tadeusz_ski.51 04.04.11, 09:50 czyli Drugitiktasi to ja mam taką propozycję w zapasie ... ja to ten z trzema włoskami, co się pcha z rękami... na początek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch_tadeusza_ski Re: A dla Adminki 04.04.11, 14:31 drugitiktak napisała: > tak ?? ...no to słucham ..... ---------------- a ja podsłucham... huhuhuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A dla Adminki 04.04.11, 14:48 a swoją drogą to ciekawe za jakie grzechy straszysz duchu_tadeusza_ski ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A dla Adminki 08.04.11, 16:51 drugitiktak napisała: > a swoją drogą to ciekawe za jakie grzechy straszysz duchu_tadeusza_ski ? ---------------- Wiem! Znam go! Za seksy! Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A dla Adminki 04.04.11, 14:49 Tadeusz_ski napisał ;>...ja to ten z trzema włoskami ....... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A dla Adminki 04.04.11, 20:10 Z tego co się orientuję od kisielu staje co innego? Kisiel zawiera żelatynę, która i mężczyzn docierając do pewnego wężyka twardnieje i wężykowi tak zostaje na czas jakiś... Bynajmniej nie są to włoski... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A dla Adminki 04.04.11, 21:00 myślałam ,że znasz ten kawał o papudze i kisielku , bo ma on już brodę ,. .....morał taki ,że papuga nie powinna jeść kisielku , bo za to wyskubią jej piórka. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A dla Adminki 05.04.11, 19:22 nie pamiętam dokładnie jak to szło , ale było coś takiego ,że gdy papuga zobaczyła łysego faceta ,odezwała się do niego ; co, kisielek się podjadało ? bo właściciel straszył ją ,że za wyjadanie wyrwie jej wszystkie pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A dla Adminki 06.04.11, 07:25 Aha, a jak jest u Ciebie z tym podjadaniem kisielku? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A dla Adminki 06.04.11, 08:31 kisielku nie podjadam , bo nie bardzo go lubię , i może dlatego czuprynę mam bujną .......hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A dla Adminki 06.04.11, 10:01 No to już coś, plusa Ci zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś