women-2 08.10.10, 06:37 Mam dziś do załatwienia dwie nieprzyjemne sprawy, które powinnam załatwić już wcześniej , a nijak nie mogę się do nich zabrać .. może jakiś doping , proszę koleżeństwa .............?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajetan-3 Re: Może jaki doping ? 08.10.10, 11:31 Zaczynam Cię Women dopingować. Ściskam kciuki, ale bądź uprzejma dać znać kiedy koniec. Czasami kciuki są mi potrzebne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Może jaki doping ? 08.10.10, 11:46 Mówią że to dopalacze ale nie radzę.Od wczoraj trzymam jeden kciuk za kogoś to jeszcze potrzymam do 12-tej,pomyślunku! Odpowiedz Link Zgłoś
women-2 Re: Może jaki doping ? 09.10.10, 15:23 no widzisz, anogata, trzymałaś tylko jeden kciuk no i załatwiłam tylko jedną sprawę Ale dziękuję Wam wszystkim ,że mnie wsparliście. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Dopalacza po cichaczu 08.10.10, 14:28 kupisz u dilera a jak nie, to golnij Red Bulla, legalny jest a dodaje skrzydeł! Tylko uważaj, bo mogą Cię wziąć za anioła? Odpowiedz Link Zgłoś
women-2 Re: Dopalacza po cichaczu 09.10.10, 15:20 żeby było jasne, żadnych dopalaczy nie zażywam , baaa, nawet tabletki od bólu głowy tylko w ostateczności łykam. a skrzydła to już dawno mi skutecznie obcięto , nowe nie wyrosły. Odpowiedz Link Zgłoś