1_konkretna 13.12.10, 09:22 niż nowa przyjaciółka"" (nie wiem kto to powiedział, ale na pewno to ktoś mądry ). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: "Lepszy stary wróg 13.12.10, 14:41 1_konkretna napisała: > niż nowa przyjaciółka"" (nie wiem kto to powiedział, ale na pewno to > ktoś mądry ). Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: "Lepszy stary wróg 16.12.10, 09:05 Gdzieś czytałam... Wystarczy mężczyźnie powiedzieć zostań moim kumplem, przyjacielem i staje się bezpłciowy. Kit można wciskać, tylko, że może to jest wciskanie kitu w drugą stronę nad tym trzeba się solidnie zastanowić. Nic nie jest pewne do końca.:) Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: "Lepszy stary wróg 16.12.10, 09:24 Ze starym wrogiem to jest tak ,że jest znany i niczym nie może już zaskoczyć , przyzwyczajamy się do niego jak do wrzoda na dupie, a nowa przyjaciólka , nie sprawdzona,kto wie jakie sensacje z jej strony mogą nas spotkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 I tu trafiłaś w sedno! 16.12.10, 12:09 1_konkretna napisała: > Ze starym wrogiem to jest tak ,że jest znany i niczym nie może już zaskoczyć , > przyzwyczajamy się do niego jak do wrzoda na dupie, > a nowa przyjaciólka , nie sprawdzona,kto wie jakie sensacje z jej strony mogą > nas spotkać ? ---------------- Dlatego wszystkie nowe przyjaciółki należy najpierw dogłębnie sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: I tu trafiłaś w sedno! 16.12.10, 12:15 nooooo, mężczyzna może sprawdzać , nawet wielokrotnie, ......ale w przypadku kobiety ....? Jakie sztuczki powinna zastosować żeby ją sprawdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś