiem...tobie obce słowo ... zamiast obelg rzucać masę... kuper wypnę honorowo......:D Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Tak! No właśnie! 25.07.10, 16:07 kogucik.2792 napisał: > Przeczytałem wątek cały > Z orbit wyszły moje gały > Widzę Lwa tu Tropiącego > I nie widzę w tym nic złego.... a to co dalej czyli, cyt. > Kogut odszedł napuszony... --------- Hyyyyh, o kurde, napuszony?? Jeeeeeeeeeee, Ty to umiesz ludzi rozbawić! 11 lat mieszkałem na wsi i widziałem na własne oczy napuszone, dumnie kroczące koguty, hahahaha... jakbym znów widział.... Odpowiedz Link Zgłoś
1_janosik Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 18:34 He he he stary kogut trol nad trole, wywal to scierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 19:03 o...janosika to ja już gdzieś widziałem.....nie w cieniu orzełka przypadkiem...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ka.tor.ga Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 19:25 Może dobrze widziałeś, a na forum " Katakumby" do tego nicku ty sie przyznałes. Skopiowac ? Trolu nad trolami. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 19:30 problem polega na tym, że ja nigdy na forum katakumby nie byłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudka_a Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 19:48 od tego trollowania pomieszały sie juz lejce bidulowi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.pomoc Re: Tak! No właśnie! 25.07.10, 20:16 Re: PROPONUJE SPOTKANIE Z... kogucik.2972 01.12.09, 23:23 Odpowiedz kurna - dopiszcie kogucika.2272 - bo nie wyrobię - co chwila zmieniając loginy, żeby z Wami pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Dzień dobry :-) 25.07.10, 20:41 Zajrzałam tylko na chwilkę z powodu konieczności dementi... Chciałam stanowczo zaprzeczyć, jakoby posługuję się nickiem tropem.lwa, co mi zarzucił Kogucik ! Osobnik ten wysmarował do mnie wyjątkowo obrzydliwego maila... Koguciku, jeśli chcę komuś "dokopać", robię to pod własnym nickiem! Tak, jak teraz... Dla mnie nie istniejesz od chwili, w której wypisałam się z Twojego forum. Zrozum to wreszcie ! Nie mam ani czasu, ani ochoty bawić się w podchody ! I nie życzę sobie sugerowania czegoś innego ! EOT Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 20:46 Natalko, do tego niby prawdziwego jedynie....:D Odpowiedz Link Zgłoś
rudka_a Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 20:55 Vizjonerko...żle zrobiłaś! ale znana jestes ze wszynania zadym... czy mówiłam Ci Mariolko, że lepiej mieć we mnie przyjaciela, jak wroga? Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:00 Chyba mylisz mnie z kim innym....nie znam Twojego nicka, nigdy z takim nickiem nie pisałam. Spadaj z tego wątku, sprawa Ciebie nie dotyczy....czy się mylę? Chyba,że jesteś następnym nickiem Kogucika - nie zdziwi nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
i.pomoc Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:04 Jak zwykle pijanica z Melyny bredzi. Stary kogut forumów ma więcej jak piór na kuprze, a rudzia pijanica jego forumowa nałoznica. Odpowiedz Link Zgłoś
rudka_a Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:06 Cześć dawno niewidziana koleżanko :D wszystko w porzadku? :D a feee..brzydko sie bawisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudka_a Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:04 alee...jestem nickiem Twojego forumowego kochasia...:D no i spadaj teraz Ty :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:13 kultura wymaga załatwiać takie sprawy na priv...a nie robić komuś bajzel na forum...ja o tym wiem...a Ty...? Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:20 Miło,że wreszcie zareagowałeś sam, nie przez posłańca... Czytałeś, co napisałam? Nie posługuję się nickiem "Tropem.lwa". A to mi zarzucałeś. Kultura wymaga, aby nie pisać bezpodstawnych obelg... To Ty zacząłeś, przyjmij na klatę jak mężczyzna. Wyznaj,że pomyliłeś się i zapomnimy o sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:24 tu ? czy to nasza prywatna sprawa ? poza tym - przeczytaj dokładnie maila - bo coś Ci się chyba pomyliło. zanim zaczniesz aferę - upewnij się że wiesz o czym mówisz. i to koniec prywatnych rozmów na cudzym forum. bo ja nie zamierzam komuś forum rozwalić. chcesz czegoś - znasz adres. Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:30 Nie miałam i nie mam z Tobą prywatnych spraw. Aferę, jak to nazywasz, stworzyłeś Ty... Przyznaj jak mężczyzna,że otrzymałeś nieprawdziwe informacje i na nich oszczerstwa pod moim adresem stworzyłeś - uznam sprawę za niebyłą, bo każdy błądzić może. Odpowiedz Link Zgłoś
i.pomoc Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:52 Psychiczny ma kilka forum i tam ma tysiące nicków i wszystkich trollami ochrzcił. Chamidło wysyła każdemu maile z taką łaciną, że oczy bieleją. To jakiś wariat lubliniecki. Wyzywa wulgarnie tak jak ta ruda z Melyny. Jutro podeslę całe Cafe Cristal i Katakumby. Poczytacie. Ciekawie pisał. Wszystkich obrabiał. Rudą tez he he he. I jej szefa lizioxa. Odpowiedz Link Zgłoś
rudka_a Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 21:57 :D :D jestes lepsza jak kabaret :D to ci przyznac trzeba..bawisz mnie wysmienicie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 22:42 Mam w sumie wasze forum w dupie. Nie musze sie przed wami tlumaczyc. Ale-ruda nie jest juz dawno uczestnikiem melyny. A teraz walcie psa w lancuch. Odpowiedz Link Zgłoś
vizjonerka Re: Dzień dobry :-) 25.07.10, 23:23 Och, jakże brutalnie brzmią Twe słowa....:) Czekam przeprosin, ale Janko też czekał...nie doczekał, chyba podobny mój los :D Jakże łatwo rzucić oszczerstwa, gorzej, kiedy trzeba odszczekać....czekam......nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
3.pomoc Re: Dzień dobry :-) 26.07.10, 08:30 vizjonerka napisała: > > Jakże łatwo rzucić oszczerstwa, gorzej, kiedy trzeba > odszczekać....czekam......nadal. Jakże łatwo knuć i szczuć, kłamać i mizdrzyć się. gorzej kiedy trzeba odszczekać, przecież "damy" nie odszczekują :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Dzień dobry :-) 26.07.10, 10:47 Dobra, powiedzieliście sobie wszystko ??? To koniec sprawy! Idżcie w pokoju, amen ! Odpowiedz Link Zgłoś