ejno 06.05.04, 21:04 Nienawidze chodzic do lekarzy bleee ale niestety chyba wizyta bedzie nieunikniona i to w dzien wolny, w poniedzialek:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 22:27 Podzielam twoja antypatie do (niektorych ) lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 22:36 Pewnie, pewnie! lepiej polatac po egzorcystach i znachorach! Latwiej umrzec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 06.05.04, 23:32 A co ci jest ,moze ci cos moge doradzic.?? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 18.05.04, 23:36 Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi mowi ,ze to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi do lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi cyklotur.pl/go/_info/?id=3320&sess_id=89a467f706f52bcf1f7fb8e7622cf88b Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 17:40 kokolores napisała: > Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi mowi ,ze > to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze > meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi do > lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie > przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi > cyklotur.pl/go/_info/?id=3320&sess_id=89a467f706f52bcf1f7fb8e7622cf88b No chyba troche za drogo heheheheh ta Przyczepka rowerowa ROXY Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 20:31 kokolores napisała: > Kolano mnie boli i juz q... nie wiem co mam zrobic.Lekarz(konowal) mi mowi ,ze > to normalne,bo w pazdzierniku bylam operowana.Jak dlugo mam sie jeszcze > meczyc?? Przeciez kiedys musi przestac,tylko kiedy??????Mam nadzieje ,ze mi do > lata przejdzie ,bo chcialam z ejno i czarna pojezdzic na rowerze.A jak mi nie > przejdzie to beda mnie ciagnac.Nawet znalazlam sprzet...tylko troche drogi Szkoda, że nie ma Cię tu, gdzie ja jestem:( Podaj mi (jeżeli chcesz i możesz) na priva dane dot. operacji i dolegliwości, a ja postaram się skonsultować to z zaprzyjaźnionym ortopedą ("doprowadził do stanu używalności" moje kolano, które chorowało 5 lat... i któremu groziła amputacja rzepki...). Ew. zapytam Go czy kogoś z nazwiska poleca w Lublinie. 3maj się cieplutko i zdrowiej!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.05.04, 22:00 Mialam zerwane wiazadla krzyzowe i naderwana lekotke(nie gralam w pilke nozna!).W pazdzierniku mialam robiona operacje .Lekarz to nazywa "plastyke", tzn z mojego sciegna "zbudowali" mi nowe wiazadlo.Jak jade na roweze to nic mnie nie boli,ale jak chodze to kuleje i boli.Bardzo bym byla wdzieczna na jakies namiary na dobrego ortopede w Lublinie. A jezeli ktos chce to istnieje tez fundacja "DLA KOKOLORES" i mozecie tam kierowac male i duze kwoty pieniezne (HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE)lub wypic za moje zdrowie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.04, 12:08 Przyznaję teraz bez bicia: po mojej wrrrrrrrednej kontuzji w/w lekarz kazał mi zawiesić wszelką aktywność ruchową na przynajmniej ... 5 lat. Na początku wogóle go nie słuchałam (głupi czerwony kapturek ja), co kończyło się przeróżnie, a często kolejną operacją. Ale koniec końców musiałam spasować. Przytyłam (i chyba nie mieszczę się w normie jeno ją lekko przekraczam) ale od kilku lat kolano nie daje żadnych oznak bólu!!!!! Mam nadzieję, że u ciebie takie drastyczne metody nie będą musiały mieć miejsca. Podejdź na priva, to dam Ci numer telefonu. Pozdrawiam życząc zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WAŻNE!! 21.05.04, 19:41 Poczekaj chwilkę z telefonowaniem do lekarza, na którego dałam Ci namiar. Inni koledzy- Ortopedzi wrócą niedługo ze zjadu (chyba nawet poświęconego plastyce więzadeł) i Im Cię "sprzedam". I albo Oni się Tobą zajmą albo dadzą namiar na Porządnego Lekarza w Lublinie. OK? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:30 Ja jestem w Lublinie tylko 3 tygodnie w lipcu/sierpniu.Nie mieszkam w Polsce, wiec leczenie w Lublinie nie ma sensu.Chodzi mi wlasciwie o porade ,czy to tak ma byc.Dziekuje Ci serdecznie za fatyge.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:35 kokolores napisała: > Chodzi mi wlasciwie o porade ,czy to tak > ma byc. A możesz poczekać np. do poniedziałku? Oni wtedy będą dostępni. I chętnie (mam nadzieję...) podpowiedzą:) A fachowcy z Nich są:))))) >Dziekuje Ci serdecznie za fatyge.Pozdrawiam. Nie ma za co. Przyjemność po mojej stronie :))) Serdeczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 21.05.04, 20:56 Jestem wdzieczna za kazda porade i mam DUUUUUUUUUUUZO czasu.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 22.05.04, 08:53 Koko jak masz tak dużo czasu to ja Cie proszę,żebyś poszła do innego lekarza i zasięgła innej opinii.Każda nasza pomoc nic nie da ,bo Ty Tam a my tutaj.Przez trzy tygodnie pobytu w L, nic nie zdziałasz,możesz co najwyżej skorzystać z jakiejś konsultacji ale i tak głowne leczenie musi być tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Kokolores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- BARDZO WA 22.05.04, 15:01 Tak,masz racje.Leczenie odbywa sie tutaj.Niestety nie mam tak do konca zaufania do tutejszych ortopedow(zle wspomnienia).Dlatego tez pomyslalam ,ze jakby napatoczyl sie jakis dobry ortopeda w Lublinie to bym sie go poprostu spytala o jego zdanie.O leczeniu w Lublinie nie ma mowy.A tak wogole to podobno po takiej operacji to i ze 2 lata mozna miec problemy.Pilkarze po pol roku znowu graja w pilke,wiec ja juz zupenie nie wiem jak to jest.Poczekamy zobaczymy.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 14:14 Ejno ,nie płacz, mi dzisiaj znowu krew puszczali :( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 19.05.04, 17:36 Potrezbny mi na gwałt, zajebisty, tani dermatolog (moze byc prywatnie , byleby skutecznie!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:23 A mi dobry laryngolog oraz alergolog - słyszałam że dobrzy przyjmują na Jaczewskiego i Kraśnickiej, ale nie znam nazwisk:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:36 Popytam sie bo mama lezala ostatnio na Jaczewskiego, a ja sie zapisalam do dermatologa a czy bedzie dobry to zobaczym;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: W poniedzialek dzien lekarza:( 20.05.04, 20:44 A dziekuję bardzo:) Właśnie dla mamy niestety laryngologa mi trzeba, a i alergologa też, ech... Odpowiedz Link Zgłoś