Dodaj do ulubionych

Szukam koleżanki

20.11.10, 09:26
Takiej, co obrażać się nie będzie i milczeć jak zaklęta Śpiąca Królewna.
Bo pocałunku, niczym książe, na jej ustach składać nie będę :P
Obserwuj wątek
    • crimen Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 14:24
      Agrafko, chyba niesprawiedliwie oceniłaś Nezyjkę ;)
      • khinga Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 16:01

O tym samym pomyślałam:P
        • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 16:05
          khinga napisała:

>
          > O tym samym pomyślałam:P

Widocznie łączy Was jakieś fascynujące porozumienie dusz ;)

• khinga Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 20:04
            Tutaj i Crimen musialby się wypowiedzieć:)
            • crimen Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 22:18
              Kiniu, z faktami się nie polemizuje :)
              • khinga Re: Szukam koleżanki 22.11.10, 00:55
                Tylko czekałam na Twoją aprobatę:)
                • crimen Re: Szukam koleżanki 26.11.10, 23:11
                  Zaskoczona? ;)
                  • khinga Re: Szukam koleżanki 29.11.10, 17:09

Wcale:)
                    • crimen Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 00:03
                      Czyli kokieteria? :)
                      • khinga Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 15:07

Wolałam się upewnić:)
      • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 16:04
        crimen napisał:

> Agrafko, chyba niesprawiedliwie oceniłaś Nezyjkę ;)

Ale pewien nie jesteś :P

• crimen Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 19:23
          A czy jest coś pewnego w temacie KOBIETA? ;)
          • viviene Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 19:26
            tak
          • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 09:49
            crimen napisał:

> A czy jest coś pewnego w temacie KOBIETA? ;)

Nie ma ;), ale w przypadku mężczyzn jest podobnie :)
            • crimen Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 22:21
              arogancka_agrafka napisała:

> crimen napisał:
              >
              > > A czy jest coś pewnego w temacie KOBIETA? ;)
              >
              > Nie ma ;), ale w przypadku mężczyzn jest podobnie :)

Popolemizowałbym, ale ponieważ wyglądałoby to na wojnę płci, więc ustąpię ;)
              >
              >
              • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 25.11.10, 20:10
                crimen napisał:

> Popolemizowałbym, ale ponieważ wyglądałoby to na wojnę płci, więc ustąpię ;)

Nie masz czego ustępować, ani mi w głowie wojowanie :)

• crimen Re: Szukam koleżanki 26.11.10, 23:13

>
                  > Nie masz czego ustępować, ani mi w głowie wojowanie :)
                  >
                  Jeszcze jedna Niepokorna Niewolnica Wszechświata? :)))
                  • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 08:08
                    crimen napisał:

> Jeszcze jedna Niepokorna Niewolnica Wszechświata? :)))

Czy niepokorna ? to możliwe,
                    ale z tą niewolnicą to bym się jeszcze zastanowiła ;))

• crimen Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 00:05

>
                      > Czy niepokorna ? to możliwe,
                      > ale z tą niewolnicą to bym się jeszcze zastanowiła ;))
                      >
                      >
                      Też mi to nie pasowało do mojej projekcji postaci ;)
                      • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 08.12.10, 08:24
                        crimen napisał:

> Też mi to nie pasowało do mojej projekcji postaci ;)

A widzisz - możliwe, że to ten projektor coś szwankuje ;)
                        • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:07
                          >
                          >
                          > A widzisz - możliwe, że to ten projektor coś szwankuje ;)

Dzięki za diagnozę. Już się nim zająłem :)
        • crimen Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 19:26
          A czy jest coś pewnego w temacie KOBIETA ;)
          • viviene Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 19:28
            tak !
            • crimen Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 20:28
              Byłem o tym przekonany, tylko wciąż szukam potwierdzenia :)
              • viviene Re: Szukam koleżanki 20.11.10, 21:53
                wieeem:)
                • crimen Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 09:46
                  Biedni faceci. Czytasz w nich, jak w otwartej książce ;)
                  • viviene Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 12:05
                    Oni biedni??
                    hmm..lektura czasem bywa taka , taka pokrętna, mozna tak powiedziec?
                    :))
                    • mawyr Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 19:46
                      Sprawdź czytając metodą Braylle`a i to będzie miarodajne wrażenie
                    • crimen Re: Szukam koleżanki 21.11.10, 22:23
                      viviene napisała:

> Oni biedni??
                      > hmm..lektura czasem bywa taka , taka pokrętna, mozna tak powiedziec?
                      > :))
                      Bo my takie biedne, zagubione misie jesteśmy :)))
                      • khinga Re: Szukam koleżanki 22.11.10, 00:57
                        crimen napisał:

> Bo my takie biedne, zagubione misie jesteśmy :)))

Przytulić??:))))
                        • crimen Re: Szukam koleżanki 26.11.10, 23:29
                          Khiniolku, Ty wiesz, co lubię :)
                          • khinga Re: Szukam koleżanki 29.11.10, 17:16
                            crimen napisał:

> Khiniolku,

Tylko nie taaak, Crimen!
                            Kojarzy mi się zdrobnienie, jak nazywasz jednego zeschizowanego tutaj:)

Poza tym, nie jesteście jakoś specjalnie skomplikowani:)
                            • crimen Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 00:08
                              Czy Ty wiesz ile wysiłku kosztowało Schizolka wejście w taką komitywę? To tylko on jeden to wie. Ty otrzymujesz to wszystko w pakiecie za wdzięk osobisty i jeszcze narzekasz ;)
                              • khinga Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 15:08
                                Nie interesują mnie wysiłki Schizaaaa:)

Nie podoba mi się i koniec!:)
                                • crimen Re: Szukam koleżanki 04.12.10, 23:46
                                  Powiem Ci w zaufaniu, że Schizolkowi też się nie podoba :)))
                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 05.12.10, 15:23
                                    Criiiimeeeen.......!!! :)))
                                    • crimen Re: Szukam koleżanki 05.12.10, 21:58
                                      Kiniu, rozumiem, że to w ramach rewanżu zrobiłaś z mojego nicka onomatopeję :)))
                                      • khinga Re: Szukam koleżanki 06.12.10, 12:15

Już Ty wiesz, co to oznaczało:)))
                                        • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:09
                                          Niemniej jednak wolałem się upewnić ;P
                                          • khinga Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:27
                                            To jest nasz dwoje:P

Gdzieś Ty się podziewał..;)
                                            • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:32
                                              Znowu mnie nisi po Kresach. Ostatnio gdzieś w okolicach Winnicy:)
                                              • khinga Re: Szukam koleżanki 18.12.10, 00:16
                                                Och..winnic to jest sporo:)
                                                • crimen Re: Szukam koleżanki 18.12.10, 00:40
                                                  Na naszym Podolu jest tylko jedna:)
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 18.12.10, 11:53

Muszę się z Tobą nie zgodzić:D
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 15:16
                                                    Wieeem. Masz to we krwi ;P
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 27.12.10, 02:49
                                                    Za to mnie lubisz:P
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 01.01.11, 21:34
                                                    Nie tylko za to :)
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 06.01.11, 21:22

Już Cie nie będę ciągła za język;))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 08.01.11, 02:21
                                                    A już miałem nadzieję;)
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 13.01.11, 22:28
                                                    Nie przypomnam sobie, byś miał tak długi język, by można go ciągnąć przez całą Polskę:PPP
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 14.01.11, 22:18
                                                    Są na świecie rzeczy, o których nie śniło się filozofom ;)
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 14:08
                                                    I nim jest Twój język?;)))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 21:35
                                                    W końcu bez języka nie ma filozofii :)
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 04:14

Oj,próbujesz wybrnąć:)

Nie ze mną te numery:PP
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 09:48
                                                    A Ty nic, tylko łapiesz za wszystko, co Ci w rękę wpadnie ;P
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 19:00
                                                    Może nie wszystko, tylko to, co jest cenne i przyjemne w dotyku;P
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 20:49
                                                    Kontynuuj ;P
                                                  • khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.11, 16:37

Kontynuuję:P
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 21.01.11, 21:22
                                                    Takie właśnie odniosłem wrażenie :P
                      • viviene Re: Szukam koleżanki 24.11.10, 12:06
                        crimen napisał:
                        > Bo my takie biedne, zagubione misie jesteśmy :)))

taaak ?? juz ja Ci zrobie zagubionego misia! :)))
                        • crimen Re: Szukam koleżanki 26.11.10, 23:27
                          viviene napisała:

>
                          > taaak ?? juz ja Ci zrobie zagubionego misia! :)))

Zaintrygowałaś mnie. Wchodzę w to :)))
                          • leziox Re: Szukam koleżanki 26.11.10, 23:39
                            A ile kosztuje zagubiony mis?I liczy sie to od sztuki,objetosci czy jednak jak wszedzie-na godziny?
                            • crimen Re: Szukam koleżanki 27.11.10, 20:43
                              Lezio, przepłoszyłeś Viviene i teraz już nigdy nie dowiemy się, o co jej chodziło z tym misiem :)
                              • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 11:51
                                spokojnie:)
                                jest biały miś :
                                www.youtube.com/watch?v=TqD1x_5em_c
                                mały miś :
                                www.youtube.com/watch?v=2unA25Q_usk&feature=related
                                i pluszowy miś :
                                www.youtube.com/watch?v=W1jIuwYGIrU&feature=related
                                ja mam sentyment do pewnego misia, który to miał oderwane uszko i wydłubane oczko
                                ale to zupelnie inna historia:)))
                                • crimen Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 14:17
                                  Łza się w oku kręci, gdy pomyśli się, jak proste było kiedyś rwanie dam :)))
                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 14:30
                                    a płacz jeśki trzeba:))
                                    krpola drązy skałę,moze dojdziesz:))
                                    • crimen Re: Szukam koleżanki 29.11.10, 15:33
                                      Dochodzenie w samotności ociera się o zboczenie:)
                                      • viviene Re: Szukam koleżanki 07.12.10, 22:54
                                        upsss. to tak powazna sprawa aż??
                                        nie wiedziałam:))
                                        zatem?
                                        • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:11
                                          viviene napisała:

> upsss. to tak powazna sprawa aż??
                                          > nie wiedziałam:))
                                          > zatem?

Zatem po słowach idą czyny :)
                                          • viviene Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:20
                                            czyń Panie swoja powinność:)
                                            • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:33
                                              Albowiem nic, co ludzkie, nie jest nam obce:)
                                              • viviene Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 11:01
                                                Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli.:)))

a to misiaczki i koteczki maja za swoje:)))

wiara czyni cuda czy nie?? w koncu
                                                • crimen Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 15:19
                                                  Dlatego apeluję o odrobinę tej cudownej wiary w człowieka. "Biednym misiom" to w zupełności wystarczy :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 16:15
                                                    mysle ze odpowiednie kociaczki zadbaja o to zeby
                                                    biednym misiaczkom wystarczyło:)
                                                    no!
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.12.10, 19:03
                                                    viviene napisała:

> mysle ze odpowiednie kociaczki zadbaja o to zeby
                                                    > biednym misiaczkom wystarczyło:)
                                                    > no!

Myślę??? Czyli tak do końca nie mam pewności??? ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 10:53
                                                    cos tu nie gra..!
                                                    czy to ja miałam watpliwości
                                                    mysle,ze mysle,ze to nie o mnie była mowa tylko o tych
                                                    nieszczesnych misiach co to...eee
                                                    duzo tych misiów?
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 11:32
                                                    Ty nie miałaś wątpliwości. to ja staram się uchronić misie(biedne!!!) przed damską eksterminacją ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 16:37
                                                    Cóz to znowu?
                                                    uchronić?
                                                    Aaaa to taka misja Twoja, rozumiem:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 26.12.10, 00:11
                                                    Poniekad działam też we własnym, szeroko pojętym interesie:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 26.12.10, 11:24
                                                    aaaaa boisz się, zeby nie stało się auuuuułłłłłłłłaaaa:)))
                                                    no tak rozumiem:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 01.01.11, 21:35
                                                    Wreszcie mamy jakąś płaszczyznę porozumienia:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 02.01.11, 14:41
                                                    czyli jednak:)))
                                                    strach ma wieeeeelkie oczy, czasami:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 08.01.11, 02:16
                                                    A ja zawsze powtarzam, że ucieczka przed rozjuszoną kobietą ujmy nikomu nie przynosi ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 08.01.11, 17:02
                                                    a ja nie muszę przypominać kimjest uciekajacy:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 09.01.11, 01:17
                                                    Tylko nie podstawiaj mu nogi ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 09.01.11, 09:16
                                                    bez mojego udziału, sam się przewróci,wstanie i pobiegnie dalej..:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 14.01.11, 22:21
                                                    I jeszcze pewnie powiesz, że strach ma wielkie oczy ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 10:32
                                                    najbardziej widać, boi sie samego siebie:)))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 21:40
                                                    Bo biedne misie źle się tresują :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 00:10
                                                    hmmm..tresura potrzebna, powiadasz..??:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 09:51
                                                    viviene napisała:

> hmmm..tresura potrzebna, powiadasz..??:)

Tresura zabija indywidualność :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 12:38
                                                    czasem bywa konieczna w celu uswiadomienia sobie tejze własnie:)))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 20:50
                                                    Wolność, to uświadomiona konieczność!!! Ktoś już to powiedział. Pewnie Lenin :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 18.01.11, 12:03
                                                    no pewnie, najlepiej na tych,ktorych nie ma..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 21.01.11, 21:23
                                                    Klasycy, to opoka naszej cywilizacji :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 22.01.11, 20:56
                                                    mogę się z Panem zgodzic.:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 12:51
                                                    Zaskoczyła mnie Pani:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 17:59
                                                    nie miałam takiego zamiaru:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:10
                                                    U prawdziwej kobiety wszystko jest spontaniczne :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:23
                                                    być powinno zdaje się:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:32
                                                    No to wyjaśnij mi, czy prawdziwą kobietą się jest, czy tylko bywa ? :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:41
                                                    się jest ! :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:53
                                                    Tak mi się właśnie wydawało, tylko KTOŚ próbował wystawić na próbę moją pewność siebie :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:58
                                                    myslisz, ze Ktoś jest manipulantem? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:04
                                                    Wiesz, że też o tym pomyślałem :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:08
                                                    hmm.. ja sie takich boje,brrr.:))
                                                    moze to nie byc prawda jednak:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:19
                                                    To była tylko hipoteza robocza:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:25
                                                    mozna powiedziec: na szczescie?? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:29
                                                    Kamień z serca. Czyli manipulacji nie było :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:50
                                                    jesli to takie wazne? :)
                                                    no dobrze,mysle, ze mozesz sie poczuc zadowolony:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:02
                                                    Manipulacja zawsze oznacza jakieś zainteresowanie, dlatego jej brak nie jest chyba powodem do zadowolenia :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:07
                                                    a czego Misiowi brakuje??
                                                    bo rzeczywiscie w zawrotnym tempie zmienia zdanie:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:15
                                                    No i widzisz jacy są faceci. Sami nie wiedzą, czego chcą :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:20
                                                    zgodzę sie z radoscia, faceci owszem.:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:27
                                                    Tak po znajomości pomogłem Ci udowodnić tezę, z którą żaden facet w życiu się nie zgodzi :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:33
                                                    bo : "Sami nie wiedzą, czego chcą " ???
                                                    nie przekonałes mnie:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:39
                                                    viviene napisała:

> bo : "Sami nie wiedzą, czego chcą " ???
                                                    > nie przekonałes mnie:)

Nie oczekiwałem samokrytyki :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:52
                                                    zatem??
                                                    ja tam wiem..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:54
                                                    viviene napisała:

> zatem??
                                                    > ja tam wiem..:)

Czyli jednak Cię przekonałem? :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:00
                                                    sprawa wyglada tak, ze musze to czuc
                                                    a nie czuje, czyli jestesmy w punkcie wyjscia:)
                                                    oportunizm?? tak to brzmi?
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:03
                                                    Może spróbuj na rozum, a nie sercem :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:06
                                                    hahahhaaa..najpierw trzeba go miec:))
                                                    ciezka sprawa:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:11
                                                    Faceci to już raczej "na blondynkę" nie dają się nabierać, podobnie jak damy "na biednego misia" :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:15
                                                    całkiem mozliwe ale i tak nic z tego nie wynika:)
                                                    życie?
                                                    czy próba przeforsowania sil? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:24
                                                    Owszem, wynika świadomość nieskuteczności wariantu siłowego, bo brak wspólnego obszaru dla takiego rozwiązania, albowiem model marsjańsko-wenusjański sprawia, że oba światy istnieją obok siebie, ale marnie się przenikają :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:32
                                                    tylko zastanawia mnie dlaczego tak marnie, jesli mozna przyjac margines
                                                    powiedzmy,taka niewidzialna nic takiego porozumienia, chyba, ze za daleko wybiegam w tej checi stworzenia minimalnego chocby zaufania,pewnosci,przyjazni..
                                                    czy to trudne? czy niemozliwe tylko dlatego, ze człowiek sie boi?
                                                    no nie wiem.:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:39
                                                    Ufasz tylko temu, co znasz. Jak zaufać światu, który jest dla nas niedostępny? :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:45
                                                    tak, ale wobec tego nigdy nie zrobisz kroku dalej?
                                                    tylko dlatego? :)
                                                    czy czegos nie rozumiem? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:50
                                                    Właśnie dlatego, że oba światy są nieprzenikalne i oczywista oczywistość w jednym, w drugim już taka oczywista nie jest. Bez tolerancji dla odmienności trudno zrobić krok:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:54
                                                    ale skoro jest sie tego swiadomym to gdzie pułapka?
                                                    mozna mowic o takiej?
                                                    czy istnieje?
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:59
                                                    Pułapka jest zawsze w nieprzewidywalności zachowań drugiej strony, której do końca nie potrafimy zrozumieć :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:08
                                                    nie potrafimy lub nie chcemy, moze raczej nie chce sie nam zadac trudu, zeby poznac, zrozumiec bo jak nie ma nic namacalnego to nie warte zachodu? to chyba tak jest.
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:12
                                                    Przede wszystkim oglądamy ten sam świat z różnych perspektyw i oczekujemy, że druga strona postrzega to tak, jak my. A tak nie jest :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:16
                                                    nie jest,lecz taka odmiennosc nie moze byc powodem powstajacego muru,
                                                    bo to bez sensu przeciez, czyz nie ta róznosc pociaga nas w innych/ :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:23
                                                    Sama sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy, że Twoja podświadomość ma wpływ na ocenę facetów. Każda kobieta patrzy na facetów, jak na nosicieli materiału genetycznego i filary dobrobytu przyszłego potomstwa. Nie wymagaj od nas zrozumienia takiej postawy. Wystarczy, że wiemy, jak to funkcjonuje :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:29
                                                    juz sie nie zgodze, nie kazda a moze nie ja tylko,jednak z pewnoscia tak jest jak mowisz,jedna az takiego oporu z waszej strony nie widac bo cos tam sie jednak dzieje w tym temacie,ludzie sie wiaza na rozne sposoby i wynikaja z tego tez dobre rzeczy nie tylko podstep:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:34
                                                    Bo my nie buntujemy się przeciwko takiej postawie. Dla nas jest jedynie zagadką ta lady Mackbeth, która siedzi w każdej kobiecie :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:41
                                                    :)))nie przesadzaj, sa tez takie,dla ktorej same wyznanie "prawdy"byłoby wielkim szczesciem bez drucikow kolczastych na tej drodze poznawania, bez przekory i podchodów taki zuch tez moze okazac sie marzeniem zycia kobiety:))i badz pewny, ze spotka sie z uwielbieniem:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:47
                                                    Aby wyznać prawdę, trzeba sobie z niej zdawać sprawę. To nie dla każdego jest takie oczywiste :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:57
                                                    a czy mozna sobie nie zdawać czyjednak pojawia sie hamulec?
                                                    i teraz nie wiem co lepsze bardziej dogodne,pojawia sie strach,ze nie zostaniesz prawidłowo zrozumiany czy co?
                                                    to takie przeciaganie liny w nieskonczonosc a tym samym własnie brak motywacji do siegniecia dalej, jakby to nie miało wygladac,lepiej lub gorzej,jest jednak sposobem na pozbycie sie..
                                                    no wlasnie nie potrafie nazwac czego):
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:01
                                                    To już jest bagaż kilku tysięcy lat naszej cywilizacji. Każdy facet siedzi w skorupie i nie może okazać żadnej słabości, bo przecież jest twardym facetem. Nie jest mu z tym dobrze, ale inaczej nie potrafi :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:07
                                                    i jak tu nie tulic takiego misiaczka, az sie serce kraje:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:08
                                                    takie mniamusne wiecznie walczace zwierzatko kudłate:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:13
                                                    Mylisz facetów z Gremlinami. Od nadmiaru testosteronu się łysieje:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:19
                                                    przepraszam to przez ten magizm,ktory wsysłam własnie:)))
                                                    o nie, nie myle:))
                                                    tak zle jeszcze nie jest, chyba:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:22
                                                    Jeśli to magizm, to ustępuję. Niech będą te puchate zwierzątka :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:25
                                                    mis puszysty taki fajniusi:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:27
                                                    Wierzę Ci na słowo:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:29
                                                    dzieki za zaufanie:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:34
                                                    W końcu ciężko na nie pracujemy. Zauważ, ile wpisów już natłukliśmy na tym zawłaszczonym wątku :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:39
                                                    i co teraz bedzie jak nas stad wywala,przestraszyłes mnie,no..
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:41
                                                    Agrafka, to qmpela i chyba mnie lubi, a więc nic nam nie grozi :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:44
                                                    ufff,tak ostra sie wydaje ale wiesz co mowisz:))
                                                    moze drobna ewakuacja na dziś? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:46
                                                    Fakt, że za cztery godziny trzeba wstać :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:48
                                                    no własnie, znowu te zapuchnete oczeta ale nie załuje:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:50
                                                    Ja tym bardziej. Miłych snów:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:53
                                                    ja tym bardziej zycze miłych,dobrych po prostu:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 02:04
                                                    Wieczór był miły, to i sen będzie adekwatny :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 02:12
                                                    no to mój pewnie tez,prawda?
                                                  • fantom16a Re: Szukam koleżanki 09.02.11, 03:01
                                                    ehh :)
                            • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 11:41
                              z metra, z metra ciety:)
                              ile kosztuje centymetr misia ,nie wiem,po prostu nie wiem:)
                          • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 11:39
                            Zaintrygowałaś mnie. Wchodzę w to :)))

wierzę, nieznane pociaga i zakrecić moze:)
                            • crimen Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 14:21
                              Niepokoi mnie jedynie Twoja podświadoma skłonność do eksterminacji biednych "misiufff" :)))
                              • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 14:32
                                błąd:)
                                no i skąd taka diagnoza? :)
                                że niby to uszko i to oczko..iiiiii tam, to całkiem cos innego, zupełnie przeciwnego:))
                                • viviene Re: Szukam koleżanki 28.11.10, 14:43
                                  ale pomimo wszystko to miłe wiedziec, ze ktos sie o mnie martwi:)))))))
                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 29.11.10, 15:36
                                    A ja mam wrażenie, że kreowanie się na "biednego misia" doprowadza NIEKTÓRE damy do szału :)
                                    • viviene Re: Szukam koleżanki 07.12.10, 22:50
                                      Eeee. no takie całkiem ciapowate to niee:)
                                      fakt niektóre doprowadza:)
                                      • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:13
                                        Jakoś nigdy nie trafiam na te ciapowate :)
                                        • viviene Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:21
                                          to Twoje misiunie harde jakieś..
                                          tez wyzwanie:)
                                          • crimen Re: Szukam koleżanki 17.12.10, 23:34
                                            To chyba podświadomość, albo przeznaczenie:)
                                            • viviene Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 10:58
                                              czyli : nie unikniesz przeznaczenia:))
                                              jest coś w tym:)
                                              • crimen Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 15:21
                                                Szczęściu trzeba jednak czasem przypomnieć delikatnie o swoim istnieniu :)
                                                • viviene Re: Szukam koleżanki 19.12.10, 16:18
                                                  szukam szukam,nie bardzo wiem co to szczescie ale chyba cos miłego
                                                  ale wiesz, gorzej jak to szczescie ma ta chorobe, no,od tego niemca
                                                  jak mu tam?
                                                  to co wtedy,hmm??
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.12.10, 19:05
                                                    viviene napisała:

> szukam szukam,nie bardzo wiem co to szczescie ale chyba cos miłego
                                                    > ale wiesz, gorzej jak to szczescie ma ta chorobe, no,od tego niemca
                                                    > jak mu tam?
                                                    > to co wtedy,hmm??

Wtedy tym bardziej należy głośno i zdecydowanie przypominać o swoim istnieniu:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 10:50
                                                    czyli nalezy narobić hałasu tak?
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 11:36

viviene napisała:

> czyli nalezy narobić hałasu tak?

Tylko i wyłącznie w przypadku, gdy hałas nakierowany jest na właściwego odbiorcę i stymuluje go do podejmowania WŁAŚCIWYCH decyzji :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 25.12.10, 16:40
                                                    toż to przemoc prawie, wymuszenie wręcz:)
                                                    własciwy biedny miś własciwie postanowi,misio wie co dla niego najlepsze:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 26.12.10, 00:14
                                                    Wymagało to trochę pracy, ale wreszcie dobrze kombinujesz:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 26.12.10, 11:32
                                                    no dobrze, a nie mówiłam, ze myślenie dla mnie to ...ech..
                                                    spoko,ile pracy byś nie włozył niech te misiunie poczochraja
                                                    misie (biedne ),kazda swojego:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 01.01.11, 21:37
                                                    To, że misie są biedne, nie oznacza, że wystarcza im jedna Misia :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 02.01.11, 14:40
                                                    jak myla ilosc z jakoscia to mozliwe, ze nie wystarczy..
                                                    no chyba,ze podnosi sie im, no to..ego albo co..zeby z tej biedy wyjsc:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 08.01.11, 02:19
                                                    Jakby im się to ego nie podnosiło, to kto zwróciłby na nich uwagę ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 08.01.11, 17:04
                                                    i tu Cię z błędu wyprowadzać nie będę:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 09.01.11, 01:20
                                                    Człowiek błądzi, jak dziecko we mgle, a tu znikąd pomocnej dłoni ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 09.01.11, 09:14
                                                    człowiek, miś po zapachu trafi:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 14.01.11, 22:23
                                                    viviene napisała:

> człowiek, miś po zapachu trafi:)

Miś, być może, ale nie biedny miś. Jemu zawsze wiatr w oczy :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 10:35
                                                    no zaraz Ci przyłoze, wyszerpie za uszy...
                                                    ale jak sie odwróci, bedzie miał w plecy
                                                    a to juz połowa sukcesu:))
                                                    ja tam wierze w biednego misia, w jego wech i to co mu sie w kudłatej
                                                    głowce roi :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 10:37
                                                    no dobra-moge go wspierac i dodawaj otuchy:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 15.01.11, 21:48
                                                    Razem wychodzi jakieś inspirujące sado-maso:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 00:11
                                                    noo, zawsze mozna podjac inne srodki zaradcze:)))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 09:52
                                                    Damska nieprzewidywalność najczęściej wzbudza przerażenie ;)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 12:39
                                                    i pobudza wyobraznie:))) misia.
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 16.01.11, 20:52
                                                    Biedne misie wolą "na leniuszka", bez pobudzania wyobraźni :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 18.01.11, 12:05
                                                    titaratasrata, niech sie biora do robotki a nie na biede zwalaja:))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 18.01.11, 12:24
                                                    zapomniałam dodac: robótki reczne, miałam na mysli,no! :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 21.01.11, 21:26
                                                    I tak zawsze jest. Biedny miś zostaje sam, ze swoim nabrzmiałym problemem :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 22.01.11, 20:58
                                                    Nie nie nie cos te wstręciuszki mataczą:))
                                                    ja w to nie wierzę:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 12:53
                                                    To prawda, że są prymitywne i gruboskórne, ale mają bogate wnętrze :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 18:00
                                                    teraz to ja się czuję zaskoczona:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:09
                                                    viviene napisała:

> teraz to ja się czuję zaskoczona:)

Przyznaj, że nigdy nie zgłębiałaś wnętrza :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:26
                                                    nie przyznaję i strasznie się buntuje...
                                                    ale to również zalezy od misia biednego.;)
                                                    jakieś pozwoleństwo byc musi:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:30
                                                    Pozwoleństwo podpada pod Zasadę Nieoznaczoności Heisenberga. Miś uprzedzony zachowuje się inaczej, niż nieuprzedzony, dlatego wynik obserwacji nie jest miarodajny :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:45
                                                    a po co miałby się przygotowywać do czegokolwiek?
                                                    skoro stwierdził, ze jest gruboskorny i prymitywny to wysilac sie nie chce
                                                    nie czuje takiej potrzeby:)
                                                    lub nie chce byc dostrzezony..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:52
                                                    A kto tam zrozumie biednego misia? One dziwne są :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 20:56
                                                    nie rozumiem to chce byc zrozumiany czy nie? :)
                                                    wszyscy jestesmy dziwni, na swoj sposob
                                                    ale jak nie zrzucisz tej grubej skorki w odpowiednim
                                                    czasie wszystko zostanie po staremu:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:06
                                                    Jeśli ktoś jest rozumiany, a sam nie rozumie, to jest podatny na manipulację :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:11
                                                    mysle, ze pomimo wszystko, wszyscy troche sie poddaja....
                                                    jakby nie mozna było tak prosto bez sztuczek? :))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:21
                                                    Prosto i bez sztuczek to prezentują się ci, no jak im tam...ekshibicjoniści :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:26
                                                    hahhaaa..no proszę, proste niby:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:30
                                                    Czyżbyś znalazła lukę w logice mojego wywodu? :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:48
                                                    moge sie skusić:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 21:59
                                                    Uwielbiam damską logikę :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:09
                                                    a to zgubne..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:16
                                                    Jestem hazardzistą :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:19
                                                    wow...to az tak?
                                                    niepokojące wręcz:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:28
                                                    Wszak eksperymenty z damską logiką, to zabawa dla facetów o stalowych nerwach :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:34
                                                    a biedne misie takowe posiadają??
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:41
                                                    Tylko biedne misie-hazardziści. W pokerze "na biednego misia" wciąż można wygrywać :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:50
                                                    mam Ci zyczyc samych wygranych??
                                                    dobrze:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:55
                                                    Pewność wygranej zabija całą przyjemność gry :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 22:57
                                                    własnie tak:)
                                                    ryzyko, niewiadoma etc...
                                                    no no no, mozna zabrnac:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:05
                                                    No i kolejny dylemat, bo jak się ma szczęście w kartach, to się nie ma...gdzie indziej :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:08
                                                    stara prawda:))
                                                    coż , i z czego tu zrezygnowac???
                                                    czyz nie mowi sie: albo-albo?
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:12
                                                    Ale dzięki temu nie żal przegranej w karty :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:17
                                                    nie zal.
                                                    i przegrana moze okazac sie wygrana:)
                                                    no, w niektorych przypadkach oczywiscie:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:25
                                                    Faceci są mistrzami w przekonywaniu siebie, że w każdej sytuacji są zwycięzcami :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:34
                                                    to jakas zaleznosc, ze tak własnie musi byc?
                                                    czy ja wiem, czy tylko faceci?
                                                    wiem, ze niektore kobiety rowniez potrafia szarpnac zawsze dla siebie:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:40
                                                    Ale to facet ma duszę wojownika, która cierpi, gdy brak sukcesów :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:47
                                                    dobrze,tylko nie wszystko mozna nazwac sukcesem.:)
                                                    tak mysle, bez wzgledu na starania..
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:52
                                                    To nie znasz męskiej potęgi przekonywania siebie, o własnej wielkości :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 23.01.11, 23:56
                                                    no widzisz,widocznie nie znam, a moze nie miałam nigdy do czynienia i to dlatego:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:02
                                                    Fakt, że faceci wylewni nie są, ale obserwując ich, można czasem poznać ich "wielkie tajemnice" :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:05
                                                    myslisz, ze az tyle potrafia ukryc?
                                                    a powiedz po co?
                                                    czy to nie meczy zbyt? :))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:10
                                                    Nie ukrywają tego przed wami, tylko przed sobą. Gdy spotyka się dwu facetów, natychmiast zaczynają z sobą walczyć. Tak działa testosteron, a walka wymaga ukrycia własnych słabosci:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:20
                                                    taak, ukrycie własnych słabosci...hmm..taka dzika wojna,ktora w zasadzie prowadzi tylko do tego, ze jestem lepszy od tego drugiego,gdzie zatem moga poczuc sie soba..takimi jakimi sa faktycznie,jest taki czas, miejsce, moze osoba przy ktorej nie trzeba demonstrowac swojego ja.? :)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:25
                                                    Walki o partnerkę i pozycję w stadzie, to nic nowego w przyrodzie, której jesteśmy cząstką :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:31
                                                    :)))a jednak dokonuja tego niewatpliwego wysiłku po cos..:))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:36
                                                    Sama widzisz, jak nas ten testosteron poniewiera :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:44
                                                    oj poniewiera rzeczywiscie czy to stad sie wzieły te kochanie biedne misiaczki?
                                                    widzisz do jakiej niewiedzy tutaj sie przyznaje?
                                                    czy powinnam sie wstydzic? :))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 00:50
                                                    viviene napisała:

> oj poniewiera rzeczywiscie czy to stad sie wzieły te kochanie biedne misiaczki?
                                                    > widzisz do jakiej niewiedzy tutaj sie przyznaje?
                                                    > czy powinnam sie wstydzic? :))

Nie powinnaś, bo często sami zainteresowani tej wiedzy nie mają. Wiedzą, że coś nimi targa, ale ustalenie przyczyn wykracza poza ich zdolności percepcyjne :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:04
                                                    nie, na wszystko musi byc jakies wytłumaczenie,przeciez ciagła analiza moze doprowadzis do "szału a cos i tak sie stac musi"
                                                    ja tam wole wiedziec co mna targa i po takiej analizie własnie moge to okreslic ale jednak wahania nie da sie tak szybko pozbyc ale owszem nazwac potrafie.:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:09
                                                    Nam wystarczy periodyczne rozładowywanie napięć poprzez alkohol, agresję, seks. Dochodzenie przyczyn wymaga nakładu energii, którą gospodarujemy oszczędnie, a i tak żyjemy krócej, niż wy :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:16
                                                    no biedactwa moje poczochrac trzeba..
                                                    meska logika to co najprostsze i ta oszczednosc zaskakujaca
                                                    a ja tu sie wyłuszczan jak nigdy,no..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:19
                                                    Przecież jesteś miłośniczką prawdy :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:28
                                                    zdecydowanie,tylko wiesz ,chciałabym czasem inaczej a jeszcze sie nie nauczyłam bo odporna na taka wiedze jestem:))
                                                    i tak juz zostac musze bo co by tu zmienic w tej kwestii no co, jak? :))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:32
                                                    Podobno można popracować nad psychiką, ale potrzebny jest dobry korepetytor :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:37
                                                    a widzisz??
                                                    to kto ma mnie nauczyc jak szukac nie potrafie albo sie za mało staram..:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:39
                                                    Jakąś wiedzę już posiadasz i to niemałą. Całość przyjdzie z wiekiem i doświadczeniem :)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:46
                                                    boszee to ile jeszcze?
                                                    peszek ,wiedziałam,czułam, ze wlecze sie za mna bidulka:)
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:53
                                                    Bystra jesteś, to jeszcze sporo się zmieści. Współczuję:)
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 01:55
                                                    crimen napisał:

> Bystra jesteś, to jeszcze sporo się zmieści. Współczuję:)
                                                    wspołczujesz,za sie zmiesci czy ze taki tłuman jestem? :)))))))))
                                                  • crimen Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 02:02
                                                    Proszę mi tu niczego nie imputować, wszak stwierdziłem, że dobrze rokujesz :)))
                                                  • viviene Re: Szukam koleżanki 24.01.11, 02:10
                                                    huraaaaa:)
                                                    bede uratowana od głupoty
                                                    i bede sie starac:))
    • nezja Re: Szukam koleżanki 29.11.10, 21:25
      arogancka_agrafka 20.11.10, 09:26 Odpowiedz
      Takiej, co obrażać się nie będzie i milczeć jak zaklęta Śpiąca Królewna.
      Bo pocałunku, niczym książe, na jej ustach składać nie będę :P

Dwie śpiace królewny to za dużo jak na jedną bajkę, nie sądzisz?:-)
      Też Cie kocham;pppp
      Twoja na zawsze ;p
      ....i masz przechlapane hahahaha;-D
      • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 08:07
        nezja napisała:

> ....i masz przechlapane hahahaha;-D

Ty nie masz sumienia, ze strachu całą noc nie spałam :PPP;)
        • nezja Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 09:46
          Jak sie ma cos na sumieniu to sie tak ma;p;-)))
          • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 09:59

A dupa tam, sumienie ta ja mam niczym kryształ :P
            • nezja Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 10:17
              Ty to wiesz jak mnie z rana rozśmieszyc:-D

:-))))))))))
              • bettina75 Re: Szukam koleżanki 30.11.10, 10:44
                Agrafka szukala i znalala Cie:))))

Nie ma to jak dwie stare kumpele, ktore sie po latach odnajda:))))))))))))))
                • bettina75 nie znalala tylko.......... 30.11.10, 10:45
                  znalazla, sorry! :P
                  • nezja Re: nie znalala tylko.......... 30.11.10, 15:15
                    To musi byc miłość, nie Betti?;-)))*
                    • bettina75 Re: nie znalala tylko.......... 01.12.10, 12:26
                      ......i to do grobowej dechy!!!:))))
                • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 01.12.10, 22:13
                  bettina75 napisała:

> Agrafka szukala i znalala Cie:))))
                  >
                  > Nie ma to jak dwie stare

Apeluję o rozważniejszy dobór słów ;))))))

• khinga Re: Szukam koleżanki 02.12.10, 01:58

> bettina75 napisała:
                    >
                    > > Agrafka szukala i znalala Cie:))))
                    > >
                    > > Nie ma to jak dwie stare
                    >
                    > Apeluję o rozważniejszy dobór słów ;))))))

Co się burzysz:))) im starsza tym lepsza:)))))
                    • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 02.12.10, 19:50
                      > Co się burzysz:))) im starsza tym lepsza:)))))

Lepsza od czego heh ?:P;))
                      • nezja Re: Szukam koleżanki 02.12.10, 19:55
                        .....................................

ps: gooopiaaaa!, udaje że mnie nie wiedzi;-p Nie wstydz sie agrafciu ;-ppppp
                        • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 08.12.10, 08:25
                          nezja napisała:

> .....................................
                          >
                          > ps: gooopiaaaa!, udaje że mnie nie wiedzi;-p Nie wstydz sie agrafciu ;-ppppp

heheh jak nic tu nie udaję, nadal Cię nie widzę.
                          Coś niewyraźna jesteś :PPP

• khinga Re: Szukam koleżanki 06.12.10, 12:16

> Lepsza od czego heh ?:P;))

A to zawsze musi byc od czegoś?:PP
              • arogancka_agrafka Re: Szukam koleżanki 01.12.10, 22:11
                nezja napisała:

> Ty to wiesz jak mnie z rana rozśmieszyc:-D
                >
                > :-))))))))))

Tylko z rana ?
                W południe i z wieczora tyż :P