Dodaj do ulubionych

jestem szostka:)

21.02.02, 13:34
numerologiczna, oczywiscie!
i co z tego wynika, no?
Obserwuj wątek
    • Gość: oona ja siódemka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:38
      i to wypisz-wymaluj,wg.opisu:)
      • arosa Re: ja siódemka:) 21.02.02, 13:40
        Ja też!!!!!!:))))))))
        • Gość: oona Re: ja siódemka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:43
          czy wszystkie wrocławianki to siódemki???:))
          bo magnolia tez:))
    • mathildae Re: jestem szostka:) 21.02.02, 13:45
      a ja nadal nie znam swojego cyferkowego opisu!
      kto madry niech napisze;)
      • Gość: oona Re: jestem szostka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:47
        ja nie mądra ale spróbuje:))
        6 to ogólnie altruistka i"ofiara rodziny"
        tzn.poswiecająca sie na jej rzecz:)
        • mathildae Re: jestem szostka:) 21.02.02, 13:52
          pudlo totalne!!! nie Ty, tylko proba opisu;)
          • Gość: oona Re: jestem szostka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 13:53
            to nie z głowy,tylko sciągi:)
            a moze tylko Ci sie wydaje,ze pudło....?:))
      • arosa Re: jestem szostka:) 21.02.02, 13:56
        LICZBA PRZEZNACZENIA- SZEŚĆ

Jest to urodzony domator, ktoś, kto potrzebuje ustabilizowanego życia domowego
        i kochającej rodziny, żeby móc poczuć się w pełni szczęśliwy i bezpieczny.
        Ludzie ci skłonni są poświęcić dużo czasu, żeby zapewnić najbliższym wygodę i
        szczęście, zapominając o własnych potrzebach, co czasami może unieszczęśliwiać
        ich samych. Nie lubią rozległych kontaktów, skoncentrowani są wyłącznie na
        najbliższym otoczeniu. W pracy są odpowiedzialnymi członkami zespołu, mają
        doskonałe oko do szczegółów. Muszą jednak czuwać, by nie stali się zaborczy,
        egoistyczni i zazdrośni. Może to źle wpływać na tę miłą i atrakcyjną osobowość.

:))))))))

• mathildae Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:01
          dzieki arosa, ale... nie jestem domatorka i nie lubie domatorow! nie jestem
          sklonna do poswiecen. tylko strona zawodowa sie zgadza:) no i ta osobowosc:))

posumujmy;
          albo nie czuwalam nad soba i jestem zaborcza, egoistyczna, zazdrosna;))) albo
          musze jeszcze raz cyferki pododawac...

arosa napisał(a):

> LICZBA PRZEZNACZENIA- SZEŚĆ
          >
          > Jest to urodzony domator, ktoś, kto potrzebuje ustabilizowanego życia domowego
          > i kochającej rodziny, żeby móc poczuć się w pełni szczęśliwy i bezpieczny.
          > Ludzie ci skłonni są poświęcić dużo czasu, żeby zapewnić najbliższym wygodę i
          > szczęście, zapominając o własnych potrzebach, co czasami może unieszczęśliwiać
          > ich samych. Nie lubią rozległych kontaktów, skoncentrowani są wyłącznie na
          > najbliższym otoczeniu. W pracy są odpowiedzialnymi członkami zespołu, mają
          > doskonałe oko do szczegółów. Muszą jednak czuwać, by nie stali się zaborczy,
          > egoistyczni i zazdrośni. Może to źle wpływać na tę miłą i atrakcyjną osobowość.
          >
          > :))))))))
          >

• Gość: oona Re: jestem szostka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:04
            o,to dobry pomysł:))
            z tym ponownym dodawaniem:))
            • arosa Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:09
              I co wyszło tym razem??????:)))))
              • mathildae Re: jestem szostka:) 21.02.02, 15:49
                jakby nie liczyc jestem diabelska szostka!
                moze jest jakas chinska albo mauretanska odmiana numerologii, co?:)
    • kropka! Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:13
      ja tez jestem szóstką ;-))
      • Gość: oona Re: jestem szostka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:14
        i jak to ma sie do opisu szóstki u Ciebie?:)
        • kropka! Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:19
          po części się zgadza..
          • ronja Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:20
            A skąd Wy to bierzecie to i ja zobaczę?
            • arosa Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:27
              Dodaj sobie wszystkie cyfry z daty swojego urodzenia, tak, aż Ci zostanie jedna
              cyfra:)))
              • ronja Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:30
                Tak myślałam.
                Jestem czwórka.
                I co w związku z tym?
                Czy mam za wszelką cene starać się nie przyczynić ludzkości jeszcze jednego
                człowieka, nie daj Boże dwóch?:)
                • Gość: oona Re: jestem szostka:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 14:43
                  nic w zwiazku z tym
                  mozna wierzyc lub nie
                  tak jak w horoskopy itp.rzeczy:)
                  4-"jest surowym sedzia-przede wszystkim dla samej siebie,
                  powazna,odpowiedzialna,prawdomówna,godna zaufania,nie cierpi ludzi
                  powierzchownych i gadatliwych,lubi porzadek"?:))
                  • arktur Re: 9 21.02.02, 14:44
                    hmm a można prosić coś na temat dziewiątki?
                  • ronja Re: jestem szostka:) 21.02.02, 15:00
                    o ŻESZ KURWA...
                • arosa Re: jestem szostka:) 21.02.02, 14:44
                  Mam problemy z wejściem na moją stronę przepowiedni:)))))))) A może to jakiś
                  znak?????:))))))))
                  Jak tylko mi się uda to Ci napiszę!!!!!!:)))))))))))))
                  • arosa Ronja!! Udało mi się:))) 21.02.02, 14:55
                    LICZBA PRZEZNACZENIA - CZTERY

Osoba o liczbie przeznaczenia 4 jest zdyscyplinowana i ma wystarczającą siłę
                    woli, żeby osiągnąć to, czego pragnie od życia, wykorzystać jego możliwości.
                    Choć początkowo napotyka przeszkody, gdy tylko się pozbiera może wiele
                    osiągnąć. Dla takich osób najlepsza jest praca w której mogą one wykorzystać
                    swoje zdolności organizacyjne. Nie tylko przyniesie im samym korzyści, ale
                    będzie także pożytkiem dla ich otoczenia. Zresztą w każdej pracy wykażą swoją
                    praktyczną naturę. Nie powinni być jednak nadgorliwi, sztywni, surowi. Muszą
                    pamiętać, że w życiu prócz pracy jest również miejsce na zabawę.

I jak??? :)))

• arosa Arktur!!! A to dla dziewiątki:))) 21.02.02, 15:01
                      LICZBA PRZEZNACZENIA - DZIEWIĘĆ

Ludzie ci to prawdziwi wizjonerzy, pełni energii, pomysłów. Cechuje ich
                      nieustanny entuzjazm, który popycha ich do czynu, póki nie osiągną rezultatów
                      zaspokajających ich ambicje. Zwykle dostają to, czego pragną, choć łatwiej
                      radzą sobie z mnożeniem pomysłów niż z ich realizacją. Z reguły ktoś inny
                      kończy za nich wprowadzanie w życie tych wspaniałych idei. Uwielbiają
                      konkurencję i ryzyko, podejmują trudne wyzwania, które zresztą wygrywają.
                      Często mają ciężkie dzieciństwo, a życie jest dla nich ciągiem następujących po
                      sobie doświadczeń dobrych i złych. Po złym okresie mogą czuć się nieco
                      zniechęceni, zanim zaczną z nadzieją nowy rozdział. Mogą oddawać się różnym
                      zawodom. Czasami są nieufni wobec ludzi, co jest przyczyną ich trudności w
                      relacjach międzyludzkich.

• arktur Re: Arktur!!! A to dla dziewiątki:))) 21.02.02, 15:05
                        thx, "trudne dzieciństwo" dobre hehehe
                    • ronja Re: Ronja!! Udało mi się:))) 21.02.02, 15:02
                      Już napisałam: o żesz kurwa.
                      Troche tych cech mam. W pracy.
                      Ale co do tej zabawy, ze niby mi trzeba mówić co to takiego to bym się hihi nie
                      zgodziła...
                      Są miejsca gdzie legendy o mnie krążą. Oby szysbko umarły...
                      • arosa Re: Ronja!! Udało mi się:))) 21.02.02, 15:05
                        :))))))))))))))
    • kropka! Re: Ronja, a co Ty tak bluzgasz?;)) 21.02.02, 15:33
      • ronja A bluzgam, bo w tych gupich horoskopach 21.02.02, 15:41
        zawsze nie to co trza wychodzi!!!!
        Nigdy sie nie sprawdza.
        Sama sobie układam horoskopy według tego z kim mi dobrze, a od kogo mnie
        odrzuca.
        A tu, cholera jasna..!;)
        • mathildae Re: Ronka, wyjelas mi to z ust;))) 21.02.02, 15:48
          Ty wiesz, co. O ZESZ i to co bylo pozniej;)
          to ja juz wole swoj wredny horoskop. dzisiaj gwiazdy mowia:

Dzisiaj Twoje stosunki zarówno rodzinne, jak i służbowe będą wyjątkowo
          trudne. Osoby bliskie mają do Ciebie pretensje o zupełnie nieważne sprawy.
          Współpracownicy zaś zaczną utrudniać realizację Twoich zamierzeń. Nie ufaj dziś
          żadnym obietnicom i unikaj wszelkiego ryzyka.

• Gość: kubek Re:Ja też jestem IP: 192.168.5.* 21.02.02, 17:59
            DOBRY NUMER!!!
            Tak przynajmniej mówią ludzie.
            A o arapskim, że takich numerów to już nie ma. I to samo szponderek.Ale
            szponderek jest chyba jeszcze lepszy numer. Dobry numerek to szponderek!
            kubek&numerolog
            • mathildae Re: kubek , nie zalewaj! 22.02.02, 09:51
              uwazasz sie za altruiste???
              • ronja Matylda, olejmy te pieprzone horoskopy! 22.02.02, 09:58
                Nikt mi nie powie, ze się nie umiem bawić!
                Ja? Nie umiem?!?
                • mathildae Re: Ronka, pobawmy sie jeszcze;) 22.02.02, 10:04
                  ta numerologia to moze najtrafniejsza nie jest, ale mamy znaki niebieskie!;)
                  to jak? jestes zodiakalna/-nym.....?
                  • ronja Re: Ronka, pobawmy sie jeszcze;) 22.02.02, 10:10
                    Ja dlatego taka wku... jestem bo i o pannie same głupoty w horoskopach piszą...
                    • kropka! Re: Ronka, pobawmy sie jeszcze;) 22.02.02, 10:12
                      Rońka, Ty jestes panną?
                      • ronja A co nie widać?:))) 22.02.02, 10:13
                        Hehe:))))))
                        • kropka! Re: A co nie widać?:))) 22.02.02, 10:15
                          widać, żeś kobieta!!
                          :))
                          • ronja Re: A co nie widać?:))) 22.02.02, 10:20
                            Toteż wśród tego gatunku i rasa panny się moze zdarzyć:)
                    • arosa A wiesz, że... 22.02.02, 10:29
                      ...masz rację:)))))) Same głupoty:(((((( Bo ja też jestem panną:))
                      A tak w ogóle to cześć Ronja!!!!!
                      • mathildae Re: pannom - na piatek 22.02.02, 10:37
                        i jak tu nie wierzyc horoskopom, Ronja?;))

Zdecydowanie lepszy dzień od wczorajszego. Mimo to od rana będziesz zrzędliwa i
                        opryskliwa. Aby nie doprowadzać do niepotrzebnych scysji ogranicz swoje
                        kontakty z otoczeniem wyłącznie do niezbędnych. Postaw na pracę samodzielną.
                        Zyskasz więcej satysfakcji osobistej i unikniesz nieporozumień.

Miłość: Wieczór spędź z przyjaciółmi.

Praca: Nie bądź taką formalistką.

Zdrowie: Dbaj o siebie i swoje zdrowie.

• ronja pannom - na piatek - dziękujemy:) 22.02.02, 10:40
                          Hehe, zrzędliwa nie byłam stanowczo- raczej wkur..., oj, porzucałam dziś trochę
                          łaciną...:)
                          Formalistka - ja??? Tylko gdy płacę zato swoim autorytetem:)
                          A o moje zdrowie to się nie pytaj, bo...
                          Dziś wieczór w konwencji drogi - do miejsca które kocham!!!!
                      • ronja Re: A wiesz, że... 22.02.02, 10:40
                        Czesć, Arosko - no proszę ile nas panien zodiakalnych na wrzosowisku:)
                        A Ty z września czy z sierpnia?
                        • arosa Re: A wiesz, że... 22.02.02, 10:44
                          Z końca sierpnia, prawie tak jak T..., a Ty???
                          • ronja Re: A wiesz, że... 22.02.02, 12:05
                            Z początku września - obchodziłam hucznie na forum:)
                            • arosa Re: A wiesz, że... 22.02.02, 13:02
                              ...to jeden z najfajniejszych znaków!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak samokrytycyzm,
                              nie??:))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka