chiara76 06.05.04, 15:37 Beauty? To chyba nie Twoje forum prywatne o nazwie powiew wielkiego świata? właśnie zobaczyłam, że ktoś o nicku beauty_baby1 go otworzył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: do beauty_baby 06.05.04, 16:01 ja się boję eksperymentować z linkami odkąd raz wycięłam numer, ale mogę Ci powiedzieć, jak go znaleźć. NA górze po lewej kliknij "fora prywatne" i potem na dole po prawej będą niedawno założone, tam jest "Powiem wielkiego świata". Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: do beauty_baby 07.05.04, 09:15 Też jestem ciekawy, czy to nasza Beauty czy jakiś klon. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tez jestem ciekawa 07.05.04, 11:32 No wlasnie ja tez jestem strasznie ciekawa. Nawet wyslalam zgloszenie do tego forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: do beauty_baby 07.05.04, 12:09 Tak, to moje forum, nie moglam byc właścielką dwoch forów pod tym samym nickiem, wiec dodałam 1. Forum nie jest publiczne, jest założone w pewnym celu przez i dla grupy znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: do beauty_baby 07.05.04, 12:11 acha rozumiem, tak się spytałam , bo zastanawiałam się, czy ktoś Ci nie robi koło pióra. No, ale się uspokoiłam:) nie masz klona. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś