catalina1 07.04.04, 07:48 Juz za chwileczkę będzie można kapeczkę odpocząć ;-) Ja się cieszę. Tym bardziej, że za tydzień powinni wyjść robotnicy z mieszkania już ;-)) Parkiet wyszedł piekny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 08:20 catalina1 napisała: > Juz za chwileczkę będzie można kapeczkę odpocząć ;-) Ja się cieszę. Tym > bardziej, że za tydzień powinni wyjść robotnicy z mieszkania już ;-)) Parkiet > wyszedł piekny ;-) Cati, jak widzę, też w dobrym humorku :-)) No to jest nas dwie. A może ktoś jeszcze? Dzięki za mailika - śliczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 08:47 Ja humorek gorszy mam, z racji tego nieszczęsnego samochodu, buuuu... Ale też czekam do piątku, i śmigam stąd. I bilety na 'Miss Sajgon' odebrałam już ;-) O! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 08:55 > Ja humorek gorszy mam, z racji tego nieszczęsnego samochodu, buuuu... > Ale też czekam do piątku, i śmigam stąd. I bilety na 'Miss Sajgon' odebrałam > już ;-) O! O? A gołujesz? Kiedy? Ja dzisiaj robię generalisze wonung-odgruzowirung ;) Muszę to zrobić, póki mnie energia rozpiera. Jak przestanie, to już nic nie zrobię. A teraz, wolę sprzątać niż rozwalać ściany :-D Dzidka Rozparta Energetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:12 the_dzidka napisała: > O? A gołujesz? Kiedy? A w piątek. Do niedzieli (18 kwietnia). Wczoraj zakupiłam _bardzo_ drogą książkę z testami do CAE - będę się uczyć ;-))) > Ja dzisiaj robię generalisze wonung-odgruzowirung ;) Ja muszę jeszcze podomalowywać kawałków kilka. I posprzątać chyba. Hm... > Muszę to zrobić, póki mnie energia rozpiera. Jak przestanie, to już nic nie > zrobię. A teraz, wolę sprzątać niż rozwalać ściany :-D No to sprzątaj dzielnie i skutecznie, o! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:27 > A w piątek. Do niedzieli (18 kwietnia). Wczoraj zakupiłam _bardzo_ drogą > książkę z testami do CAE - będę się uczyć ;-))) Kamol!! Ja sie pytałam o "Miss Sajgon"!!!! :-DDDD O tym, że Cię nie będzie taaak dłuuuugo, to ja wiem! Szczęście, że mam co robić i nie będę się nudzić. > No to sprzątaj dzielnie i skutecznie, o! :-) Dzielnie niewątpliwie, ale z tą skutecznością różnie może być ;) Najgorzej, jak mi się odwidzi w połowie, albo znajdę gdzieś wkopaną w kąt książkę, którą _natychmiast_, _koniecznie_ muszę przeczytać, bo inaczej ucierpi na tym moja dusza. I co wtedy? Wszystko rozbabrane, a Dzidka siedzi na dywanie obok wiadra z brudną wodą i czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:43 the_dzidka napisała: > Kamol!! Ja sie pytałam o "Miss Sajgon"!!!! :-DDDD No to przecież Ci mówiłam o tym :-P > O tym, że Cię nie będzie > taaak dłuuuugo, to ja wiem! Szczęście, że mam co robić i nie będę się nudzić. :-))) > Dzielnie niewątpliwie, ale z tą skutecznością różnie może być ;) Najgorzej, > jak mi się odwidzi w połowie, albo znajdę gdzieś wkopaną w kąt książkę, którą > _natychmiast_, _koniecznie_ muszę przeczytać, bo inaczej ucierpi na tym moja > dusza. I co wtedy? Wszystko rozbabrane, a Dzidka siedzi na dywanie obok > wiadra z brudną wodą i czyta... Znam ten ból, znam nad wyraz dobrze :-))) Wiele rzeczy przestało długo zapomnianych z podobnych powodów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:53 > No to przecież Ci mówiłam o tym :-P W takim razie kompletnie mi to z głowy wyleciało. Nie kojarzę. > :-))) No wiesz, wyjazd na Wielkanoc, powrót, potem zaraz letam do Zabrza, wracam i z powrotem zanurzam się w pracę naukową... Czasu znowu mało, a tu jeszcze będę musiała odwalić wyjazd na Pomorze. Blah. Jednym słowem, przewiduję syndrom ostrego zalatania do końca kwietnia. Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:01 the_dzidka napisała: > W takim razie kompletnie mi to z głowy wyleciało. Nie kojarzę. No idę w każdej razie ;-) > No wiesz, wyjazd na Wielkanoc, powrót, potem zaraz letam do Zabrza, wracam i > z powrotem zanurzam się w pracę naukową... Czasu znowu mało, a tu jeszcze > będę musiała odwalić wyjazd na Pomorze. Blah. > Jednym słowem, przewiduję syndrom ostrego zalatania do końca kwietnia. To źle? Przynajmniej się nudzić nie będziesz ;-))) <Kami_co_też_się_nie_nudzi> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:04 > To źle? Przynajmniej się nudzić nie będziesz ;-))) Bynajmniej. Na pewno nie będę się nudzić ;)))) Sytuacja na mnie to wymusza :D Mam tylko nadzieję, że nie stracę werwy, bo to by była katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:04 the_kami napisała: > Ja humorek gorszy mam, z racji tego nieszczęsnego samochodu, buuuu... Jakiego samochodu?? CO sie stalo?? > Ale też czekam do piątku, i śmigam stąd. Znowu bedziesz ukrywac sei w poniedzialek przed braćmi?? ;-)) > I bilety na 'Miss Sajgon' odebrałam > już ;-) O! Z Epo idziecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:14 catalina1 napisała: > Jakiego samochodu?? CO sie stalo?? Bratu ukradli wczoraj :-( Z centrum Wawy, w środku dnia. Pierwsza jazda po odebraniu z warsztatu - po kolejnym włamaniu do tegoż samochodu. Pech jak diabli :-((( > Znowu bedziesz ukrywac sei w poniedzialek przed braćmi?? ;-)) Nie wiem, czy dojadą... może się zdarzyć, że będziemy z Rodzicami tylko. > Z Epo idziecie???? Ano ;-) Fajnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:23 the_kami napisała: > Bratu ukradli wczoraj :-( Z centrum Wawy, w środku dnia. Pierwsza jazda po > odebraniu z warsztatu - po kolejnym włamaniu do tegoż samochodu. Pech jak > diabli :-((( No fakt kiepsko ;-( > Nie wiem, czy dojadą... może się zdarzyć, że będziemy z Rodzicami tylko. Byłoby głupio - miejmy nadzieję że dotrą. > Ano ;-) Fajnie, co? > Amo fajnie ;-)) Wiedziałam, że Ona idzie do teatru, wiec domyśliłam się po tytule że z Tobą, to chyab jest jedna z ulubionych pozycji Moniki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:47 catalina1 napisała: > No fakt kiepsko ;-( Ech, daj spokój :-( > Byłoby głupio - miejmy nadzieję że dotrą. Bo ja wiem? Milutko całkiem :-) To znaczy wiesz - Święta razem są fajne i w ogóle, ale jakbyśmy sami je spędzali, to nie byłoby jakiegoś większego dramatu. > Amo fajnie ;-)) Wiedziałam, że Ona idzie do teatru, wiec domyśliłam się po > tytule że z Tobą, to chyab jest jedna z ulubionych pozycji Moniki ;-) No. W dodatku kończą to grać, więc koniecznie trzeba zobaczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:03 the_dzidka napisała: > Dzięki za mailika - śliczne ;) No wlasnie zastanawialam sie czy dostalas ;-)) Umiesz zobaczyc co tam gdzie jest czy tlumaczyc nalezy?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:15 catalina1 napisała: > No wlasnie zastanawialam sie czy dostalas ;-)) Umiesz zobaczyc co tam gdzie > jest czy tlumaczyc nalezy?? A co tam jest do tłumaczenia?! Wszystko widać przecież! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:25 > A co tam jest do tłumaczenia?! Wszystko widać przecież! :-))) Widać, widać. Najważniejszego jednak chyba jeszcze nie widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:26 the_dzidka napisała: >Najważniejszego jednak chyba jeszcze nie widać :-) > Tzn?? Co To jest?? ;-) No nie widać, ale jeszcze ma czas - tak ze dwa miesiące ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:48 catalina1 napisała: > Tzn?? Co To jest?? ;-) Powiedziałabym raczej: _kto_ to jest? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:50 the_kami napisała: > Powiedziałabym raczej: _kto_ to jest? :-DDD Jak to powiedział kolega Kiełek (za co dostał bure od razu) - to jest Potworek. To miało być miłe ;-) Dla mnie to jest Dzidzia ;-)) A tak szczerze - to chyba będziemy chcieli dowiedzieć się na kogo czekamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:57 > Dla mnie to jest Dzidzia ;-)) O :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 09:58 > A tak szczerze - to chyba będziemy chcieli dowiedzieć się na kogo czekamy ;-) ... na Kasię czy Tomka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 11:40 the_dzidka napisała: > ... na Kasię czy Tomka ;) > Tomek na Patrycję a ja na zdrową Dzidzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:06 the_dzidka napisała: > Cati, jak widzę, też w dobrym humorku :-)) No to jest nas dwie. A może ktoś > jeszcze? Ja nie narzekam. No może poza tym, że jak dziś rano pocałowałem narzeczoną na do widzenia, to do soboty nie zobaczę. :/ > Dzięki za mailika - śliczne ;) A i owszem. Fotogeniczne Maleństwo. Nasze dziś z tak fikało, że Alicji koszulka podskakiwała na brzuchu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:10 > A i owszem. Fotogeniczne Maleństwo. Nasze dziś z tak fikało, że Alicji koszulka podskakiwała na brzuchu. :) Czy mnie się zdawa, czy też chlapnąłeś jęzorem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:11 the_dzidka napisała: > Czy mnie się zdawa, czy też chlapnąłeś jęzorem? ;) Przecież i tak wszyscy wiedzieli :-PPPP <Kami_co_milczała> !!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:13 > Przecież i tak wszyscy wiedzieli :-PPPP No, wszyscy to chyba jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 11:43 the_dzidka napisała: > No, wszyscy to chyba jednak nie. My się dowiedzieliśmy przypadkiem, jak zauważyłam u nioch w domku pewną książkę ;-) to już było jakiś czas temu, ale też nic nie mówiłam, czekałam aż Kondzio pochwiali się ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 11:53 > My się dowiedzieliśmy przypadkiem, A ja się zorientowałam samorzutnie - z kilku słów, które z Alą zamieniłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 11:55 the_dzidka napisała: > A ja się zorientowałam samorzutnie - z kilku słów, które z Alą zamieniłaś :) No widzisz ;-)) inteligentne bestie jesteśmy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 12:03 > No widzisz ;-)) inteligentne bestie jesteśmy ;-)) A, o tym to ja rzadko wątpię :P Nie wiem jak tobie, ale mnie sie ostatnio nawet wyostrza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 13:08 catalina1 napisała: > My się dowiedzieliśmy przypadkiem, jak zauważyłam u nioch w domku pewną > książkę ;-) to już było jakiś czas temu, ale też nic nie mówiłam, czekałam aż > Kondzio pochwiali się ;-)) Oooo... a ja się dowiedziałam baaardzo dawno :-D Jakoś tak niedługutko po tym, jak się Kondzie dowiedziały :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 13:24 the_kami napisała: > Oooo... a ja się dowiedziałam baaardzo dawno :-D Jakoś tak niedługutko po tym, > jak się Kondzie dowiedziały :-D > No bo jak to z Kondziem kiedyś stwierdziliśmy Ty to taka już jesteś, że dowiadujesz się jako pierwsza ;-)) Ciebie nie da się pominąć ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 13:39 catalina1 napisała: > No bo jak to z Kondziem kiedyś stwierdziliśmy Ty to taka już jesteś, że > dowiadujesz się jako pierwsza ;-)) Wiesz, to brzmi co najmniej dwuznacznie - ale ja naprawdę żadnej wywiadowni nie mam :-D > Ciebie nie da się pominąć ;-)) Ale to dobrze, czy źle? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 14:34 the_kami napisała: > Ale to dobrze, czy źle? :-D > Bardzo dobrze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 10:11 the_dzidka napisała: > Czy mnie się zdawa, czy też chlapnąłeś jęzorem? ;) No, nie ma co chlapać, jak - że tak powiem - naocznie widać, że w drodze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami dzieci... :-D 07.04.04, 10:10 [...] Czy my możemy przestać gadać o Waszych dzieciach i rozmnażaniu jako takim?! Bo chciałam powiedzieć, że coraz bardziej mi się chce, i czuję się płodna, i w ogóle!!!! :-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: dzieci... :-D 07.04.04, 10:12 the_kami napisała: > Czy my możemy przestać gadać o Waszych dzieciach i rozmnażaniu jako takim?! Bo co? Bo co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dzieci... :-D 07.04.04, 10:18 konradbryw napisał: > Bo co? Bo co? :P Bo się rozmnożę, a nie wiem, co Artur na to :-PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: dzieci... :-D 07.04.04, 10:21 the_kami napisała: > Bo się rozmnożę, Przez pączkowanie? > a nie wiem, co Artur na to :-PPPPPPPPPP Chyba miałby w tym swój udział. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dzieci... :-D 07.04.04, 10:24 konradbryw napisał: > Przez pączkowanie? Jakbym przez pączkowanie, to bym się nie zastanawiała, co Artur na to :-D > Chyba miałby w tym swój udział. :P Dość zasadniczy, rzekłabym :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: dzieci... :-D 07.04.04, 10:14 > chciałam powiedzieć, że coraz bardziej mi się chce, i czuję się płodna, i w > ogóle!!!! :-DDDDDDDDDDDDDD Ja nie. Na pewno mi sie nie chce. Ale jest to nieco pośrednia droga do zepsucia mi humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: dzieci... :-D 07.04.04, 11:44 the_kami napisała: > [...] > > Czy my możemy przestać gadać o Waszych dzieciach i rozmnażaniu jako takim?! Bo > chciałam powiedzieć, że coraz bardziej mi się chce, i czuję się płodna, i w > ogóle!!!! :-DDDDDDDDDDDDDD > O to dobre oznaki ;-)) Pokaż tego posta Artuorowi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dzieci... :-D 07.04.04, 13:06 catalina1 napisała: > O to dobre oznaki ;-)) Pokaż tego posta Artuorowi ;-)) Wtedy Artur zrezygnuje z przyjazdu do Wawy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: dzieci... :-D 07.04.04, 13:25 the_kami napisała: > Wtedy Artur zrezygnuje z przyjazdu do Wawy :-P > No to może lepiej nie ;-)) bo On i z Jakubkiem jest umówiony w jakimś tam celu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dzieci... :-D 07.04.04, 13:40 catalina1 napisała: > No to może lepiej nie ;-)) bo On i z Jakubkiem jest umówiony w jakimś tam > celu ;-)) Hehehehehe... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 11:41 konradbryw napisał: > Ja nie narzekam. No może poza tym, że jak dziś rano pocałowałem narzeczoną na > do widzenia, to do soboty nie zobaczę. :/ Do soboty tylko pare godzin juz ;-)) > A i owszem. Fotogeniczne Maleństwo. To nie po mnie ma ;-) to niemożliwe ;-) > Nasze dziś z tak fikało, że Alicji koszulka > > podskakiwała na brzuchu. :) Ja też tak chce, jesio troszkę muszę poczekać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 13:20 catalina1 napisała: > > Ja nie narzekam. No może poza tym, że jak dziś rano pocałowałem narzeczoną > > na do widzenia, to do soboty nie zobaczę. :/ > > Do soboty tylko pare godzin juz ;-)) Zacznę odliczać. :P > To nie po mnie ma ;-) to niemożliwe ;-) No nie wiem... Chyba nie po Jakubku? ;> > > Nasze dziś z tak fikało, że Alicji koszulka > > podskakiwała na brzuchu. :) > > Ja też tak chce, jesio troszkę muszę poczekać ;-) Chwila, moment, nie wszystko naraz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dzyń, dzyń, dzyń dobry!! 07.04.04, 17:33 konradbryw napisał: Teraz to nawet ja wiem. Gratulacje. :-) > > To nie po mnie ma ;-) to niemożliwe ;-) > > No nie wiem... Chyba nie po Jakubku? ;> > He, przypomniał mi się Grzegorz Markowski, "moja córka nie jest do mnie podobna, za co Bogu dzięki". :-D R Odpowiedz Link Zgłoś