Dodaj do ulubionych

"Lepszy stary wróg

13.12.10, 09:22

niż nowa przyjaciółka"" (nie wiem kto to powiedział, ale na pewno to ktoś mądry ).
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: "Lepszy stary wróg 13.12.10, 14:41
      1_konkretna napisała:
      > niż nowa przyjaciółka"" (nie wiem kto to powiedział, ale na pewno to
      > ktoś mądry ).
      • kajetan-3 Re: "Lepszy stary wróg 16.12.10, 04:57

https://img442.imageshack.us/img442/3471/kajetan.gif Z braku laku i kit dobry. ;-)
        • milky_way_1 Re: "Lepszy stary wróg 16.12.10, 09:05
          Gdzieś czytałam... Wystarczy mężczyźnie powiedzieć zostań moim kumplem, przyjacielem i staje się bezpłciowy. Kit można wciskać, tylko, że może to jest wciskanie kitu w drugą stronę nad tym trzeba się solidnie zastanowić. Nic nie jest pewne do końca.:)
          • 1_konkretna Re: "Lepszy stary wróg 16.12.10, 09:24
            Ze starym wrogiem to jest tak ,że jest znany i niczym nie może już zaskoczyć , przyzwyczajamy się do niego jak do wrzoda na dupie,
            a nowa przyjaciólka , nie sprawdzona,kto wie jakie sensacje z jej strony mogą nas spotkać ?
            • tadeusz_ski.51 I tu trafiłaś w sedno! 16.12.10, 12:09
              1_konkretna napisała:
              > Ze starym wrogiem to jest tak ,że jest znany i niczym nie może już zaskoczyć ,
              > przyzwyczajamy się do niego jak do wrzoda na dupie,
              > a nowa przyjaciólka , nie sprawdzona,kto wie jakie sensacje z jej strony mogą
              > nas spotkać ?
              ----------------
              Dlatego wszystkie nowe przyjaciółki należy najpierw dogłębnie sprawdzić!
              • 1_konkretna Re: I tu trafiłaś w sedno! 16.12.10, 12:15
                nooooo, mężczyzna może sprawdzać , nawet wielokrotnie, ......ale w przypadku kobiety ....? Jakie sztuczki powinna zastosować żeby ją sprawdzić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka