mam_zle_w_oczach 29.04.04, 11:09 napisz, interesuja mnie raczej męzczyźni ukształtowani pod kazdym wzgledem, o podobnym spojrzeniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zly Re: Chcesz to sprawdzic? IP: *.axone.fr 29.04.04, 12:46 co mam napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zle_w_oczach Re: Chcesz to sprawdzic? 29.04.04, 14:10 oczywiscie napisz na priva o sobie, jesli masz ochote przezyc cos wyjatkowego pod kazdym wzgledem, jestem bardzo samotną kobieta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Chcesz to sprawdzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 17:38 ukształtowany, dojrzały,ustabilizowany finansowo,bez zobowiazan, stan cywilny wolny, 45 lat, wysoki raczej szczupły, oczy ciemne, włosy szpakowate. wysle maila,ale poźniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf gang Re: Chcesz to sprawdzic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:12 kobietko szkoda Twojego czasu na tym forum, kogo chcesz tu poznac, przewaznie frustraci looknij w Usenecie. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Chcesz to sprawdzic? 30.04.04, 00:53 ...i tutaj sie z Toba zgadzam Wolf, wystarczy poczytac posty,kilku napalonych "mlodzieniaszkow", szkoda czasu, chyba,ze chcesz troche zadymic , to miejsce jak najbardziej odpoowiednie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomierz Re: Chcesz to sprawdzic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 06:52 raczej zadymać, co niektóre sie deklarują , ze i owsze ale cicho ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Chcesz to sprawdzic? IP: *.chello.pl 30.04.04, 10:25 Źle można miec w głowie,ale w oczach? cos mi tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś