the_dzidka 13.04.04, 08:53 No i co - nie pracujemy jeszcze dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 09:29 No właśnie pracujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 09:58 konradbryw napisał: > No właśnie pracujemy. Qrde, a tu plaża... W Wielki Piątek żeśmy się nazasuwały, a dzisiaj z nudów wydrapujemy paznokciami wiersze na ścianach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 10:02 the_dzidka napisała: > Qrde, a tu plaża... W Wielki Piątek żeśmy się nazasuwały, a dzisiaj z nudów > wydrapujemy paznokciami wiersze na ścianach ;) Nas w Wielki Piątek puścili wcześnie. Dziś od rana było troche tempa. Teraz spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 10:54 > Nas w Wielki Piątek puścili wcześnie. Dziś od rana było troche tempa. Teraz > spokojniej. Nas w sumie też, ale i tak wyszłyśmy o 14-tej, zamiast jak inni o 12-tej... Kurczę, przydałoby się jeszcze trochę wolnego, żeby po świętach odpocząć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 11:02 Pracujemy niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Dzień dobry! 13.04.04, 11:09 the_dzidka napisała: > No i co - nie pracujemy jeszcze dzisiaj? Siedzę w pracy i dochodzę do siebie. Mam stan przejściowy. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry! 13.04.04, 11:44 > Siedzę w pracy i dochodzę do siebie. Mam stan przejściowy. Było nie pić tyle? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry! 13.04.04, 11:48 the_dzidka napisała: > > Siedzę w pracy i dochodzę do siebie. Mam stan przejściowy. > > Było nie pić tyle? :-) Może raczej nie jeść? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 11:55 the_dzidka napisała: > No i co - nie pracujemy jeszcze dzisiaj? > W pracy jesteśmy. O! :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Halooooo!!! Haaaalooooo!!!... 13.04.04, 17:37 the_dzidka napisała: > No i co - nie pracujemy jeszcze dzisiaj? > Jeszcze pracujemy. Ale to się może zmienić po 1 maja. Niania ponuro, międląc w ustach wyrazy na temat kompetencji swoich pracodawców. Odpowiedz Link Zgłoś