kanuk 26.03.04, 06:08 " Kazdy czlowiek, gdziekolwiek by sie nie udawal, otoczony jest chmura dodajacych mu otuchy wlasnych przekonan, ktore wedruja razem z nim, jak muchy w letni dzien." -Eseje Sceptyczne (1928) , Bertrand Russell Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 09:34 Oj tak, tak. Cudze przekonania rzeczywiscie brzecza, kasaja a takoz, excuse le mot, sraja nam na drugie sniadanie. Do tego jeszcze potrafia sie mnozyc, tyle ze na zime nie zasypiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 10:17 Bez przekonan bedac traci sie aureole, nawet jesli ona malo swietlista i zanieczyszczajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 10:50 muchy - jakie by nie były, odrazę we mnie wzbudzają, brzęczy to to i zanieczyszcza, że już nie wspomnę o szybach, które potem trudno domyć www.komunizm.px.pl/muchy.jpg znaczy ta "zabawa" to mi się nieco z horrorami kojarzy humor.gery.pl/m_samolot.php Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 11:29 aha, hyhy, dzięki, kryminał że ho ho! najlepszy jednako fragment o tablicach rejestracyjnych mocowanych na sznurkach, a potem ciach i po numerkach.. w "Stawce większej niż.." o ile dobrze pamiętam używano kredy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 12:26 aha trafne stwierdzenie. pozwolisz, ze dolacze je do tych brzeczacych nad moja glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: " Sny i Fakty" 26.03.04, 12:37 znaczy póki co wczesnowiosenne niedobitki, wraz z ociepleniem urosną w siłę ;) Odpowiedz Link Zgłoś