Dodaj do ulubionych

A fe!!! :-/

IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:09
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:10
      info.onet.pl/14970,0,1,1,galeria.html
      • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:11
        jakie ładne dziewczyny! :)
        • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:12
          Tfu!
          • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:13
            No mówię Ci, całkiem niezłe :)
            • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:16
              Bueeeeeeeeeeeeeee!!!...................
              • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:16
                A tam, opowiadasz ;)
                • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:18
                  A ja wolę moją mamę, co ma włosy jak atrament. ;-)
                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:20
                    A ja wolę tajemniczych blondynów ;)
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:22
                      Tajemniczych? Hm...

Ja też lubię blondynki. Zdaje się, że się powtarzam? :-)
                      • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:24
                        I w okularach na nosie :)

• Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:26
                          I jeszcze w okularach? Hm... Ależ Ty masz specyficzne wymagania! Jakbym mógł,
                          to bym Ci z przyjemnością takego blondyna sprezentował!
                          • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:27
                            Tak sobie tylko gdybam, ale blondyna widziałam naprawdę, w autobusie :)
                            • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:29
                              A To inna sprawa! ;-) Ale to chyba nie był ten blondyn (I hope). :-)
                              • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:30
                                To był tylko obiekt obserwacji i gdybania nt. :)
                                • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:32
                                  Ufff! :-))) Jak coś, to mam dobre zdjęcie modelu wzorcowego. ;-)
                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:33
                                    To poproszę! Bedę się za jego pomocą orientować na cel ;)
                                    • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:36
                                      Muszę to przemyśleć... Orientacja na cele to taka, zdaje się, strategia
                                      marketingowa... :-)
                                      • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:37
                                        Miałam na myśli bieg na azymut, o marketingu mam blade pojęcie :)
                                        • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:41
                                          Rozumiem. Ale z tym też może być mały problem. Kiedyś, w Węgrowie chyba,
                                          zobaczyłem gościa takiego samego jak ja - nie identyczny, ale bardzo podobe
                                          rysy, gesty itp. Ale się dziwnie poczułem!
                                          • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:43
                                            Dobra, Węgrów wykreślę z mapy ;)
                                            • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:45
                                              Dzięki. Fryzurę też miał taką samą! :-)

A Ty nie spotkałaś nigdy "siebie"? ;-)
                                              • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:45
                                                Jak dotąd - nie, ale ponoć niektórzy mnie spotkali ;)
                                                • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:50
                                                  Mnie to się niestety dotąd nie udało. :-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:51
                                                    Pewno też nie miałeś wzorca ;)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:53
                                                    Pewnie nie. Rad bym mieć trójwymiarowy. A najlepiej od razu oryginał...

Ależ ja jestem zachłanny...
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:56
                                                    No, na kota w worku ;)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:57
                                                    Ha, ha, ha! Przyganiał kocioł...! :-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:00
                                                    Piecykowi? ;)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:02
                                                    Tia - oboje jedziemy na tym samym wózku... ;-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:03
                                                    To juz jest coś, jakby co ;)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:05
                                                    No, tak. Jakby coś nie będzie można mieć do siebie pretensji. ;-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:07
                                                    Wcale nie zamierzam mieć pretensji :)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:09
                                                    Ja również nie zamierzam mieć. :-)

Mm... Jaka zgodność poglądów... ::-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:11
                                                    pewnie! W końcu wspólne kierownictwo wózka do czegos zobowiązuje i o czymś
                                                    świadczy :))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:15
                                                    Właśnie - WSPÓLNE. Ważne, żeby się nie szarpać, choć małe rozbieżności
                                                    oczywiście mogłby się zdarzać. :-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:18
                                                    Burze mózgów nie są chyba czymś szkodliwym, jeśli sie poszukuje obopólnie
                                                    satysfakcjonującego rozwiązania?
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:20
                                                    Oczywiście. A kompromis to bardzo ważna sprawa. I sztuka. Chociaż fajniej jest,
                                                    jak więcej łączy niż dzieli. :-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:24
                                                    To rudno wiedzieć od razu, ale po którejś z kolei niedosolonej lub przesolonej
                                                    zupie wszystko staje sie jasne ;)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:29
                                                    Jak partnerka daje zupy, to nie jest źle. Jaka by ta zupa nie była. ;-)))

OK, idę spać bo jutro mam zajęcia - jedne ciekawe (serio), a drugie takie jak
                                                    zwykle. :-)

Dobrej nocy Debi! Makary, Tobie też! :-)

Good Nite! :-)
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:31
                                                    :) Dobranoc.
          • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:14
            a czy oni tak sami czy coś ich gna ??
            • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:17
              Jak jest konkurs, to pewnie i nagrody.
              • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:21
                jak nagrody to i wręczanie ;))
                • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:21
                  I buzi, buzi ;)
                  • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:26
                    a feeeeeeeee :(((((((((
                    • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:29
                      :)))) Nie lubisz buzi, buzi???
                      • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:30
                        Buachachachacha! :-DDD
                        • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:32
                          Potem sie wszyscy dziwią, że seks nie wychodzi! jak nie ma buzi, buzi, to co ma
                          wyjść?
                      • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:32
                        lubię ale jak się podnosi tylko u jednej osoby to jest u mnie ;)))
                        • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:34
                          Ale dopóki byś się nie zorientował... ;-)
                          • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:38
                            kurde, aleś wymyślił, oby Ci sie to nie przyśniło :)
                            • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 16.04.04, 23:41
                              Oby nie! Nawzajem! :-)
                        • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:35
                          Wykluczone. Przy buzi, buzi podnosi się równo u obydwu osób ;)
                          • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:39
                            Ale nie w tych samych miejscach ;))))
                            • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:41
                              Taaak? A gdzie są te inne miejsca?
                              • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:46
                                a do którego przedszkola chodziłaś ?? ;))
                                • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:47
                                  nr 103, a co?
                                  • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:50
                                    no tak, tam takich rzeczy nie wyjaśniali ;))
                                    • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:52
                                      tam w ogóle nic nie wyjaśniali, za to byli uczynni koledzy ;)
                                      • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 16.04.04, 23:57
                                        tak .........nawet teraz na scenie ich pokazują, konkurs jakiś ;)))
                                        • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:01
                                          Nie widzę tam żadnego z kolegów, za małe to zdjęcie :)
                                          • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:05
                                            a może i nie, zbyt ładni ;)))
                                            • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:09
                                              Wiesz, gdyby to zdjęcie nie było opisane, to nie zorientowałabym się, że to są
                                              oni :)
                                              • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:10
                                                tylko im nie mów oni , chyba tego nie lubią ;))
                                                • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:12
                                                  Pewnie nie. Ale... ja bym ich nie odsądzała tak pochopnie od czci i wiary.
                                                  • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:17
                                                    Nikt ich nie odsądza, ale też nikt nie lubi niespodzianek w majtkach ;))
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:19
                                                    To prawda! :)) Nie pomyślałam o tym wcześniej :)
                                                  • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:21
                                                    i jak by to wyglądało ?? jak szermierka na dzidy ;))
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:26
                                                    No nie wiem, czy te dzidy by ustały sztywno w takiej sytuacji :)
                                                  • makary0 Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:33
                                                    zakończenie wcale by nie wyglądało ciekawie ;))
                                                  • debi_bebi Re: Am sorey. Link miał być... 17.04.04, 00:35
                                                    Jajecznica? ;))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Am sorey. Link miał być... IP: *.visp.energis.pl 17.04.04, 00:23
                                                    makary0 napisał:

> Nikt ich nie odsądza, ale też nikt nie lubi niespodzianek w majtkach ;))

W przypadku dzieci jest prościej - wkładasz pieluchę i sprawa załatwiona! ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka