ni.tka 04.04.04, 01:26 Spac mi sie nie chce, jakies na gg sie przylepilo do mnie, jak sie tego pozbyc ? A ja pogadac chce, ale tak jednak inteligentnej, ktos ma ochote ??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni.tka Re: Ktos pogada ??? 04.04.04, 01:58 Ech... no sama ze soba gadac nie bede, to ide spac i tyle powiem dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ktos pogada ??? 15.04.04, 01:29 Co? Nikt?!! Niemoc nadal zbiorowa? Zacznę chyba sam ze sobą dyskutować. Może to jest rozwiązanie kwestii kontaktu z osobą na tym samym poziomie, ale... Ale to jest nudne! Znam z góry wszystkie argumenty tego typka, pokrętne jakieś i przemądrzałe... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Ktos pogada ??? 15.04.04, 08:49 Ja nie zauwazylam, ze ktos chce pogadac bo wlasnie doszlam do wniosku, ze z kim tu gadac jak sie calkowicie zgadzam ze swoim zdaniem! na cholere mi jakies tam cudze argumenty, nie daj boze niezgodne z moimi?.-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ktos pogada ??? 15.04.04, 20:50 Nikt nie pogada:(Pewnie mają wszyscy kiepski nastrój i nie chcą psuć humorów innym.Mnie już nic humoru nie pogorszy:( Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Ktos pogada ??? 16.04.04, 09:55 Też bym pogadał, bardzo bym chciał pogadać...ale jest jedno ale... eeeeeeeee... pewnie wieczorkiem tutaj zajrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ktos pogada ??? 23.04.04, 14:59 No kurcze co sie dzieje??Prawie nikt sie nie oddzywa!!Co sie z wami stalo,spiaczka ogolna czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ktos pogada ??? 23.04.04, 17:06 Niektorzy pracuja nieeeeeee??? Nie maja o tak wczesnej porze dostepu do internetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Ktos pogada ??? 23.04.04, 22:29 O przepraszam ,ja tez pracuje...................................czasami!!Np w przyszlym tygodniu w czwartek,piatek i do tego sobote!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ktos pogada ??? 23.04.04, 20:14 Właśnie Koko właśnie..co niektórzy ciężko pracują i nie mają za dnia czasu i możliwości żeby sobie pogadać na Forum:P No właśnie..kto pogada?? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ktos pogada ??? 23.04.04, 22:26 Ja chyba nie pogadam ... zresztą bredze trzy po trzy, więc chyba jedynym sensownym rozwiązaniem będzie skoczenie do łóżka. Miłej nocy ... wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś