Dodaj do ulubionych

Dziewczyny chcące być modelkami

24.09.10, 09:07
pewnie nie zdają sobie sprawy z trendów w tym zawodzie? Otóż, wydaje się, że następuje tu powiązanie modelki ze striptizerką, weźcie to pod uwagę!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Nie wierzycie? Proszę, oto przykład 24.09.10, 09:10
      z oficjalnego pokazu mody

https://images41.fotosik.pl/340/8eff29a4a36a8117.jpg
      • tadeusz_ski.51 Zwracam uwagę na mikrość 24.09.10, 09:14
        tej wygolonej waginy... a może depilowanej? Ujjjj, to podobno bolesne? Kolejny przykład

https://images47.fotosik.pl/345/869c2dcf471b603bmed.jpg
        • tadeusz_ski.51 A tu proszę, suknia ślubna według nowych trendów 24.09.10, 09:17
          https://images42.fotosik.pl/228/38962919cd3161c6.jpg
        • prawdziwygargamel Re: Zwracam uwagę na mikrość 24.09.10, 20:06
          seksocholicy mają przerąbane , czy porąbane ?
          wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/my-seksoholicy,1,3349321,wiadomosc.html
          • tadeusz_ski.51 A to mnie zaskoczyłeś! 25.09.10, 10:11
            prawdziwygargamel napisał:
            > seksocholicy mają przerąbane , czy porąbane ?
            wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/my-seksoholicy,1,3349321,wiadomosc.html
            ------------
            No noooo, takie zainteresowania? W sumie co mi do tego? Twoja sprawa i Twój problem. Ale... jeśli seksuolog powie Ci, że warto by zastosować leczenie w ośrodku zamkniętym, nie oponuj, zgódź się. Stary, to dla Twojego dobra!
            • prawdziwygargamel Re: A to mnie zaskoczyłeś! 30.09.10, 23:06
              tadeusz_ski.51 napisał:

> prawdziwygargamel napisał:
              > > seksocholicy mają przerąbane , czy porąbane ?
              > wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/my-seksoholicy,1,3349321,wiadomosc.html
              > ------------
              > No noooo, takie zainteresowania? W sumie co mi do tego? Twoja sprawa i Twój pro
              > blem. Ale... jeśli seksuolog powie Ci, że warto by zastosować leczenie w ośrodk
              > u zamkniętym, nie oponuj, zgódź się. Stary, to dla Twojego dobra!

A Ty kiedy się wybierasz na takie leczenie ,może tobie bardziej byłoby potrzebne ?
              Masturbujesz się na widok tych wklejanych przez siebie obrazków ? , hehehe

• tadeusz_ski.51 Re: A to mnie zaskoczyłeś! 01.10.10, 13:33
                > Masturbujesz się na widok tych wklejanych przez siebie obrazków ? , hehehe
                ------------
                Przydałby się jakiś instruktaż, może masz jakiś filmik poglądowy? Myślę, że dla Ciebie to żaden problem, chyba masz dobrą komórkę, nagraj jak się to robi i wstaw na You Tube (na przykład), rzucisz tu linkiem i wszystko będzie jasne.
          • tadeusz_ski.51 Zwracam uwagę na mikrość 01.10.10, 13:39
            > seksocholicy mają przerąbane , czy porąbane ?
            --------------
            Ostro reagujesz, jeśli taki przypadek dotyka Cię osobiście, to może Ci trochę współczuję, ale Twoja wina, bo jak się nie ma co pokazać, to bez sensu jest łazić po plażach dla nudystów. Takie różne "tekstylne" czają się i fotografują...
    • 1_konkretna Re: Dziewczyny chcące być modelkami 24.09.10, 14:21
      odważne dziewczyny,! nie każda by się odważyła pokazywać swoje pipki publicznie.
      Ale za duże pieniądze wszystko (prawie) można zrobić.
    • tadeusz_ski.51 O kurde, wywalili!? 25.09.10, 10:04
      Wywalili te fotki modelek? Ok. podam linka do całego artykułu www.kciuk.pl/Nagie-waginy-na-Londynskim-Pokazie-Mody-WIDEOZDJECIA-a25911
      Macie i patrzcie, filmik też tam jest.
      • tadeusz_ski.51 Re: O kurde, wywalili!? 25.09.10, 10:35
        Ciekawe czy tego linka też wywalą? Hahaha...
    • tadeusz_ski.51 A tak na marginesie 28.09.10, 08:40
      Na pokazach mody wskazuje się aktualne top trendy, stąd należy wnioskować, że na w/w pokazie wskazuje się, jak powinna wyglądać modna wagina?
      W związku z powyższym nasuwa mi się taki wniosek: promotorzy gołych wagin przyczyniają się do rozwoju pedofilii! Jest oczywiste, że zarost łonowy jest jedną z oznak dojrzałości płciowej a gdzie szukać łysych wagin?
      a/ w burdelach, zwanych dla jaj chyba agencjami towarzyskimi
      b/ u panienek które już tą pracę mają za sobą, jeśli depilowały, efekt pozostał
      Ale tu na tym pokazie mamy nie dość że gołe te waginy, to na dodatek mikre jakieś? I w tym tkwi sedno, gdyż takie mikre mają małoletnie dziewczynki! A więc powyższy wniosek jest uprawniony!
      Popieprzona dzicz zboczona narzuca ludziom dewiacje!
    • ania33222 Re: Dziewczyny chcące być modelkami 17.11.10, 19:25
      Jak już pisałam w innym wątku, jeśli jakas dziewczyna chce być modelką,fotomodelką lub kandydować do tytułu Miss warto zajrzeć na www.twojamiss.pl .Moja koleżanka w krótkim czasie wypromowała się dzięki temu portalowi i przyjęli ją do agencji modelek,a o to wcale nie jest tak łatwo.
    • darima_ka Kilka dni temu 17.11.10, 21:05
      W programie "Uwaga" taka jedna oficjalnie powiedziała ,że
      zrobi absolutnie wszystko żeby tylko zostać modelka .
      Na pytanie Drzyzgi co znaczy wszystko odpowiedziała wprost ,że nawet dupy da komu będzie trzeba !
      • 1_konkretna Re: Kilka dni temu 18.11.10, 09:01
        też oglądałam ten program.
        Dupa od wieków służy też jako środek płatniczy, trzeba tylko wiedzieć komu i kiedy ją dać .
        Niejedna modelka i aktorka przez łóżko zrobiła karierę . ,przecież to znana prawda.
        • tadeusz_ski.51 A nie mówiłem? 18.11.10, 10:07
          Ten cały biznes rozrywkowy to szajs, degrengolada.
    • 79.angelika Re: Dziewczyny chcące być modelkami 25.11.10, 17:30
      Nie wszystkie pragną takiego zawodu ... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka