apawlak1 03.04.04, 21:21 Witam wszystkich. Po namowach i wiecznych cytatach z forum mej psiapsiolki (Abere....) postanowilam wreszcie tutaj zapukac i czasami poklikac aktywnie. Pozdrawiam wszystkich, A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: mhhhh.niesmialo... 03.04.04, 21:33 wygląda na to, że znowu ja pierwsza czynię honory domu i witam:) Wygląda na to, że wszyscy gdzieś się bawią poza domkiem, witaj i pisz jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: mhhhh.niesmialo... 03.04.04, 21:51 chiara76 napisała: > wygląda na to, że znowu ja pierwsza czynię honory domu i witam:) > Wygląda na to, że wszyscy gdzieś się bawią poza domkiem, witaj i pisz jak > najwięcej. Niektórzy bawią się jak najbardziej w domku:-) Witam nowa koleżankę i idę spać. Pobiłam rekord chyba- cały dzień przy kompie (prócz porannego rajdu po sklepach z teściową:-), głowa mi pęka... Pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: mhhhh.niesmialo... 03.04.04, 22:55 mrouh napisała: > chiara76 napisała: > > > wygląda na to, że znowu ja pierwsza czynię honory domu i witam:) > > Wygląda na to, że wszyscy gdzieś się bawią poza domkiem, witaj i pisz jak > > najwięcej. > Mrouh w innym poście pytałam, jak Ci idzie z teściową. Mam nadzieję, że dobrze:) > Niektórzy bawią się jak najbardziej w domku:-) Witam nowa koleżankę i idę spać. > Pobiłam rekord chyba- cały dzień przy kompie (prócz porannego rajdu po sklepach > z teściową:-), głowa mi pęka... Pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathrine99 Re: mhhhh.niesmialo... 04.04.04, 01:24 dobry wieczór! dwie nowe w jedną sobotę i to przed samymi świętami.... nie wiem jak Ciebie, ale u mnie to chyba ucieczka przed sprzątaniem spowodowała, że się ujawniłam akurat dziś, mimo że zbierałam się do tego od paru tygodni. zawsze tak miałam i mam nadzieję,nie tylko ja, że jak trzeba było sie czegos nauczyć, odrobić, lub sprzątnąć to wymyślałam sobie różne inne dużo ciekawsze zajęcia: jakiś film w tv, lub komputer... Co nie oznacza,że nic dziś nie zrobiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Apawlak.. 04.04.04, 10:46 Witam nowa kolezanke, skoro jestes kolezanka Abere to forum nie trzeba reklamowac i przedstawiac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: mhhhh.niesmialo... 04.04.04, 11:17 Dzieki za powitania wszystkim. stare pryzwyczajenie sprzataniowe trzymaja sie dobrze. Nastepna wizyta u rodzicow skonczyla sie myciem i woskowaniem podlog... :> A. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: mhhhh.niesmialo... 04.04.04, 10:55 czesc! odzywaj sie jak najwiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: mhhhh.niesmialo... 04.04.04, 10:59 Witam Cię Apawlak1:D Robi sie tu coraz fajniej:) (z męskiego punktu widzenia) Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Czesc Mloda! 04.04.04, 12:15 Wiec jednak tu dotarlas... Mam nadzieje, ze osiadziesz tu na dobre. Pewnie tak, bo to forum uzaleznia (jedyne bezpieczne uzaleznienie - zadnych skutkow ubocznych! No, moze poza strata paru godzin snu i rosnacymi rachunkami telefonicznymi dla co poniektorych...) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: Czesc Mloda! 04.04.04, 13:16 No tak. I znowu nie trafilam na Abere:(( Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Czesc Mloda! 04.04.04, 13:41 apawlak1 napisała: > No tak. > > I znowu nie trafilam na Abere:(( Ale byłaś blisko, tylko godzina:) Pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Troche pozno, ale 05.04.04, 10:03 Ja tez witam obie dziewczyny :) I ciesze sie, ze sie powiekszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi ja dopiero teraz zauważyłam... 05.04.04, 10:18 ...ten wątek. W zasadzie to ja sama jakoś tak się nie przedstawiłam tylko jakiś czas temu wdarłam jak intruz na forum (to dlatego, że Chiara wywoływała do tablicy "czytaczy" :)) Tym bardziej miło przeczytać jak ktoś się wita. Witam się i ja! Odpowiedz Link Zgłoś