m-gosia 21.03.04, 16:36 Własnie wróciłam z wietrznego spacerku, a tu w skrzynce niespodzianka:) Ide pogrzebać w zdjęciach, mam nadzieje, że wieczorkiem uda mi sie coś wrzucić:) Pozdrawiam i dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 17:11 a napisz nam jak sie maja Twoje wyobrazenia o nas do zdjec? kogo wyobrazalas sobie tak samo, a kto wyglada zuplenie inaczej? buzki Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 17:37 Ufff, moje wyobrażenia o Was były tak mniej więcej 50/50:) Jedynie chyba co do Chiary miałam w 100% prawdziwe wyobrażenie, troche domyslałam się jak wygląda Kurczak, ale np. byłam zaskoczona, że Kasieńka jest blondynką, a Ty masz krótkie włosy:)) No i zupełnie mnie "rozwaliła" Ariel, która przeszła moje wszelkie "domyślania", hihi (in plus oczywiście!). Ogólnie chciałam Wam powiedzieć: dziewczyny, jesteście po prostu super! (...no i baardzo ładne:))). Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 18:11 No to teraz my czekamy, az sie odkryjesz. Mam nadzieje ze nastąpi to jak najszybciej, zebyśmy tez mieli szanse porównać nasze wyobrazenie z rzeczywistością :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Kasienka blondi :-) 21.03.04, 18:31 hihi pewnie pisze za inteligentnie jak na blondynke :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 a ja mam pytanko:) 21.03.04, 18:47 hm, to już druga osoba stwierdziła, że się spodziewała jak wyglądam, czy to aż tak widać z tego co, piszę?????zainteresowało mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Chiaro 21.03.04, 20:39 chiara76 napisała: > hm, to już druga osoba stwierdziła, że się spodziewała jak wyglądam, czy to aż > tak widać z tego co, piszę?????zainteresowało mnie to. Trzecia! A nie druga! Ja tez sobie Ciebie mniej wiecej tak wyobrazilam i o ile dobrze pamietam Beauty tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 3! 21.03.04, 20:43 No to jeszcze lepiej:) Czy to znaczy, że jestem przewidywalna? I nie ma we mnie nic z kobiecej tajemniczości? hmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 20:05 Dodałam pierwszą fotke, abyscie mogli popatrzeć na mnie:) Kasienka: po prostu temperament masz jak "rasowa brunetka", heheh i tak Cie kojarzyłam. Nie mam nic do kolorów włosów, ale ja już sie kogoś raz wyobrazi.... Chiara: telepatycznie? to na zasadzie przeczucia: myślisz, że ta osoba ma takie oczy, włosy i poźniej odkrywasz, że to prawda:) Kurczaku: reszta zdjęc bedzie pozniej, ale nie mam ich zbyt wiele, bo cyfroweczke posiadam od niedawna, a ze scanowaniem to troszke roboty:P Miłego wieczorku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb pierwsza odsłona :-) 21.03.04, 20:37 Milo Cie było zobaczyć :-) A ja myslalam ze masz jasne włosy... a tu prosze, kolejna ciemnowlosa zasiliła nasze szeregi Pozdarwiam i milych ostatnich chwil wolności... jutro znów poniedzialek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 20:52 m-gosia napisała: > Dodałam pierwszą fotke, abyscie mogli popatrzeć na mnie:) A ja myslalam, ze jestes blondynka :) Ale musze Ci powiedziec, ze sie bardzo milo rozczarowalam :))) A moze wrzucisz tez zdjecia swojego psa? Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 21:05 aariel napisała: > A moze wrzucisz tez zdjecia swojego psa? Ok, dodałam na szybko swojego rudzielca:P Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 21:14 m-gosia napisała: > aariel napisała: > > > A moze wrzucisz tez zdjecia swojego psa? > > Ok, dodałam na szybko swojego rudzielca:P Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To zdjecie z nosem jest bombowe!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 18:15 Nie łapie po co się wymieniacie zdjeciami ja to lubie łazic na randki czy spotkania forumowe w ciemno najlepsza zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Uwielbiam niespodzianki:)) 21.03.04, 18:20 koaa napisał: > Nie łapie po co się wymieniacie zdjeciami ja to lubie łazic na randki czy > spotkania forumowe w ciemno najlepsza zabawa Kazdy robi to co lubi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 My tez czekamy na niespodzianke!!! 21.03.04, 18:57 Duzo zdjec M-gosiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 M-gosia! 22.03.04, 13:21 W moich wyobrazeniach mialas kasztanowo-rude wlosy :o))) Ale to moze przez zdjecie pieska o takim kolorze futerka polaczylam to jakos z wlascicielka :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: M-gosia! 22.03.04, 14:32 > Ale to moze przez zdjecie pieska o takim kolorze futerka polaczylam to jakos z > wlascicielka :o))) Abuahahahaha Kurczak-jestes moja idolka!!! Podejrzewam, że teraz na forum rudy zrobi większą "furorę" ode mnie:)))) A propos psa - przechodzi teraz wylinkę i wychodzi mu na wierzch śliczna mahoniowo-lśniąca sierć. Prawde mowiąc to takiego koloru nie widziałam na głowie jeszcze żadnej kobietki. Na koniec jeszcze moja uwaga: ja normalnie byłam przekonana, że nasza Arielka jest rudowłosa..i nie pytajcie mnie dlaczego, bo nie wiem!:) Odpowiedz Link Zgłoś