Dodaj do ulubionych

spotykacie sie w realu czasami??

29.04.04, 17:23
Bo cos mi się obiło o uszy>>????
Obserwuj wątek
    • krokodylian No pewnie, każdy weekend pijamy piwko 29.04.04, 17:31
      i dyskutujemy o prawdziwych problemach życiowych. Już takie skrzywione
      jesteśmy :)

Zdołowany Karol Krokodyl (od samego rana bo mi koleżanki chcą prysnąć)
    • malen_a Re: spotykacie sie w realu czasami?? 29.04.04, 18:12
      niezupelnie
      takie spotkanie odbylo sie tylko 1 i to w okrojonym gronie czesci
      warszawiakow :)
      ale mam nadzieje, ze bedzie wiecej spotkan, bo bylo bardzo fajnie :)
      • kasiunia62 no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:16
        Uwielbiam takie spotkanka, a na grupowym nigdy ie byłam:D
        Jestem z niedaleka więc spokojnie dojadę.Mam nadzieję, że będę pasowac, mam
        dopiero 21 lat ;P i ogolnie ejstem wariatką:D
        • koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:19
          jak cos mozesz uwielbiac jak jeszcze nigdy nie byłas?'
          • kasienka80 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:20
            ale my nie jestesmy "wariaci".....
            • kasiunia62 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:23
              jestem straaasznie towarzyska!!!!Kilka razy byłam na spotkaniach w 4 oczy i
              wiem jak to jest! Zresztą chodzi mi o to, że UWielbiam poznawać new pepople!
              A po 2: wariat w sensie pozytywnym, zadna maruda, zaden niesmiały
              smutaas...wesoły wariat do potęgi!
              • koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:26
                czyli jestes wyluzowana laska:)
            • gaggi Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:33
              ej, co ją tak gasicie? niech sobie będzie "wariatką"
              • koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:42
                Ja pewnie dlatego ze jestem niesmiałym smotasem:)
                • kasienka80 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:43
                  Ja nie gasze, niech bedzie wariatka, tylko po prostu drazni mnie takie
                  okreslanie siebie. Jest tyle innych przymiotnikow.
                  Sorki, jesli was razi moja wypowiedz, ale ja juz tak mam :-)))
                  • gaggi Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:50
                    wcale mnie nie razi, no co ty, nie sorkuj:)) tylko jakoś tak nietolerancyjnie
                    to odebrałam
                    • kasienka80 gorszy dzien 30.04.04, 09:28
                      Moze to i tak zabrzmialo, ale nie chcialam.
                      Mam dzis chyba troche gorszy dzien, bo mialam pobieranie krwi i oczywiscie
                      zemdlalam, ale to tak, ze kompletnie stracilam przytomnosc...
                      • tsun_am Re: gorszy dzien 30.04.04, 09:37
                        kasienka80 napisała:

> Moze to i tak zabrzmialo, ale nie chcialam.
                        > Mam dzis chyba troche gorszy dzien, bo mialam pobieranie krwi i oczywiscie
                        > zemdlalam, ale to tak, ze kompletnie stracilam przytomnosc...
                        ojej, Kasieńko:(
                        zjedz sobie coś dobrego i kalorycznego, najlepiej z czekoladą.
                        • kasienka80 Re: gorszy dzien 30.04.04, 09:40
                          Juz jadlam kanapki z serem, buleczke z czekolada i wypilam goracy
                          Nesquick....juz jest lepiej, ale do szczytu formy to mi daleko.
                          Na dodatek skierowali mnie na badanie okreslenia grupy krwi- oficjalnego we FR
                          i wiecie co? to sie sklada z 2 etapow !!! Musze isc na jeszcze jedno pobranie
                          krwi w poniedzialek :-((( buuuu, ja nie chce!!!
                • chiara76 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:14
                  koaa napisał:

> Ja pewnie dlatego ze jestem niesmiałym smotasem:)

ja nie dość, że jestem smutasem, to jeszcze starą wieczną pesymistką:)
                  też nie pasuję do grona:)
                  • malen_a Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:30
                    hahaha
                    smutaskow tez lubimy :DDD
                    • kurczak1976 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:34
                      Na tym padole musza byc wesolki ale i tez ci ktorzy beda sie z tego smiac:o)
                      Wiec smutaski tez sa potrzebne bo musi istniec ktos kogo mozna probowac
                      rozsmieszyc:o)
                    • kate.y Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:35
                      ja za kiedyś naprawde byłam wiecznie rozesmianą optymistką , duszą towarzystwa,
                      która nawet z najgorszych chwilach potrafiła wyciągnąc cos dobrego , potrafiłam
                      śmiac się przez łzy a teraz ???? zrobiło się coś ze mnie na kształt zapłakanego
                      kaczątka, wiecznie przejmującego się czyms i który widzi wszystko w ciemnych
                      barwach :-(
                      no ale stram, sie nad tym pracować :-) tak sie nei da żyć , he he
                      • kasiunia62 sprostowanie 30.04.04, 10:29
                        Kochane dziewczeta!
                        Po dłuzszych przemysleniach doszłam do wniosku że niesłusznie
                        odrzuciłam "nieśmiałe smutaski", pesymistki i inne tego typu człowieczki ;)
                        Proszę mi wybaczyć moją nietolerancję, oczywiście każdy ma prawo być jaki chce
                        i ja się do tego ustosunkuje :)
                        dziękuję za uwagę!
                        • krokodylian Re: sprostowanie 30.04.04, 10:32
                          kasiunia62 napisała:

> Kochane dziewczeta!
                          > Po dłuzszych przemysleniach doszłam do wniosku że niesłusznie
                          > odrzuciłam "nieśmiałe smutaski", pesymistki i inne tego typu człowieczki ;)
                          > Proszę mi wybaczyć moją nietolerancję, oczywiście każdy ma prawo być jaki
                          chce
                          > i ja się do tego ustosunkuje :)
                          > dziękuję za uwagę!

No, bo już myślałam, że mnie zdyskwalifikowałaś.

Krokodylcia Karolina (dawniej kurtyzana24)
                          • kasiunia62 Re: sprostowanie 30.04.04, 10:33
                            HMMM KROKODYLKU TO ty jestes kobita??? ulalala
                            • koaa Re: sprostowanie 30.04.04, 10:37
                              a w cztery oczy to umawiałas sie przez anonse czy inaczej?
                              • kasiunia62 4 oczy ;P 30.04.04, 10:40
                                Kilka razy spotkałam się z koleżankami poznanymi przez czat, potem
                                utrzymywałysmy kontakt na gg i wkoncu się spotkałysmy w Warszawie::D Bardzo
                                miło wspomninam takie spotkania, poznałam w ten sposób 3 kolezanki! :D
                                A ty spotkałas sie kiedykolwiek z kims z intenetu?
                                • koaa Re: 4 oczy ;P 30.04.04, 10:51
                                  Oczywiscie:)zarówno w małym jak i w duzym gronie
                                  i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem a w jednej sie zakochałem po uszy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka