milky_way_1 18.11.10, 19:49 Skoro aparat nie jest zgodny z opisem, zażądaj zwrotu pieniążków. Allegro chroni swoich klientów, to na pewno wiesz. Nie chodzi o cenę, lecz o uczciwość i zasady, których nie wolno łamać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Kajetan... 19.11.10, 09:24 Słyszysz Panie Kajetanie? Słyszysz? To rób... tak jak Ci Milka radzi... Chociaż ja na Twoim miejscu wyciągnąłbym ten nóż z serca, złapał Milkę za uszy i zrobił z Nią to... co sam uważam! Nie bądź mięczakiem, do dzieła! Odwagi Panie Kajetanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Kajetan... 19.11.10, 10:20 Myślisz Tadziu, że Kajetan jest mięczakiem.... nie, nie sadzę. Lepiej nic nie sądź, będziesz bezpieczny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Kajetan... 19.11.10, 14:37 A dał sobie wbić nóż w serce? Dał! No to czym jest? Spoko Milka, ja się potrafię obronić, nawet przed Twoim nożem... Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Kajetan... 19.11.10, 14:53 Tadziu racz zauważyć, że to ja wyrzucam osoby z wizytówki. Jesteś cynikiem w najgorszym wydaniu. Piszesz tak, by zmusić do konwersacji. Gdybyś choć chwile zastanowił się nad wyrzucaniem słów, nie pisałbyś tak. Nie wybaczysz mi widzę tego kosza, cóż nie mam tajemnic przed mężem, a na romans w necie nie pozwala mi godność, wiara i miłość małżeńska. Wiek, a rozsądek to dwie różne sprawy. Drzewa W drzewach wyryte wspomnienia, ukryte cudnej melodii dźwięki. Niekiedy czułe z nocą westchnienia, i ciche wiatru jęki. W każdych drzewach myśli spisane, niekiedy nawet nożem. To dawno przez ludzi rany zadane, od takich broń mnie Boże. Stare drzewa niemi powiernicy, niekiedy moi świadkowie. To często wiatru cisi spowiednicy, słuchają jego opowieść. Drzewa w spróchniałych konarach, przechowują uczucia wyznane. W mowie szczęścia wyryta wiara, w gałęziach to zapisane. W gałęziach rozświetlone gwiazdy, śniące niejedną nocą. Marzenia przez nas ukryte są także, uśpione jesienią złocą. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No nieeeeeee... 19.11.10, 15:07 Buuuhaahaaa... a co mnie to obchodzi? Milka, nie przeceniaj moich możliwości. W necie to ja nikogo do niczego zmusić nie jestem w stanie i nawet nie chcę, bo po co? Jakiego kosza? ...Ty mnie wyrzuciłaś do kosza? Aaaaaa, sorry ale to Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 19.11.10, 20:01 Nie przejmuj sie, raz dostajemy my kosza innym razem dajemy kosza :-) Nie ustawaj w poszukiwaniach , warto szukać . Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 19.11.10, 21:05 Nie dość, że wbiła mi nóż w serce, to z wizytówki też wywaliła, a wszystko przez Ciebie Panie Tadeuszu. Jestem niepocieszony, smutny i w depresję popadnę. Jaki był powód, że mnie karze się nie za moje grzechy ? Umieraaaam. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Na 19.11.10, 21:51 przyjaźń trzeba zasłużyć, pielęgnować ją, okazywać, tak samo na zaufanie. Udanego wieczoru i całego weekendu. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Na 19.11.10, 22:16 Nie zależy mi na przyjaźni, nie narzucam się, starałem się być miły, nic więcej. Miłego weekendu Milky.Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Na 20.11.10, 12:46 Nie staraj się być miły, tylko bądź sobą. Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 16:37 Wieczny odpoczynek ..... Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 16:55 Popatrzeć na to inaczej.... to taka wieczna .... byłaby nieoceniona. Ja wezmę na kolano, to będzie umierał... o Boże chiba, że to co innego. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:02 darima_ka napisała: > Wieczny odpoczynek Amen. Przedwczesna radość. Gdybyś dobrze czytała, ale mi to akurat lotto. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:16 Czy nie uważasz, że zrobienie komuś przyjemności, wprawienie w uśmiech jest ważniejsze niż wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:32 milky_way_1 napisała: > Czy nie uważasz, że zrobienie komuś przyjemności, wprawienie w uśmiech jest wa > żniejsze niż wszystko inne. Tak !! bo śmiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:37 Można sobie samemu zafundować porcję śmiechu. W necie np. są takie możliwości.www.gigante.pl/wiersze Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:36 Gdy widzę wieniec żałobny, słyszę marsz żałobny , to takie słowa moje palce mogą tylko wystukać forum.gazeta.pl/forum/w,98829,118878340,118924596,Re_Jeeeeeeeeee_dostales_kosza_.html Nie muszę czytać wszystkiego bo mi też to lotto Ps. Zdaje się ze masz problemy z właściwym odczytywaniem Re , które jest do którego postu, ale to nie mój problem,a Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:52 PAMPERSY DLA DOROSŁYCH "Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy."/Phil Bosmans/ Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Jeeeeeeeeee, dostałeś kosza? 20.11.10, 17:53 Mam niezłą zabawę z tym i ogromny dystans.:) Jestem urodzonym optymistą.:) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś