Dodaj do ulubionych

kurtka na lato

04.02.11, 20:20
Hej dziewczyny, chce zmienic kurtkę, szukam jakiejś fajnej lekkiej kurteczki.
Pomocy, jakoś żadna mi sie w skepach nie spodobała...
dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • yamasz Re: kurtka na lato 04.02.11, 23:08
      Ja jeździłem sporo czasu w tekstylnej Hein Gericke, ale jest to kurtka, krótka, raczej typowo endurowata, niemniej jednak, cholernie fajna, na tyle, że prawie jej nie czuć. Dalej mam ją w szafie, chociaż do użytku się nie nadaje bo skończyła się kiedyś na asfalcie w kilku miejscach.
      Śmiem twierdzić, ze jest bezpieczna. :)
      • yamasz Re: kurtka na lato 04.02.11, 23:15
        allegro.pl/kurtka-hein-gericke-bialo-czarna-r-s-nowa-i1436928440.html
        Taka jak ta powyżej, moja miała tylko protektory na łokcie, barki i przedramię, na kręgosłup musiałem dokupić osobno, jednak była już w kurtce przewidziana kieszeń do włożenia tam protektora. wszystkie ochraniacze są wyjmowane, a ta kurtka powinna mieć jeszcze wyjmowaną podpinkę. Wytrzymała kilka mniejszych i większych szlifów.
        • goha66 Re: kurtka na lato 08.02.11, 22:17
          yamasz napisał:

> a ta kurtka powinna mieć jeszcze wyjmowaną podpinkę ...

... ja (jeżdżąc w skórze) nie wypinam podpinki - wolę się spocić jak ruda mysza, a potem wyprać podpinkę, niż przepocić w sposób nieodwracalny skórę.
          P.S.
          no dobra - raz wymiękłam pod Krakowem, ale to już inna historia ;)
    • rafik86 Re: kurtka na lato 18.02.11, 13:54
      Dla dziewczyny polecam kurtki motocyklowe Held Samina, tutaj masz przykładową:
      www.halomoto.pl/index.php/product/770/Odziez/Tekstylna/HELD/KURTKA_TEKSTYLNA_HELD_DAMSKA_SAMINA_BLACK-WHITE.html
      • goha66 Re: kurtka na lato 18.02.11, 19:24
        podrzucam linkę z zakolegowanego z teamem Śląsk Broombastic'a - może któraś Ci się spodoba. pozdr :)
        www.broombastic.pl/category.php?id_category=35
    • zimno-krwisty Re: kurtka na lato 19.02.11, 12:45
      Tarbor Vantus:
      www.tarbor.pl/kurtki_motocyklowe
      Na lato - perforowana skóra i na zimę - jest podpinka (sprawdzona przy temp. ujemnych).
      • zimno-krwisty Re: kurtka na lato 19.02.11, 12:46
        Ventus - pomyliłem się :-/
        • goha66 Re: kurtka na lato 19.02.11, 20:46
          zimno-krwisty napisał:

> Ventus - pomyliłem się :-/
          >

... iii tam - zwykła literówka (i tak każdy wie o co camon) ;). ale co do Taboru to akurat my (a dokładnie mój m.) mamy kiepskie doświadczenia ... zanabyliśmy kiedyś dla niego drogą kupna kurtkę na motocykl powyższej firmy i okazała się delikatnie mówiąc niewypałem.
          • umek150 Re: kurtka na lato 21.02.11, 19:11
            Kurtkę helda damską to bym radziła najpierw przymierzyć bo ja w zeszłym roku się przymierzałam ale musiałam odpuścić bo miały dla mnie za krótkie rękawy, może to tylko ja mam takie długie łapska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka