Dodaj do ulubionych

Patrzę ja sobie

24.02.11, 22:11
na ten serial Dr House w TV i nijak nie mogę wczuć się w atmosferę fabuły? Skutecznie wybija mnie z tego postać aktora grającego głównego bohatera? Przecież on nijak nie przypomina genialnego lekarza? Zapuszczone toto jak ogród angielski, niechlujny, byle jaki, gdy spojrzę na tego aktora, oczami wyobraźni widzę nasz śmietnik a przy nim dra Housa, tam to on pasuje jak ulał! No psiakrew, że zawsze znajdzie się jakiś "nowoczesny kutas", który tak proste sprawy udziwni, że staje się to niemożliwe do odbioru. Pieprzone głupki, nie mieli innego, schludnie wyglądającego aktora?? Przecież taką niechluję nie wpuściliby nawet prowincjonalnego szpitala rejonowego a ci serial wymącili i odgrywają parodię? Jak ja nie cierpię popaprańców!
Obserwuj wątek
    • drugitiktak Re: Patrzę ja sobie 25.02.11, 08:25
      nie wiem , nie znam , akurat tego serialu nie oglądam.
      • anoagata Re: Patrzę ja sobie 25.02.11, 11:06
        To mój ulubiony był serial i niestety ulubiony Doktor,zauważam w Nim zupełnie inne pozytywne cechy.
        • iryska2604 Re: Patrzę ja sobie 25.02.11, 11:08
          Przyznam sie ze nie oglądałam ani jednego odcinka.
          • tadeusz_ski.51 Re: Patrzę ja sobie 26.02.11, 10:40
            Żona ogląda a ja "przy okazji" odpoczynku na kanapie. I pytam się żony, czy gdyby musiała skorzystać z usług medycznych i zobaczyła tak wyglądającego "pana doktora", czy by się zdecydowała poddać kuracji u niego? Czy np. w restauracji ktoś chciałby być obsłużony przez niechlujnie wyglądającego kelnera? Czy bankowiec ubrany byle jak i wyglądający tak jak ten aktor w serialu wzbudziłby zaufanie? Sądzę, że nie, zdecydowanie nie!. Z tego względu uważam ten serial za kicz, knot, "jeleń na rykowisku"! Takie hollywoodzkie barachło, produkowane seryjnie! Buraki nie mają poczucia rzeczywistości, nie znają realiów. Jest kontrakt wytwórni z aktorem, więc trzeba go wykorzystać i dać rolę, ale czy ten aktor nadaje się do tej roli, czy potrafi zagrać wiarygodnie, o to już nikogo "głowa nie boli", więc wychodzą takie buble! U nas też np. Wołodyjowski - Zamachowski!? Hahaha, kpina w żywe oczy! Dopóki żyła żona Hoffmana i mu doradzała to kręcił całkiem dobre filmy ale gdy jej zabrakło, to wziął "styl hollywoodu" i wyszedł knot z "Ogniem i mieczem"! Knot i kicz!
            • anoagata Re: Patrzę ja sobie 26.02.11, 13:11
              tadeusz_ski.51 napisał:

> Żona ogląda a ja "przy okazji" odpoczynku na kanapie. I pytam się żony, czy gdy
              > by musiała skorzystać z usług medycznych i zobaczyła tak wyglądającego "pana do
              > ktora", czy by się zdecydowała poddać kuracji u niego? Czy np. w restauracji kt
              > oś chciałby być obsłużony przez niechlujnie wyglądającego kelnera? Czy bankowie
              > c ubrany byle jak i wyglądający tak jak ten aktor w serialu wzbudziłby zaufanie
              > ? Sądzę, że nie, zdecydowanie nie!. Z tego względu uważam ten serial za
              > kicz, knot, "jeleń na rykowisku"! Takie hollywoodzkie barachło, produkowane ser
              > yjnie! Buraki nie mają poczucia rzeczywistości, nie znają realiów. Jest kontrak
              > t wytwórni z aktorem, więc trzeba go wykorzystać i dać rolę, ale czy ten aktor
              > nadaje się do tej roli, czy potrafi zagrać wiarygodnie, o to już nikogo "głowa
              > nie boli", więc wychodzą takie buble! U nas też np. Wołodyjowski - Zamachowski!
              > ? Hahaha, kpina w żywe oczy! Dopóki żyła żona Hoffmana i mu doradzała to kręcił
              > całkiem dobre filmy ale gdy jej zabrakło, to wziął "styl hollywoodu" i wyszedł
              > knot z "Ogniem i mieczem"! Knot i kicz!
              Napisałeś swoje wywody a nie napisałeś co na to żona??masz mądrą i inteligentną żonę skoro ogląda ten serial.Pozdrowienia dla żony.
              • tadeusz_ski.51 Jeeeeeeeeeeee... 26.02.11, 18:27
                anoagata napisała:
                > Napisałeś swoje wywody a nie napisałeś co na to żona??masz mądrą i inteligentną
                > żonę skoro ogląda ten serial.Pozdrowienia dla żony.
                -------------
                W życiu bym nie przypuszczał, że żona będzie mieć fankę w necie!
                • anoagata Re: Jeeeeeeeeeeee... 26.02.11, 19:47
                  tadeusz_ski.51 napisał:

> anoagata napisała:
                  > > Napisałeś swoje wywody a nie napisałeś co na to żona??masz mądrą i inteli
                  > gentną
                  > > żonę skoro ogląda ten serial.Pozdrowienia dla żony.
                  > -------------
                  > W życiu bym nie przypuszczał, że żona będzie mieć fankę w necie!
                  Żadna fanką jej mej nie jestem,po prostu stwierdziłam fakt.
        • tadeusz_ski.51 Re: Patrzę ja sobie 25.02.11, 21:19
          anoagata napisała:
          > To mój ulubiony był serial i niestety ulubiony Doktor,zauważam w Nim zupełnie
          > inne pozytywne cechy.
          ----------------
          Kilkudniowy zarost i wytrzeszcz zezowatych oczu? Daj Ci Boziu takiego męża, po tygodniu będziesz miała dość jego i tego co sobą reprezentuje. Damie nie pasuje pokazać się na ulicy z takim zapuszczonym lumpem! Normalnie wstyd! Gdyby taki doktor był w realu, to pewnie z głodu by umarł, bo na sam widok pacjenci rezygnowaliby z jego usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka