Dodaj do ulubionych

Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:05
Prokom ga za brutalnie! Powinni ich zdeskwalifikowac
Obserwuj wątek
    • Gość: _zoppot Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:10
      buhaha biedny Urlep, ktorego gracze nigdy nie przekraczaja przepisow :D
    • Gość: dildo Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:16
      taaa "zdeskwfalifikowac" wloclawski kartoflu..nikt nie powinien miec
      watpliwosci, ze faktycznie brutalny jest klub z wloclawka i jego kibice.
      brutalny jest styl urlepa, prokom wreszcie odpowiedzial tym samym i tyle. bylem
      na obydwu meczach wyjazdowych we wloclawu i zadna z sytuacji sktukujacych
      kontuzjami graczy anwilu nie byla polowaniem na kosci. po prostu efekt ostrej
      gry OBU zespołów.a publika we wloclawku skandaliczna. ale coz, jak cie czlowiek
      wychowuje w takiej wszawej pipidowie jak wloclawek to ma prawo czuc permanentna
      frustracje. ja to nawet rozumiem.
      • Gość: Roberto Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:35
        Odnoszę wrażenie że słoma Panu z butów wychodzi...
        Widziałem 4 mecze - w Sopocie i we Włocławku (notabene - jestem z Olsztyna i
        kibicuję Polonii..) i mam wrażenie że "doskonały" coach Kijewski może sobie
        szukać pracy jako nauczyciel WF w gimnazjum - z takim składem tak grać to,
        delikatnie biorąc, obciach.. :-)
        Anwil w sobotnim meczu był wg mnie BARDZO poukładaną drużyną - młodzi gracze
        zachowywali się jak dojrzali zawodnicy, Urlep ich genialnie ustawił. A że nie
        zawsze wychodzi 100% - do tego doszła BARDZO brutalna gra Prokomu, Jagodnik co
        rok temu Plutę przewracał - ot, taki prostaczek z Bałkanów, Kijewski i rezerwy
        przeskadzające Zavackasovi zebrać piłkę, etc.. Każdy mógł się zdenerwować. A
        Zavackas zrobił to nieco zbyt mocno. No i do tego "teatralne"
        zachowanie "Kijka" zrobiło swoje.. Prokom to zawsze 5 graczy, a nie drużyna,
        Anwil wg mnie wręcz przeciwnie.
        Szkoda. Najlepszy finał - Anwil - Polonia to moje marzenie.
        Co do wszawej pipidówy, nie odnoszę podobnego wrażenia.. Żeby nie mniejszość
        niemiecka, to mieszkałby Pan w kompletnym grajdole (mniemam, że jest Pan z
        Sopotu), tak więc komentarz Pański odbieram jako niegrzeczny, niekulturalny,
        oraz, excuses le mot, chamowaty.. No ale słoma przestaje wychodzić z butów i
        spod czapki w 3 pokoleniu.. :-)
        Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
        Robert.
      • Gość: Profesor z Wawy:) DO DILDO IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 28.04.04, 23:56
        Wieśniaku z Sopotu!Włocławek ma 3 razy więcej mieszkanców niż ten "wielki"
        Sopot.Wiocha to własnie Sopot, a nie Włocławek.Sprawdz: Sopot zaledwie 40 tys
        mieszkanców; Włocławek 120 tys mieszkanców!!!
        WŁOCŁAWEK JEST 3 WIĘLSZYM MIASTEM!
        Jeżeli według Ciebie Włocławek to "popidowo", to czym musi być Sopot?
        Odp. prosta: zadupiem wcisnietym miedzy prawdziwie duze miasta Gdynia-Gdansk!
        • Gość: kow3l profesor musisz sie doksztalcic IP: 81.210.124.* 29.04.04, 00:15
          Od kiedy Gdynia jest "naprawde wielkim miastem"??? A co do Włocławka to coz ich
          kibice sami na to zapracowali-"najgorsi" kibice w Polsce. Z gory mowie, ze
          jestem z poludnia i nic z Sopotem nie mam wspolnego... Hmmm, a co do Jagodnika
          wezcie sie odwalcie od niego, bo widzialem niby jego umyslne faule. Plakac sie
          chce-u mnie na boisku szkolnym sa bardziej zlosliwe faule. Anwil oczywiscie
          wymysla z przelozeniem-niech teraz cierpi za zbyt krotka lawke. Final Wroclaw i
          Sopot-no i wygra oczywiscie wrocek...
        • Gość: danziger Re: DO DILDO IP: *.mlyniec.gda.pl 29.04.04, 01:28
          heheh wloclawek to zaglebie czerwonych hien !!!
          mieszkancy to w wieszkosci ubecja, milicja i czerwone wojsko
          do tego wszystkiego straszliwe zadupie
          a Zoppot i Danzig hmmm
          nawet szkoad porownywac
        • Gość: Artur Re: DO DILDO IP: *.atem.com.pl 29.04.04, 11:47
          Drogi kolego ilość mieszkańców nie świadczy o wielkości ,ważna jest kultura i
          inteligencja.Tak jak samoobrona nie będzie partią "inteligentną" tak i kibice z
          Włocławka dopóki będą się zachowywać jak się zachowują będą kojarzeni
          z "bydłem".Trochę obrażam te zwierzątka bo wydaje mi się ,że czasami mają
          więcej inteligencji niż niektórzy fani Anwilu.
        • Gość: poz Re: DO DILDO IP: *.icpnet.pl 29.04.04, 13:55
          toż to metropolia ten Włocławek ;)
      • Gość: Wacław Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 15:54
        Sam bym lepiej tego nie ujął, hehe zgadzam się w 100%
        • Gość: Slash Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:34
          niestety Anwil przegrał ale kim on grał 4 podstawowych zawodników z kontuzją
          Marek Miszczuk nie należy do zespołu bo to kompletne beztalęcie no ale za co
          Urlep miał kupić zawodników. Wydał troszeczke pieniążków i ma jakiś tam
          zawodników teraz kalekich ale trzeba przyznać ,że anwil potrai grać do końca
          teraz biorąc ostatni mecz <<ɝ>>> gdyby na parkiecie nie było Miszczuka Anwil
          miał by jeszcze szanse. Nie wiem czy słuszeliście o taktyce Kijewskiego
          <<pozbyć się zawodników>> i tak przy okazji Jagodniku twoje miejsce na
          śmietniku!! PODPIS KIBIC ANWILU
    • Gość: Włocławianin Po prostu Prokom ......... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 28.04.04, 23:19
      .......zapłacił ile trzeba i teraz maja wszystkich w nosie.Wiedzieli kogo
      przekupic i teraz nawet jak ktos zlozy skarge na koszykarzy Prokomu NIC to NIE
      DA !!!! Kurwa i co to za sprawiedliwosc ????!!!!!!!!!!!!
      • Gość: maRAS Re: Po prostu Prokom ......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:22
        :D
        Dobre !!!
        • Gość: jasiek ZERO SEDZIOWSKIE IP: *.7bulls.com 29.04.04, 09:59
          Najgorsi są sędziowie. Nie wiem, czy coś dostali, czy nie, ale jak widze ich
          tendencyjne gwizdanie na korzyść Śląska to mnie krew zalewa. Nic tak nie
          niszczy sportu jak przekupstwa. Pamiętacie jak wyszło, że sami zaproponowali
          prokomowi układ? Dlaczego sprawa ucichła?! Dlaczego nikt nie został ukarany?
          Mam wrażenie, że z ich oferty skorzystał Śląsk. A najbardziej fair-play
          zespołem jest Polonia!!
      • Gość: tadkens Re: Po prostu Prokom ......... IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 29.04.04, 03:19
        nie no ogolnie oskarzanie o przekupstwo jest przestepstwem. ale wbijam w to,
        zawsze tak jest jak ktos komus czegos zazdrosci. co do porownywania sopotu z
        wloclawkiem to wlasnie faktem jest ze sopot stanowi czesc trojmiasta wiec
        trudno zeby byl dziura zabita dechami ;0 a co do wloclawka to nie bede sie
        wypowiadal bo nie bylem ale z tego co widzialem po zachowaniu 'kibicow' to
        chyba przyszli tam zaraz po przerzucaniu gnojowki czy dojeniu krow ... no
        cholota :/
        a jesli chodzi o gre to oba kluby graja brutalnie w ten sam sposob tylko ci z
        anwilu sa do tego glupi (np. zavackas) w najsilniejszym skladzie czy tez nie
        detergenty nie mialy by szans teraz w sopocie.
      • Gość: Prokom fan Re: Po prostu Prokom ......... IP: *.217.170.92.charter-stl.com 29.04.04, 04:30
        Taaak, a kto zaplacil waszemu temu ruskowi aby popchnal trenera Prokomu?
        Nasi, buhaha :))))
    • Gość: lemano Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.04.04, 05:49
      Kibice anvilu jacy wy jesteście żałośni, jestem normalnym kibicem koszykówki
      którą po prostu lubię ale do włoc. nie pojechałbym nigdy szkoda mi życia,
      takiego chorego fanatyzmu jaki panuje w tym mieście nigdzie nie ma. Jesteście
      gorsi od kibiców arki ,lechii, carakovii itd. A te pomówienia o przekupstwa
      złośliwe faule, potwierdzają waszą żałość. Ja i wielu moich znajomych nie może
      pojąć skąd w tym włocł. tyle chamstwa , prostactwa i agresji, macie kompleksy
      czy co? Jeśli chodzi o kosz. macie najgorszych najbardziej chamskich i
      prymitywnych kibiców. Pozdrawiam z Gdańska
    • Gość: DOMINO Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 29.04.04, 07:32
      Aż strach pomyśleć co to będzie jak Kujawiak awansuje doII ligi. To dopiero
      będzie folklor na naszej piłkarskiej scenie. Tak to jest jak czerwone miasto
      pełne nykli pcha się na salony. I za 100 melonów hala nie pomoże.
    • Gość: Basket_Case Żałosny Anwil IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.04.04, 07:57
      Jesteście załośni. Wszyscy.
      Zaczynając od działaczy którzy kombinują na lewo i prawo wiedząc że i tak
      przegrają 5 mecz. I jak zostaną wysłane rezerwy to będzie już ostateczna
      kompromitacja tych ograniczonych ludzi.
      Poprzez trenerów którzy nie umieją sie pogodzić z porażką i winę zwalają na
      wszystkich dookoła a nie widzą błędów swoich własnych i swoich zawodników.
      A kończąc na kibicach, którzy są po prostu szowinistyczni, chamscy i prostaccy
      jak chyba żadni w Polsce. I nie chodzi nawet tylko o koszykówkę tylko o
      wszystkie dyscypliny. Może pora wyleczyć się z kompleksów??
      Nie wspomniałem o zawodnikach bo oni są tu najmniej żałośni, ale jednak są
      (patrz Zavackas)
      A co do tych kontuzji zawodników to żaden z fauli po których odnieśli kontuzję
      nie był zaliczony do niesportowego czy brutalnego!!!!! Faul jak faul tylko że
      się źle skończyło (stanęło)
      I jeśli chodzi o twardą (na pograniczu chamskiej) grę to w tej rywalizacji
      zaczął ją Anwil, a Prokom przestawił się na styl Urlepa.
      I teraz pan Urlep sobie płacze bo ktoś gra tak jak on i wygrywa z nim.
      To jest taki Kali-Urlep. Jak Kali-Urlep coś zrobi to jest OK, ale jak coś
      zrobią Kalemu-Urlepowi to jest skandal.
      Pozdrowienia dla kibiców koszykówki.
      Niech wygra lepszy, a przegrany pogodzi się z porażką!
    • Gość: Bouli Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:13
      A ex gracz Anwilu, a teraz drugi trener Mr Griszczuk, tez nie nalezal do
      najdelikatniejszych zawodnikow. Mozna zrozumiec, ze caly zespol jest chory na
      jaks grype, ale kontuzje to sprawa ryzyka zwiazanego z gra. Nic glupszego Anwil
      nie mogl wymyslec.
    • Gość: Skonfudowany Nie kapuje... IP: *.bredband.comhem.se 29.04.04, 09:08
      Czytam te komentarze i... "strach sie bac"! O ile moge zrozumiec jeszcze
      zachowanie zawodnikow - fakt "powalenia" trenera, jakies faule na pograniczu
      brutalnosci, wszystkie te k... latajace w powietrzu na parkiecie - to
      zachowania "kibicow" nie pojmuje! U zawodnikow sa podyktowane emocjami i walka
      na boisku (choc to ich nie tlumaczy) ale u kibicow? Coz... faktycznie czesci
      sloma z butow wychodzi, czesc rekompensuje sobie "trudne dziecinstwo" - badz
      fakt permanentnego bycia bezrobotnym zas dla czesci nie ma innego zycia
      niz "kibicowanie" swoim (poza winkiem w parczku lub jakies autko sprawic) Nawet
      niektore glosy na tym forum sila sie na porownania wielkosci miast? My Pany
      tamci to h.... Niech wygra lepszy, z porazka da sie zyc (jako kibic polskiej
      reprezentacji "w noge" sam to wiem najlepiej:), czemu nie mozna podejsc i
      pogratulowac przeciwnikowi dobrego meczu? Przeciez po sezonie moga sie
      najwieksi antagonisci spotkac w innej calkiem druzynie! (forsa rzadzi!)
      Nie jestem "swiety" - bede kibicowal Prokomowi i zycze aby rozjechal na
      parkiecie Anwil ale jak bedzie odwrotnie - tez sie nie zabije - bo mam inne
      zycie poza koszem. Niemniej chce chodzic na mecze z rodzina i dziecmi BEZ
      narazania ich na niebezpieczenstwo i ogladac piekne akcje podkoszowe a nie
      cholote na trybunach...
    • Gość: Canis Lupus Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.wroclaw.pios.gov.pl / *.wroclaw.pios.gov.pl 29.04.04, 09:16
      Nie powinni zmieniać terminu - bo to byłby precedens i w takim przypadku w
      innych pojedynkach gdy wartościowy gracz poniósłby kontuzję to możnabyłoby
      symulować kontuzje pozostałych i w ten sposób grać na zwłokę. Jeżeli gracze
      Prokomu grali zbyt brutalnie i specjalnie przyczynili się do tych kontuzji, a
      Anwil jest w stanie to udowodnić - to powinni zostać zdyskwalifikowani gracze
      Prokomu odpowiedzialni za taki stan rzeczy.
    • Gość: ts Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 10:04
      Zrobic tylko jeden pretekst i nastepna liga bedzie trwala 3 lata.Jeden z
      zawodnikow skrecil kostke bez udzalu kogokolwiek.Bylo to widac w powtorce.
      • Gość: Alfa I jak tu nie mówić o słomie z butów... IP: *.polkomtel.com.pl 29.04.04, 15:18
        Nam załatwili Hlebowickiego (brutalny Hyży ze Slaska) i Jeklina, ale nikt nie
        protestowal. A działacze Anwilu powinni pomyslec o tym wczesniej i kupic wiecej
        zawodnikow na lawke. To tak jak Real:wydal cala kase na Ronaldo i jak ten
        kontuzjowany to nie ma go kto zastapic. Liczy sie dluga lawka panowie Nie
        trzeba było wydawać tyle na gwiazdy jak Was nie stać na rezerwowych. Koniec
        sezonu - kontuzje to normalna sprawa w sporcie.
        Chcecie nie przyjechać do Sopotu? Nie umiecie przegrywac.
        A jesli chodzi o kibicow, to jezdze na wyjazdy i nigdzie nie jest tak pokojowo
        jak na Polonii. I jak tu nie mówić o słomie z butów...
      • Gość: Slash Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:36
        chyba cie poje... możliwe że masz oczy jebnię.... lub masz jakiś telewizor
        pojee.... <<UNITRA>> lub <<RUBIN>>
    • Gość: Waldek S. Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.04.04, 10:54
      Śmieszą mnie te obraźliwe wypowiedzi kibiców obu klubów. Włocławek jak i Sopot
      są miastami polskimi ani lepszymi ani gorszymi od siebie. Oba miasta są pięknie
      położone jedno nad morzem, drugie nad Wisła otoczone lasen i wieloma jeziorami.
      Każede z tych miast ma swą historie i tradycje. A ludzie jak to ludzie i w
      jednym i drugim mieście są mądrzy i głupi. Ja w obu miastach czuję się dobrze.
      Kibice obu klubów mają na sumieni tyle samo grzedchów i powinni zastanowić się
      przed nowym sezonem czy chcą kibicować klubą i cieszyć się ich grą czy sami
      chcą grać na trybunach pokazując swoją głupotę i chamstwo. Chciałbym na
      następny sezon chodzić na mecze i cieszyć się grą młodych sprawnych gracz, ich
      zagraniami , ich zawodowym podejściem do gry. Brutalna gra zawodników możde
      doprowadzić do kalectwa przedewszystkim tych młodych ludzi. A przecież życie
      jest przed nimi i nie koniecznie będzie związane z koszem lub jakimkolwoiek
      sportem. Mam pretęsje do władz PLK, że po faulu Jagodnika nie przeprowadzali
      rozmów z sędziami i nie szkolili ich przed każdym meczem, aby prowadzili mecz
      profesjonalnie nie doprowadzając do tylu brutalnych fauli i w konsekwencji do
      tylu kontuzji zawodników. Teraz oczekuję od władz PLK aby w tym półfinale
      doszło do piątego meczu , aby obie drużyny miały takie same szanse. Uważam , że
      nie tylko ukarany powinien być Zavackas, ukarałby sędziów, trenerów obu klubów
      ( Kijewski też przyczynił się do sytuacji z Zavackasem i niech teraz nie robi z
      siebie niewiniątka), oraz tych wszystkich zawodników którzy przyczynili się do
      spowodowania urazów swoich przeciwników. Ukarałbym przedewszystkim władze
      odpowiedzialne PLK i PZKosz. za doprowadzenie do niesportowych zachowań
      zawodników i kibiców - to oni są organizatorami rozgrywek i to oni są
      właściwymi organizatorani. Lokalni działacze klubowi mają podporządkowywać się
      ich dyrektywą a wszystko to ma służyć aby mecze rozgrywane były w radosnej
      atmosferze, aby kibice w czasie meczu i kibicowania bawili się, a radość z gry
      młodych zawodników udzielała się nam trochę starszych kibiców. Piszę to
      wszystko mając nadzieje, że władze związku i Plk znajdą sposób aby w
      rywalizacji tych dwóch zespołów wygrał lebszy zespól aby nigdy nie było
      niedomówień, że wygrał ten klub który miałlebsze wejścia w związku a co niedaj
      boże wygrały pieniądze czego wszystkim zyczę z całego serca i sobie osobiście.
      Sympatyk koszykówki.
      • Gość: Basket Case Do Waldusia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.04.04, 12:05
        Nie wiem po co piszesz takie długie wypociny skoro się nie znasz na rzeczy.
        Po pierwsze jakie brutalne faule, skoro żaden z zagrań graczy po których były
        kontuzje nie zostało uznane przez sędziów za niesporotwy czy brutalny faul??
        Po drugie, chyba nigdy nie uprawiałes kontaktowego sportu. Taki jest właśnie
        sport. Swego czasu dużo grałem w kosza właśnie i miałem 2 razy noge w gipise,
        stłuczone i ponaciągane mięśnie, rozcięta wargę i pełono tego typu kontuzji. I
        kumple z którymi grałem też tak mieli. Każdy kto uprawia sport jest na to
        narażony i nie ma co się obrażać. Wyskoczyłem do zbiórki, kumpel również,
        zderzyliśmy się, źle spałem, noga do gipsu. Trudna, zdarza się i trzeba żyć
        dalej a nie płakać i urządzać polowania na czarownice.
        Może pora odejść od monitora i pójść na boisko??
        • Gość: jasas Re: Do Waldusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:35
          ciekawe czy kibole prokomu pisali by tak chojnie o grze kontaktowej gdyby to
          ich drużynę spotkało to co anwil.to wyrachowane i tendencyjne mądrale.nie
          jesteście sprawiedliwi.ale do tego potrzeba.........
    • Gość: Artur z Gdyni Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.atem.com.pl 29.04.04, 11:32
      Chodzę na mecze Prokomu z moim 2 letnim synkiem dlatego ,że lubię koszykówkę i
      jest bezpiecznie.Ale po ostatnich występach kibiców z Włocławka mam obawy.To co
      robia władze klubu to absurd.To jest prawdziwa walka i to Anwil gra antykosz
      pod wodzą Urlepa ( super trenera,który potrafi z przeciętnych graczy zrobić
      team).Dwa lata temu w Sopocie też był szpital i nikt nie przekładał meczów.Tak
      naprawdę to do wszystkiego trzeba dorosnąć Panowie z Anwilu. Sport to sukcesy
      ale też porażki ,tak jak w życiu.A jeśli nie przewidzieliście kontuzji i nie
      macie kim grać to możecie sobie podziękować ,że nie przewidzieliście takiej
      sytuacji.To Wy kierujecie klubem i za to jesteście wynagradzani.Może to dość
      brutalne ale w świecie kapitalizmu tak jest.Pozdrawiam ciepło i niech wygra
      lepszy jeszcze wszystko do wygrania nawet juniorami. Liczy się
      atmosfera ,umięjętności,motywacja i dopiero kasa.
      • Gość: danp Kupa śmiechu IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 29.04.04, 13:32
        Anwil jako klub a także jego "kibice" jak widać chyba nie dorośli do prawdziwej
        koszykówki. Oskarżenia o specjalne eliminowanie rywali jest tak żałosne że nie
        wiem czy śmiać się czy płakać nad waszą głupotą. Przekładanie meczy, płacz
        nad "pokrzywdzonym" Zavackasem, po prostu szopka. No ale skoro Kijek
        mu "przeszkodził" w złapaniu piłki która dawno była na aucie to chyba miał
        prawo zawodnik wpiepszyć trenowi rywali-buchachacha. I wkońcu najlepsze,
        ciekawe co włocławskie bydło by zrobiło gdy to Masiulis czy Jelic
        tak "odepchneli" Urlepa, to było dopiero była afera, a ile lamentu by było i
        płaczu na całą Polskę albo i Europę.
    • Gość: kgc Re: Anwil chce przełożyć mecz z Prokomem IP: *.icpnet.pl 29.04.04, 13:52
      już kombinują, to jest sport i takie sytuacje nie są niczym nadzwyczajnym
    • Gość: radas Re: Anwil chce PRZEŻYĆ mecz z Prokomem IP: *.be.jnj.com 29.04.04, 18:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka