1_leo 28.02.11, 12:24 Czy Wy już też macie dosyć tego upału? Jest tak ciepło, że nawet sople na dachu się topią, po prostu nie do zniesienia. I jeszcze to słońce tak świeci jakby wiosna miała nadejść. Zimo wróć:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
termit16 Re: Uffff..... jak gorąco 28.02.11, 19:26 Leo, a kysz Ty siło nieczysta :D. Odwołaj to, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Uffff..... jak gorąco 28.02.11, 22:32 Leo, całkowicie zgadzam się z Tobą. Aż mnie ciarki przechodzą na myśl, że wyjdę teraz na dwór z psem i nie przemrozi mnie do szpiku kości! Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Uffff..... jak gorąco 01.03.11, 08:43 Drodzy Avo i Leo, proponuje wyjazd na Arktyke, ewentualnie Anatarktyde. Zima bedzie caly czas. Co prawda HD nie produkuje skuterow snieznych, ale proponuje swietnego Polarisa, tez produkt USA. Yamaha ma za to znakomite skutery sniezne, tak, ze Avo nie bedzie musiala zmieniac marki. Co prawda w Arktyce grsuja biale niedzwiedzie i spacer z psem moze zakonczyc sie powrotem z sama smycza, ale przy odrobinie szczescia dasz rade :) A my, czyli cala reszta zwolennikow dodatnich temperatur bedziemy z niecierpliwoscia czekali na wasze relacje z krainy wiecznych sniegow. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Uffff..... jak gorąco 01.03.11, 09:21 yacey napisał: Co prawda HD nie produkuje skuterow snieznych Yacey, przeczytaj ten artykuł:) Skutery śnieżne ze znaczkiem HD to jest to:>:>:> A swoją drogą złapać Ciebie na "niewiedzy" motoryzacyjnej to rzadka rzadkość:D:D moto.onet.pl/1636240,1,skuter-sniezny-od-8230-harleya,artykul.html?node=13 Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Uffff..... jak gorąco 01.03.11, 09:56 Świetne zdjęcie skutera ;) W swoim żywiole, czyli na zielonej trawie ;) Myślałam, że to raczej kosiarka... A swoją drogą przez ten cholerny Internet w ogóle już nie można przyszpanować wiedzą, bo cię zaraz wypunktują Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Uffff..... jak gorąco 01.03.11, 10:42 Leo, przeciez napisalem: "HD nie produkuje". Tym razem nie udalo Ci sie przylapac mnie na niewiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś