kanuk 01.04.04, 08:12 grac pizzicato na waltornii. albo na dachu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landryn_wielki Re: trudno by chyba bylo 01.04.04, 09:51 Trzeba być tylko bogatym, jaba daba daba daba du.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: trudno by chyba bylo 01.04.04, 10:09 już rozumiem, czemu się zerwałam bladym świtem - hałasy,że skaranieboskie, się Wam na skrzypczenie zebrało.. skoczę bo sok z marchewki, skoro i tak na winklu stoję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: trudno by chyba bylo 01.04.04, 10:15 miało być "po", łowcą literówek jesteś? na ochłodę i jako samopomoc w uzyskaniu złocistej opalenizny, przesłonecznie nadwornie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: trudno by chyba bylo 01.04.04, 10:17 no miało być "po co ten sok?" masz jakąś osnowę do tego wątku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff waltornia 01.04.04, 16:35 Znacie to: "Dzisiejszego wieczora - pisze - byliśmy świadkami prawdziwej uczty wokalnej. Znakomita śpiewaczka pokazała nam górny rejestr o włoskiej pulchności kantyleny, a schodząc w dół skali osiągnęła dominantę wibrata na przeponie. Partycypacja audytorium w apercepcji emocjonalnej osiągnęłaby kulminację, gdyby nie kilka detonacji, których świetna artystka nie uniknęła w allegro affetuoso" Tak mi się skojarzyło z tym pizzicato na waltorni. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: waltornia 01.04.04, 17:31 lyzwowo-figurowo sedziowie dali by 5.7 ? piekno przezyc w kilkuminutowym programie sprowadzone do dwoch cyfr. program dowolny mozna by rozpisac na partytury, lub odslony, jesli sie dessous podwinie lub trzasnie w szwach. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: waltornia 01.04.04, 19:59 Quastek, Ty to masz osobliwe lektury. W szwach to zazwyczaj trzaska kreacja spiewaczki operowej, szczegolnie takiej z pulchnymi rejestrami a nie filigranowej lyzwiarki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: waltornia 01.04.04, 20:19 zdarza sie jednak tez piosenkarkom popowym , jak Janet Jackson. i to na stadionie. jej piosenka "when I think of you" jest kultowa. a czy "annaly" tylko mnie sie kojarza ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: waltornia 01.04.04, 20:38 hyhy, Kanuk, im więcej pościsz, tym Twe myśli stają się bardziej surrealistyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: waltornia 01.04.04, 23:14 Szwom na Dzanet peknac ktos tam zdaje sie pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś