Dodaj do ulubionych

Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 12:18
Jak sie do kurwy nedzy nie uspokoisz to jak bozie kocham pojde prosic zeby zablokowali ci kompa!
Zaczynasz zamieniac sie w paranoika! Wszystkich wystraszysz i wyploszysz z tego forum! Masz do
dyspozycji weekendy ,ale nie,tobie jeszcze malo i musisz w tygodniu tez fisiowac! Opanuj sie chlopie
bo mi sie wrzody pootwieraja na zoladku! Jak widze te ooneczki,sloneczka,kwiatuszki to zaczyna mnie
juz trzas! Popierdolilo cie juz ze wsiem? Przyhamujta tatulu !No!
Obserwuj wątek
    • Gość: czort Re: Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 12:21
      samcia, do kurwy nedzy, a chrupek to co?????
      odpierdolsia od menika!!!! sama absztyfikanta masz a'la men??? ty sloneczko
      chrupiace, ty gwiadeczko zaranna, ty ptaszku cwierkajacy:)))))
      menus - nie daj siem - jeno nie zdrabniaj!!!!!!!!!!!!
      • Gość: samanta Re: Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 12:24
        a chuj! Nie pierdol czorcie! Ile tych watkow chrup zalozyl,cio? Niech ma swoj jeden,no dwa watki
        ooneczkowe ale nie 12o!!!!!Gdzie nie pierdniesz to sloneczka i uneczka! Przeciez tu juz kurwa nie ma
        co poczytac! Kto zajrzy to spierdala przerazony ze to oddzial zamkniety dla niebezpiecznych
        swirow.Wiesz ze lubie mena ale ale on ma straszne ataki
        • men_ Samcia : 22.02.02, 12:27
          najbliższy adres: pan K. :)))
      • men_ Re: Kuwa men ..Czort 22.02.02, 12:25
        Samcia przeszła rekonwale..cos tam :))
        Wybaz Jej :)))
        • Gość: samanta Re: Kuwa men ..Czort IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 12:27
          nic nie przeszlam kuwa macia! Jak sie wkurwie to nasram dzisiaj setki watkow i zobaczysz jak to
          bosko
    • men_ Re: Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 12:24
      Samcia, a ja Ciebie ..-nie powiem :))
      • Gość: samanta Re: Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 12:26
        Men do kurwy nedzy zlituj sie ,pliiiiiizzzzzzzzz! Ty menik wszystkich z tego co widze a nie tylko mnie! Daj
        na luz troche
        • men_ Re: Kuwa men ..ja ci powiem !!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 12:28
          Dobra, sama tego chciałas - Ciebie nie :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka