avocado67 15.03.11, 10:37 Pewnie juz było... ale i tak się uśmiałam Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: Paszczowo 15.03.11, 10:48 Hooooooonda :D bo albo Honda albo nic ;) pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Paszczowo 15.03.11, 12:52 Leo, nie widzę zachwytów nad ostatnią scenką rodzajową :D Faktycznie Honda chyba najbardziej wymiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
lipolcia to kultowy filmik :-) 16.03.11, 07:50 przynajmniej u nas w rodzinie. Dzięki avocado za przypomnienie, uśmiałam się mimo że znam. U mnie Starsza Mała od niemowlęcia uczona różnicy paszczowej między Suuuuzuuukiiiiii a Huuuuundaaaaaa. Ostatniej scenki rodzajowej nie łapie ale ciężko jej się dziwić boć chyba HD na oczy nie było jej dane w jej krótkim zyciu widzieć :-) Młodszy Mały kurka jakoś nie łapie... pracujemy nad tym ale jest inny od Siostry, inny model, cóż poradzić... pozdrawiam ciepło w ten nienajcieplejszy dzionek. O. Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Paszczowo 16.03.11, 19:51 A moja honda jakos zupelnie inaczej to robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-wubasia Re: Paszczowo 18.03.11, 17:31 Genialne! SuuuuuZuuuuuKiiiii Kasia-wubasia Odpowiedz Link Zgłoś