chiara76 31.03.04, 17:33 jak w W-wie ludzie walczyli przy jednym z centrów handlowych, prawie jak przy mediamarkt w Łodzi w styczniu...jejku, czy my naprawdę jesteśmy aż tak dzikim, czy zdesperowanym narodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Blue City 31.03.04, 17:34 O BC Ci chodzi? Bylas moze??????????? Jesli tak to jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Blue City 31.03.04, 17:37 aariel napisała: > O BC Ci chodzi? > Bylas moze??????????? Jesli tak to jak wrazenia? HHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAA....:) Aariel, żebyś mnie słyszała, jak się śmieję:)))) NIE NIE BYŁAM:) widziałam natomiast w Teleexpressie:) tak, to BC. wrażenia śmieszno załamujące, jak i w styczniu po Łodzi, zresztą krążył potem taki obrazek po internecie, gdzie na jednej połowie była "Bitwa pod Grunwaldem" Matejki, a na drugiej zdjęcia z mediamarkt. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Chiara 01.04.04, 15:23 chiara76 napisała: > aariel napisała: > > > O BC Ci chodzi? > > Bylas moze??????????? Jesli tak to jak wrazenia? > > > HHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAA....:) > Aariel, żebyś mnie słyszała, jak się śmieję:)))) > > NIE NIE BYŁAM:) widziałam natomiast w Teleexpressie:) tak, to BC. Jakbym zobaczyla w tv co sie dzialo zanim napisalas tego posta to bym w zyciu Ci nie zadala pytania czy tam bylas ;) PS Widzieliscie w tvn jak sfilmowali portfel ktorym sie zaopiekowal jakis obcy dziad? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Chiara 01.04.04, 15:31 aariel napisała: > chiara76 napisała: > > > aariel napisała: > > > > > O BC Ci chodzi? > > > Bylas moze??????????? Jesli tak to jak wrazenia? > > > > > > HHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAA....:) > > Aariel, żebyś mnie słyszała, jak się śmieję:)))) > > > > NIE NIE BYŁAM:) widziałam natomiast w Teleexpressie:) tak, to BC. > > Jakbym zobaczyla w tv co sie dzialo zanim napisalas tego posta to bym w zyciu > Ci nie zadala pytania czy tam bylas ;) > > PS Widzieliscie w tvn jak sfilmowali portfel ktorym sie zaopiekowal jakis obcy > dziad? > > NO !! straszne, nie? Ot nasze uczciwe społeczeństwo, a ja się dziwię, że pan l na przedzie sądaży:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: zobaczcie sobie dziś w TV 31.03.04, 17:37 a o rzucili ze tak walczyli? ;-)) pamietam jak u mnie w miescinie otworzyli pierwszy supermarket - wpuszczali po kilka osob taki byl tlok, kupowali glownie dzinsy marki mavin oraz T-shirty made in china :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: zobaczcie sobie dziś w TV 31.03.04, 17:39 a.polonia napisała: > a o rzucili ze tak walczyli? ;-)) > > pamietam jak u mnie w miescinie otworzyli pierwszy supermarket - wpuszczali po > kilka osob taki byl tlok, kupowali glownie dzinsy marki mavin oraz T-shirty > made in china :) podobno miały być odtwarzacze dvd za mniej, niż 1000 złociszów. Oczywiście przez pierwsze 10 minut taka cena. i podobno ludzie stali po dwa dni pod sklepem. Matko kochana...i ja się dziwię, że lepper zaczyna się na przody wyrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: zobaczcie sobie dziś w TV 31.03.04, 17:39 a.polonia napisała: > a o rzucili ze tak walczyli? ;-)) Ja widzialam na billboardach, ze odtwarzacz DVD daja za 99 zl. Znajoma byla (przerazona!) i podobno po 30 minutach wykupili wszystko i przez glosniki mowili, ze nie ma juz o co sie bic. Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: zobaczcie sobie dziś w TV 31.03.04, 17:42 o cholera, dwa dni?? To tyle ile moj ojciec po meble z polyskiem za komuny, pozniej stalo toto u mnie w pokoju i za nic nie mozna sie bylo tego paskudztwa pozbyc - bo jak to, 2 dni w kolejce i teraz ot tak wywalic? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: zobaczcie sobie dziś w TV 01.04.04, 15:31 To byly odtwarzacze DVD za 99 zl i bylo ich tylko 350. Dlatego dzicz tak sie bila, podobno nawet stala kobieta w siodmym miesiacu ciazy z mezem...pewnie mysleli, ze kobiete w ciazy przepuszcza ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś