Dodaj do ulubionych

W poniedzialek dzien lekarza:(

06.05.04, 21:04
Nienawidze chodzic do lekarzy bleee ale niestety chyba wizyta bedzie
nieunikniona i to w dzien wolny, w poniedzialek:(
Obserwuj wątek
    • kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 22:27
      Podzielam twoja antypatie do (niektorych ) lekarzy.
      • vika411 Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 22:36
        Pewnie, pewnie! lepiej polatac po egzorcystach i znachorach! Latwiej umrzec:-)
    • kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 23:32
      A co ci jest ,moze ci cos moge doradzic.??
    • kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 18.05.04, 23:36
      Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi mowi ,ze
      to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze
      meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi do
      lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie
      przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi
      cyklotur.pl/go/_info/?id=3320&sess_id=89a467f706f52bcf1f7fb8e7622cf88b
      • ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 17:40
        kokolores napisała:

> Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi
        mowi ,ze
        > to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze
        > meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi
        do
        > lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie
        > przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi
        > cyklotur.pl/go/_info/?id=3320&sess_id=89a467f706f52bcf1f7fb8e7622cf88b

No chyba troche za drogo heheheheh ta Przyczepka rowerowa ROXY
      • to.ya Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 20:31
        kokolores napisała:

> Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi
        mowi ,ze
        > to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze
        > meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi
        do
        > lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie
        > przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi

Szkoda, że nie ma Cię tu, gdzie ja jestem:(
        Podaj mi (jeżeli chcesz i możesz) na priva dane dot. operacji i dolegliwości, a
        ja postaram się skonsultować to z zaprzyjaźnionym ortopedą ("doprowadził do
        stanu używalności" moje kolano, które chorowało 5 lat... i któremu groziła
        amputacja rzepki...). Ew. zapytam Go czy kogoś z nazwiska poleca w Lublinie.
        3maj się cieplutko i zdrowiej!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
        • kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 22:00
          Mialam zerwane wiazadla krzyzowe i naderwana lekotke(nie gralam w pilke
          nozna!).W pazdzierniku mialam robiona operacje .Lekarz to nazywa "plastyke",
          tzn z mojego sciegna "zbudowali" mi nowe wiazadlo.Jak jade na roweze to nic
          mnie nie boli,ale jak chodze to kuleje i boli.Bardzo bym byla wdzieczna na
          jakies namiary na dobrego ortopede w Lublinie. A jezeli ktos chce to istnieje
          tez fundacja "DLA KOKOLORES" i mozecie tam kierowac male i duze kwoty pieniezne
          (HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE)lub wypic za moje zdrowie.Pozdrawiam.
          • to.ya Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:08
            Przyznaję teraz bez bicia: po mojej wrrrrrrrednej kontuzji w/w lekarz kazał mi
            zawiesić wszelką aktywność ruchową na przynajmniej ... 5 lat. Na początku
            wogóle go nie słuchałam (głupi czerwony kapturek ja), co kończyło się
            przeróżnie, a często kolejną operacją.
            Ale koniec końców musiałam spasować.
            Przytyłam (i chyba nie mieszczę się w normie jeno ją lekko przekraczam) ale od
            kilku lat kolano nie daje żadnych oznak bólu!!!!!
            Mam nadzieję, że u ciebie takie drastyczne metody nie będą musiały mieć miejsca.
            Podejdź na priva, to dam Ci numer telefonu. Pozdrawiam życząc zdrowia
            • to.ya Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WAŻNE!! 21.05.04, 19:41
              Poczekaj chwilkę z telefonowaniem do lekarza, na którego dałam Ci namiar. Inni
              koledzy- Ortopedzi wrócą niedługo ze zjadu (chyba nawet poświęconego plastyce
              więzadeł) i Im Cię "sprzedam". I albo Oni się Tobą zajmą albo dadzą namiar na
              Porządnego Lekarza w Lublinie.
              OK?
              :)))))
              • kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:30
                Ja jestem w Lublinie tylko 3 tygodnie w lipcu/sierpniu.Nie mieszkam w Polsce,
                wiec leczenie w Lublinie nie ma sensu.Chodzi mi wlasciwie o porade ,czy to tak
                ma byc.Dziekuje Ci serdecznie za fatyge.Pozdrawiam.
                • to.ya Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:35
                  kokolores napisała:

> Chodzi mi wlasciwie o porade ,czy to tak
                  > ma byc.
                  A możesz poczekać np. do poniedziałku? Oni wtedy będą dostępni. I chętnie (mam
                  nadzieję...) podpowiedzą:) A fachowcy z Nich są:)))))

>Dziekuje Ci serdecznie za fatyge.Pozdrawiam.
                  Nie ma za co. Przyjemność po mojej stronie :)))
                  Serdeczności :)
                  • kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:56
                    Jestem wdzieczna za kazda porade i mam DUUUUUUUUUUUZO czasu.Pa.
                    • czarna33 Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 22.05.04, 08:53
                      Koko jak masz tak dużo czasu to ja Cie proszę,żebyś poszła do innego lekarza i
                      zasięgła innej opinii.Każda nasza pomoc nic nie da ,bo Ty Tam a my tutaj.Przez
                      trzy tygodnie pobytu w L, nic nie zdziałasz,możesz co najwyżej skorzystać z
                      jakiejś konsultacji ale i tak głowne leczenie musi być tam!!
                      • kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 22.05.04, 15:01
                        Tak,masz racje.Leczenie odbywa sie tutaj.Niestety nie mam tak do konca
                        zaufania do tutejszych ortopedow(zle wspomnienia).Dlatego tez pomyslalam ,ze
                        jakby napatoczyl sie jakis dobry ortopeda w Lublinie to bym sie go poprostu
                        spytala o jego zdanie.O leczeniu w Lublinie nie ma mowy.A tak wogole to podobno
                        po takiej operacji to i ze 2 lata mozna miec problemy.Pilkarze po pol roku
                        znowu graja w pilke,wiec ja juz zupenie nie wiem jak to jest.Poczekamy
                        zobaczymy.Pa.
    • ryza_malpa1 Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 14:14
      Ejno ,nie płacz, mi dzisiaj znowu krew puszczali :(
    • ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 17:36
      Potrezbny mi na gwałt, zajebisty, tani dermatolog (moze byc prywatnie , byleby
      skutecznie!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ronja Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:23
        A mi dobry laryngolog oraz alergolog - słyszałam że dobrzy przyjmują na
        Jaczewskiego i Kraśnickiej, ale nie znam nazwisk:(((
    • ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:36
      Popytam sie bo mama lezala ostatnio na Jaczewskiego, a ja sie zapisalam do
      dermatologa a czy bedzie dobry to zobaczym;)
      • ronja Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:44
        A dziekuję bardzo:) Właśnie dla mamy niestety laryngologa mi trzeba, a i
        alergologa też, ech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka