Dodaj do ulubionych

Zasponsoruje dziewczyne

IP: *.axone.fr 20.04.04, 17:46
Szukam atrakcyjnej dziewczyny w celu spotkan sponsorowanych.
Placa : 3 tys. zl/mies. + bonus do negocjacji
Mam 27 lat, 182 cm, na stale mieszkam we Francji.

P.S. biorac pod uwage emocje i opinie jakie wzbudzil autor podobnego
ogloszenia, chcialbym sprecyzowac, ze:
- dziewczyna nie musi wladac obcymi jezykami,
- chodzi o dyskretne spotkania w hotelu lub mieszkaniu
- pracuje dla koncernu samochodowego srednio 14 / 15 godzin dziennie i
nie mam na razie mozliwosci poznania ciekawej dziewczyny (z ta cudowna ktora
byla ze mna rozstalismy sie przez moja prace)
- wszelkie szczegoly mozemy omowic przez maile

interesuja mnie tylko powazne oferty mikolajsk@yahoo.fr

Mikolaj
Obserwuj wątek
    • Gość: gaja Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.axone.fr 20.04.04, 18:19
      a czy moze byc 21 - 22 letnia?

• Gość: maximus Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:59
        Nie może być. Taką starą dupę to mogę kupić.
      • Gość: maximus Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:00
        Nie może być. Taką starą d... to mogę kupić.
    • Gość: maximus Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.axone.fr 21.04.04, 09:13
      to przykre jak ktos podszywa sie pod cudzego nicka
      ale jeszcze bardziej przykre ze ktos potrafi nazwac kobiete "stara dupa"

Mikolaj
    • Gość: Lilka Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 19:47
      Przynajmniej jesteś szczery, co do sformułowania wprost, o co Ci chodzi. Tamci
      dwaj Panowie, w wątku o treści podobnej, stwarzają pozory (posługują się
      zasłonę dymną oferujac posadę ewentualnej asystentki ;)). Gdybym kwalifikowała
      się do Twojej oferty (odpadam ze względu na wiek - aż 26 lat, status finansowy -
      majętna z domu i rodzinny - związek na kocią łapę obecnie ujdzie, ale sponsor -
      nigdy!- trochę hipokryzji w tym jest z ich strony), myślę, że wybrałabym
      Ciebie, ponieważ tylko Ty wykazałeś "klasę", mówiąc oględnie, że nie masz czasu
      na prawdziwy związek, ale potrzebujesz bliskości kobiety (choć to smutne, że
      jesteś gotów za nią płacić).
      Mieszkasz we Francji, to moja druga ojczyzna. Może dlatego mam do Ciebie
      sentyment, bo ten kto tam mieszka, docenia piękno starej Europy. A interesy
      prowadzi się również z wykorzystaniem koneksji rodzinnych. Co nigdy nie uda się
      CEO z podobnego wątku, bo tam gdzie on bywa zapewne nie pija się wina, a zalety
      dobrych roczników nie są brane pod uwagę. Tam, gdzie ja sie obracam, tacy jak
      on nie są nawet odźwiernymi, bo ktoś taki musi mieć styl i maniery.
      Mam nadzieję, że Ty nie jesteś zmuszony do obracania sie w towarzystwie jemu
      podobnych.
      Życzę Ci powodzenia, może uda Ci się znależć kogoś, kto choć na chwilę pozwoli
      się oderwać od rpacy (nawet gdyby to miało być 15 minut pośpiesznego seksu).
      Z poważaniem
      K.L. Branicka
      PS. Naprawdę z "tych" Branickich.
      • Gość: bojler gazowy Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:57
        Coś hrabinia reklamuje się w wątkach o sponsoringu, brakuje czegoś ?? ;))
        • Gość: Lilka Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 14:20
          Tak, czasem adrealiny a Tobie?
      • Gość: maximus Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.axone.fr 22.04.04, 10:19
        Dziekuje Ci Lilko za cieple slowa.
        Chcialbym zaznaczyc ze ja tylko stosuje sie do regul sponsoringu. Ale na
        szczescie to my na pierwszym spotkaniu ustalamy dalsze reguly. Gdybym
        dowiedzial sie , ze "zaplata" w jakikolwiek sposob urazi kobiete nie
        kontynuowalbym tej "znajomosci". Ostatecznie reguly mozna zmienic, a stosunki
        damsko-meskie sa rzecza niezmiernie skomplikowana, tak ze nigdy nie wiadomo co
        staloby sie po tym "pierwszym" spotkaniu.
        Notabene: mam wrazenie, ze posiadamy wspolnych znajomych (Krasickich,
        Cienskich, Platerow) (?)
        • saqqara jesli moge 22.04.04, 10:26
          to przyczepilabym sie jedynie do jednego: wieku sponsorowanej pannicy.

masz 27 a szukasz 18? wez pod uwage ze w tym wieku panna z ktora warto byloby
          pojsc do lozka powinna jeszcze siedziec w lawce i odrabiac lekcje a takie ktore
          tego nie robia nie sa warte 3 tys brutto plus bonusa (mysle o popularnych
          plastikach-blond fryz, lateksowa spodniczka do pepka i koturny lub szpic).

proponuje podniesc nieco poprzeczke wiekowa a nie bedziesz mial problemow ze
          znalezieniem chetnej

swoja droga przeraza mnie fakt ze ludzie pozwalaja aby praca niszczyla ich
          zycie prywatne...
          • Gość: maximus Re: jesli moge IP: *.axone.fr 22.04.04, 17:25
            faktycznie chyba masz racje - jestem mile zaskoczony interesujacymi ofertami
            Pan miedzy 21 a 30. Ale ogloszenie wciaz aktualne.

serdeczne pozdrowienia
            Mikolaj
        • Gość: Lilka Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 14:31
          Myślę, że możemy mieć wspólnych znajomych. Ale..... jak wiesz..... pewne
          rzeczy "nie uchodzą". I znów zostałabym przywołana do porządku. Liczę zatem, że
          niedługo natrafimy na siebie w okolicznościach, które dla rodziny będą do
          przyjęcia, bym mogła kontynuować rozmowę.
          A dopisek o adrenalinie dla bojlera gazowego (co on taki wybuchowy?)......
          hm..... skoro nie można jeżdzić szybkim samochodem (zbyt szybko, bo "przecież
          można kogoś skrzywdzić" - to cytat), pozostają czasem dość ekscentryczne
          sposoby zabawy. I nie zawsze przyzwoite, cokolwiek pod tym słowem się rozumie.
          Z poważaniem
          K.L.B.
          • Gość: bojler gazowy Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:15
            Powinnaś spać z rękoma na kołdrze ;))
            • Gość: Lilka Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 09:38
              Coś pewnie o tym (o spaniu z rekoma pod koładrą) wiesz, skoro udzielasz dobrej
              rady? ;)
              ps.
              Czy z Twoja instalacja na pewno jest szczelna? ;))
              • Gość: mikolaj Re: Zasponsoruje dziewczyne IP: *.axone.fr 26.04.04, 17:15
                Lilka, j'aimerais te poser une question qui ne concerne pas du "sponsoring",
                par contre je ne voudrais pas que ça sois sur ce "forum" ici. Pourrais-je
                t'écrire un mail?
                J'éspere que le fait de te poser la question en français ne te géne pas...

cordialement
                Mikolaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka