Dodaj do ulubionych

Prawdziwygargamel

12.02.11, 22:26
Twój nick oddaje Twoją osobowość.Nie podoba sie mi to co napisałaś dn 11-go o godz 12,27 watek poniżej,nick jakby męski ale jesteś też czuję babą,domyslisz się o co mi chodzi.Może by Ci przyszl;o do glowy że -jest zaproszona na to forum- a nie koniecznie lata za męskimi nickami???? A moze Ty tez latasz i jesteś zazdrosna,Twój post był żałosny.Myslę,że sprostujesz swoją wypowiedz.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Hahaha, Agatka reklamuje 12.02.11, 22:49
      Gargamelkę, dobre! https://www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
      No pewnie, że to kobieta ale nie dociekam kto to jest naprawdę, bo po co? Czy to mój problem?
    • tadeusz_ski.51 Ahaaa, chodzi o ten post? 12.02.11, 23:08
      forum.gazeta.pl/forum/w,98829,121950925,122044318,Re_Nie_no_.html
      To oczywiste, że wszystkie piszące tu Panie zostały imiennie zaproszone przeze mnie... Imiennie w sensie nicków.
      • anoagata Re: Ahaaa, chodzi o ten post? 12.02.11, 23:13
        Tak !!!chodzi mi o ten dokładnie post,oj Tadeusz a może Ty pracowałeś w CBŚ ,tak szybko wyśledziłeś?Pa.
        • super222 Re: Ahaaa, chodzi o ten post? 13.02.11, 06:48
          Och! Anoagato!
          Twoja troska o moje dobre imię napędziła mi łzy do oczu.
          Ale! Gargamel/ka ...obojętnie prawdziwa czy zmyśłona...ona ma rację
          anoagatko. Czytam na wielu forach wypowiedzi mężczyzn i w tym sensie
          *latam*, cóż podobnie jak i Ty, bo wiemy, że tylko w wypowiedziach
          męskich można odnaleźć jakiś sens. Reszta to sieczka, kloaka, pyskówki,
          draki, zazdrość. Tadeusz mógłby jednym kliknięciem usunąć ten
          cytowany przez ciebie paszkwil, ale nie uczynił tego...bo *to nie jest
          jego sprawa i co to go obchodzi*...a powinno, bo to jest jego cyrk
          i jego małpy. To by było na tyle w tym temacie, a tu boszszeeee
          13-tego... :P :P
          • tadeusz_ski.51 O nie Superka! 13.02.11, 09:08
            super222 napisała:
            > ... Tadeusz mógłby jednym kliknięciem usunąć ten
            > cytowany przez ciebie paszkwil, ale nie uczynił tego...bo *to nie jest
            > jego sprawa i co to go obchodzi*...a powinno, bo to jest jego cyrk
            > i jego małpy.
            -----------------
            Pokaż gdzie którąkolwiek z piszących tu pań nazwałem małpą? No pokaż? Nie pokażesz, bo tego nie powiedziałem! Więc nie obrażaj Siebie i innych i nie sugeruj mi takich zamiarów!
            Jeśli ktoś do kogoś ma jakieś "wąty" to zgodnie z tym, co jest w opisie tego forum, może się wywnętrzyć? A niech wyłuszcza to co mu leży na wątrobie, po to jest to forum, jeśli czyjeś opinie są niewłaściwe, to ich adresat/adresatka ma pełną możliwość "wyprostowania" danej opinii tudzież dołożenia opinio-dawcy/dawczyni, czy ja mam się wszędzie wtrącać?
            Nie nie, nie pcham palców między drzwi, gdyż moje delikatne paluszki mają inne zadania...
            • drugitiktak Re: O nie Superka! 13.02.11, 09:25
              nie obrażę się za tę 'małpę' , bo nie jestem jakiś poseł żeby z tym do sądu lecieć , przecież wiem ,że to potoczne powiedzenie jest...
            • super222 Re: O nie Tadeuszu ! 13.02.11, 10:02
              Jako początkująca na forach, sporo czytam żeby móc ogarnąć to i owo.
              Na jednym z forów, moderator...nawet nie właściciel Tadeuszu... napisał
              mniej więcej tak: (cytuję z pamięci) jeżeli mnie (to znaczy moderatora)
              napadnie jakiś troll, to kij mu w oko. Ale jeżeli napada na gościa naszego
              forum, ooooo....to .... i tutaj puścił taka wiązankę, że mnie zamurowało.

Młody jesteś wiekiem, ale stażem forumowym *wielki*, czyli nie moim
              psim obowiązkiem jest Tobie wykazywać na czym polega tolerowanie
              trolli na forum, którym się włada i jak reaguje mądry moderator na
              osobiste wycieczki ledwo zarejestrowanych nicków.
              Skreślam Twoje forum z mojego rejestru *ulubionych* i - wierz mi -
              sprawia mi to ogromną przykrość, bo lubiłam czytać Twoje najróżniejsze
              posty, dowcipne, czasami jedyne na tej pustyni forumowej, które mnie
              bawiły, ale i do refleksji zmuszały...bardzo często.
              • tadeusz_ski.51 No nieeeee... 13.02.11, 16:00
                super222 napisała:
                > Młody jesteś wiekiem, ale stażem forumowym *wielki*, czyli nie moim
                > psim obowiązkiem jest Tobie wykazywać na czym polega tolerowanie
                > trolli na forum, którym się włada i jak reaguje mądry moderator na
                > osobiste wycieczki ledwo zarejestrowanych nicków.
                -----------------
                A Ty z tym moim wiekiem to tak poważnie?? Nie no, tak tylko pytam, bo mam kolegę w pracy, który legitymuje się wiekiem 72-ch lat i dla niego, to ja prawie gówniarz jestem, co nie zmienia faktu, że tu, na gazecie, moje 60 lat dla ogromnej większości piszących, to wiek starucha, ale to mi nie przeszkadza https://emoty.blox.pl/resource/gwizdze.gif

super222 napisała:
                > Skreślam Twoje forum z mojego rejestru *ulubionych* i - wierz mi -
                > sprawia mi to ogromną przykrość, bo lubiłam czytać Twoje najróżniejsze
                > posty, dowcipne, czasami jedyne na tej pustyni forumowej, które mnie
                > bawiły, ale i do refleksji zmuszały...bardzo często.
                ---------------
                Patrz co narobiłaś! Patrz! Ojejku, ojejku, Superka mnie skreśliła https://emoty.blox.pl/resource/cray.gif
                Chwila... co tu pisze? Że Superka sprawia Sobie tym ... ogromną przykrość ?? https://img449.imageshack.us/img449/6508/zdziwko7hq.gif
                Rozumiem... nie no... nic nie rozumiem! Po cholerę ktoś robi coś, co mu sprawia przykrość? https://img449.imageshack.us/img449/6508/zdziwko7hq.gif ...
                A ja... wiesz co Ci powiem Superka? Że wiem, jestem pewien, że i tak do mnie wrócisz! Bo pomyśl, gdzie Ty znajdziesz takiego drugiego Tadzia? Więc Droga Superko, nie strasz mnie, bo mi mówi podświadomość, że mnie bardzo lubisz... może nawet podkochujesz się?
    • 79.angelika Re: Prawdziwygargamel 17.02.11, 21:33
      Mam nadzieję iż ja również jestem zaproszona na to forum :)
      • tadeusz_ski.51 Re: Prawdziwygargamel 17.02.11, 22:17
        79.angelika napisała:
        > Mam nadzieję iż ja również jestem zaproszona na to forum :)
        ------------
        No jasne, przecież wysłałem zaproszenie... kiedyś
        • 79.angelika Re: Prawdziwygargamel 17.02.11, 22:23
          Chciałam się upewnić czy nadal aktualne ..
          • tadeusz_ski.51 Re: Prawdziwygargamel 17.02.11, 22:32
            Nie było odwołania zaproszenia, więc obowiązuje nadal... do końca tego forum!
            • 79.angelika Re: Prawdziwygargamel 17.02.11, 22:34
              rozumie i dziękuję ..na dziś już będę kończyć Dobranoc .
              • tadeusz_ski.51 Re: Prawdziwygargamel 18.02.11, 08:49
                Hahaha, w wątku Gargamelki...
                Powiem tylko, że nie przyszło mi do głowy zaproszenie tu nicka prawdziwygargamel?
                Taki on prawdziwy jak ja fałszywy.
                • 79.angelika Re: Prawdziwygargamel 24.02.11, 22:04

Hahaha, w wątku Gargamelki...
                  a czy to ważne gdzie .. jakoś tak tutaj napisałam :)

• prawdziwygargamel Re: Prawdziwygargamel 18.02.11, 11:48
      Wiesz ile mnie interesuje co tobie się podoba?
      Chyba nie muszę ci mówić ,że tyle co zeszłoroczny śnieg.
      Znalazła się ślepa temida-trolica , może ty adwokat jesteś, a może
      celowo ,żeby dowalić super222 starasz się obrońcę udawać?
      Nie wnikam w twoje intencje , już mam zdanie wyrobione
      na twój temat.
      • anoagata Re: Prawdziwygargamel 18.02.11, 15:06
        *Wyrobione zdanie* powiadasz!! ciekawe jak to sie wyrabia,bo ja to tylko miewam wyrobione ciaasto na pierogi.Pozdrawiam.
        • tadeusz_ski.51 Re: Prawdziwygargamel 18.02.11, 15:17
          anoagata napisała:
          > *Wyrobione zdanie* powiadasz!! ciekawe jak to sie wyrabia,bo ja to tylko miewam
          > wyrobione ciaasto na pierogi.Pozdrawiam.
          --------------------
          https://www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
          • anoagata Re: Prawdziwygargamel 18.02.11, 15:28
            Nie!!!!! bardzo śmieszne.
        • prawdziwygargamel Re: Prawdziwygargamel 19.02.11, 09:48
          To twój problem,że jesteś taką nieudacznicą i nic wiecej nie potrafisz.
          Pozdrawiam.
          • anoagata Re: Prawdziwygargamel 19.02.11, 15:47
            Nie wiem czy to do mnie czy nie ale ja nie mam tu problemu w pisaniu i wyrażaniu swoich opinii,za to gargamele tak jak w bajce dla dzieci są okropni a ich okropność jest tym większa że o tym nie wiedzą że są okropni.Bez odbioru.
            • tadeusz_ski.51 Kto się czubi 19.02.11, 16:51
              ten się lubi - mówi stare przysłowie.
          • 79.angelika Re: Prawdziwygargamel 24.02.11, 22:08
            :>
            • tadeusz_ski.51 Tak jest! 24.02.11, 22:15
              Spojrzyj na Nią (Gargamelkę) "złym okiem", może się uda zauroczyć? Ja bym jeszcze powiedział: wrrrrrrrrrrrrrr, poszła ty! A kyyyyysz!
              • 79.angelika Re: Tak jest! 24.02.11, 22:27

Nie będę nikogo przeganiała ,może jeszcze jakoś złagodnieje ..spojrzenie było takie bo to w ramach wsparcia dla Anoagaty .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka