danway1 13.04.04, 15:03 W czasie świąt oglądałem film animowany "Shrek" i jak zauważyłem, że film zawiera prawdziwą lekcję przyjaźni, miłości i innych takich uczuć. Pozdrawiam Daniel. Co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica_28 Re: "Shrek" - Prawdziwa lekcja przyjaźni!! 13.04.04, 20:57 Ja kocham shreka bardzo, bardzo. Nawet szukałam tekstu z dablingu pod ten film. i nic Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: "Shrek" - Prawdziwa lekcja przyjaźni!! 13.04.04, 21:29 Shrek jest super!!! nawet moj ojciec sie dobrze bawił na nim!!! Jest wiele scen smiesznych i zruszajacych Masz Daniel racje to fiml o przyjazni i o miłości a przy tym kupa smniechy!!! :-)))) p.s.Ola wytrzymaj so soboty a bedziesz sie dobrze bawic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: "Shrek" - Prawdziwa lekcja przyjaźni!! 16.04.04, 20:37 normalnie shrek rulezz jak dla mnie to jak do tej pory majfajniejsza bajka ktora zawira jakies moralne przeslanie...doozo ooczy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: "Shrek" - Prawdziwa lekcja przyjaźni!! 29.06.04, 23:20 dzsiaj sobie usiadlam przed kompem i postanowilam obejrzec cos baaaardzo odstresowujacego (neologizm jakis :-)). tak myslalam coby tu wybrac i przegladajac plytki z filmami mojego bratanka trafilam na Shreka. fakt ze ogladalam go juz chyba z 5 razy, ale za kazdym razem podoba mi sie bardziej. ten film naucczyl mnie jednego: na prawdziwych przyjaciol nie mozna sie dlugo gniewac bo cokolwieck robia - robia to dla naszego dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
nait Shrek 2 02.07.04, 15:50 Od dzisiaj w kinach Shrek 2, szkoda tylko, ze nie we wszystkich :( Bedziemy musieli jeszcze troche poczekac, albo poszukac divxa. Tylko czy jest juz wersja z dubingiem? Osiolek rzadzi! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Shrek 2 04.07.04, 00:00 Ja właśnie dzisiaj obejrzałem Shreka 2 i jestem bardzo zadowolony z filmu. Polecam widok kocurka :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Shrek 2 04.07.04, 16:34 dobrze ci... ja pewnie dopiero jutro zasiade w ciszy i spokoju (a moimi towarzyszkami beda tylko rybki w akwarium) przed kompem i sobie obejrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Shrek 2 26.11.04, 11:23 Dla mnie Shrek 2 to już zupełnie nie to samo :( Bardziej podobała mi się 1 część Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Shrek 2 30.11.04, 13:49 No a co chcieli byscie przezyc to samo?? Wtedy mowiło by sie no fajne ale to jak jedynka. Zycie ich poszło do przodu i moze to ta zmiana. Mnie się tam podobało, duzo postaci i smiechu. No i Kotek w Butach "ehkem !!! kłaczek" Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Shrek 2 03.12.04, 11:32 Wojtus masz 100 procentowa racje. Nie patrzylem na to w ten sposob, ale to jest jakies wytlumaczenie. Kot w butach i klaczek byl swietny, ale mnie brakowalo smoczycy, czy naprawde musiala sie rozejsc z oslem?? Odpowiedz Link Zgłoś