kasiunia62 29.04.04, 17:23 Bo cos mi się obiło o uszy>>???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodylian No pewnie, każdy weekend pijamy piwko 29.04.04, 17:31 i dyskutujemy o prawdziwych problemach życiowych. Już takie skrzywione jesteśmy :) Zdołowany Karol Krokodyl (od samego rana bo mi koleżanki chcą prysnąć) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: spotykacie sie w realu czasami?? 29.04.04, 18:12 niezupelnie takie spotkanie odbylo sie tylko 1 i to w okrojonym gronie czesci warszawiakow :) ale mam nadzieje, ze bedzie wiecej spotkan, bo bylo bardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:16 Uwielbiam takie spotkanka, a na grupowym nigdy ie byłam:D Jestem z niedaleka więc spokojnie dojadę.Mam nadzieję, że będę pasowac, mam dopiero 21 lat ;P i ogolnie ejstem wariatką:D Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:19 jak cos mozesz uwielbiac jak jeszcze nigdy nie byłas?' Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:20 ale my nie jestesmy "wariaci"..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:23 jestem straaasznie towarzyska!!!!Kilka razy byłam na spotkaniach w 4 oczy i wiem jak to jest! Zresztą chodzi mi o to, że UWielbiam poznawać new pepople! A po 2: wariat w sensie pozytywnym, zadna maruda, zaden niesmiały smutaas...wesoły wariat do potęgi! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:26 czyli jestes wyluzowana laska:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:33 ej, co ją tak gasicie? niech sobie będzie "wariatką" Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:42 Ja pewnie dlatego ze jestem niesmiałym smotasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:43 Ja nie gasze, niech bedzie wariatka, tylko po prostu drazni mnie takie okreslanie siebie. Jest tyle innych przymiotnikow. Sorki, jesli was razi moja wypowiedz, ale ja juz tak mam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 08:50 wcale mnie nie razi, no co ty, nie sorkuj:)) tylko jakoś tak nietolerancyjnie to odebrałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 gorszy dzien 30.04.04, 09:28 Moze to i tak zabrzmialo, ale nie chcialam. Mam dzis chyba troche gorszy dzien, bo mialam pobieranie krwi i oczywiscie zemdlalam, ale to tak, ze kompletnie stracilam przytomnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: gorszy dzien 30.04.04, 09:37 kasienka80 napisała: > Moze to i tak zabrzmialo, ale nie chcialam. > Mam dzis chyba troche gorszy dzien, bo mialam pobieranie krwi i oczywiscie > zemdlalam, ale to tak, ze kompletnie stracilam przytomnosc... ojej, Kasieńko:( zjedz sobie coś dobrego i kalorycznego, najlepiej z czekoladą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: gorszy dzien 30.04.04, 09:40 Juz jadlam kanapki z serem, buleczke z czekolada i wypilam goracy Nesquick....juz jest lepiej, ale do szczytu formy to mi daleko. Na dodatek skierowali mnie na badanie okreslenia grupy krwi- oficjalnego we FR i wiecie co? to sie sklada z 2 etapow !!! Musze isc na jeszcze jedno pobranie krwi w poniedzialek :-((( buuuu, ja nie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:14 koaa napisał: > Ja pewnie dlatego ze jestem niesmiałym smotasem:) ja nie dość, że jestem smutasem, to jeszcze starą wieczną pesymistką:) też nie pasuję do grona:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:30 hahaha smutaskow tez lubimy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:34 Na tym padole musza byc wesolki ale i tez ci ktorzy beda sie z tego smiac:o) Wiec smutaski tez sa potrzebne bo musi istniec ktos kogo mozna probowac rozsmieszyc:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kate.y Re: no to ja chętnie też sie spotkam:D 30.04.04, 09:35 ja za kiedyś naprawde byłam wiecznie rozesmianą optymistką , duszą towarzystwa, która nawet z najgorszych chwilach potrafiła wyciągnąc cos dobrego , potrafiłam śmiac się przez łzy a teraz ???? zrobiło się coś ze mnie na kształt zapłakanego kaczątka, wiecznie przejmującego się czyms i który widzi wszystko w ciemnych barwach :-( no ale stram, sie nad tym pracować :-) tak sie nei da żyć , he he Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 sprostowanie 30.04.04, 10:29 Kochane dziewczeta! Po dłuzszych przemysleniach doszłam do wniosku że niesłusznie odrzuciłam "nieśmiałe smutaski", pesymistki i inne tego typu człowieczki ;) Proszę mi wybaczyć moją nietolerancję, oczywiście każdy ma prawo być jaki chce i ja się do tego ustosunkuje :) dziękuję za uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylian Re: sprostowanie 30.04.04, 10:32 kasiunia62 napisała: > Kochane dziewczeta! > Po dłuzszych przemysleniach doszłam do wniosku że niesłusznie > odrzuciłam "nieśmiałe smutaski", pesymistki i inne tego typu człowieczki ;) > Proszę mi wybaczyć moją nietolerancję, oczywiście każdy ma prawo być jaki chce > i ja się do tego ustosunkuje :) > dziękuję za uwagę! No, bo już myślałam, że mnie zdyskwalifikowałaś. Krokodylcia Karolina (dawniej kurtyzana24) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: sprostowanie 30.04.04, 10:33 HMMM KROKODYLKU TO ty jestes kobita??? ulalala Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: sprostowanie 30.04.04, 10:37 a w cztery oczy to umawiałas sie przez anonse czy inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 4 oczy ;P 30.04.04, 10:40 Kilka razy spotkałam się z koleżankami poznanymi przez czat, potem utrzymywałysmy kontakt na gg i wkoncu się spotkałysmy w Warszawie::D Bardzo miło wspomninam takie spotkania, poznałam w ten sposób 3 kolezanki! :D A ty spotkałas sie kiedykolwiek z kims z intenetu? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: 4 oczy ;P 30.04.04, 10:51 Oczywiscie:)zarówno w małym jak i w duzym gronie i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem a w jednej sie zakochałem po uszy:) Odpowiedz Link Zgłoś