the_dzidka 07.04.04, 10:33 zaczynam się robić lekko nerwowa, bo nie lubie być ignorowana.. Może teraz :-P serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2008998.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Tłukę nowe wątki, tłukę... 07.04.04, 10:37 the_dzidka napisała: > zaczynam się robić lekko nerwowa, bo nie lubie być ignorowana.. Może teraz :-P :-PPPPPPPPPPPPP Ale przecież to już było... :-PPPPPPP <Kami_w_przelocie> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Tłukę nowe wątki, tłukę... 07.04.04, 10:38 > :-PPPPPPPPPPPPP No, nie wiem, nie wiem... > Ale przecież to już było... :-PPPPPPP W tym wydaniu to raczej nie. Ogólnie rzecz biorąc - wielokrotnie. Ale wy, młodzi, tego nie zrozumiecie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Tłukę nowe wątki, tłukę... 07.04.04, 10:40 the_dzidka napisała: > No, nie wiem, nie wiem... Ale czego, Dzidziu? Zapytaj, ja Ci chętnie wszystko wytłumaczę :-PPPP > W tym wydaniu to raczej nie. Ogólnie rzecz biorąc - wielokrotnie. I przez długie lata ;-D > Ale wy, młodzi, tego nie zrozumiecie :-P Swoją drogą może i dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś