Dodaj do ulubionych

Eda, dzieki.

07.05.04, 11:30
Ale to cos za dwa tygodnie dopiero (jezeli wiem ktory dzis jest).

PS. Skad ty takie rzeczy wiesz, skrobiac sie w leb sie zastanawiam.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:37
      zapomniałeś, iż potrafię czytać z gwiazd? a poważniej - najwidoczniej
      wspominałeś cośtam ;)
      • brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:40
        Aha, pewnie wyciagnelas ze mine ze jestem zodiakalna krowa abo co tam. A ja cie
        nie uraczylem na te okolicznosc anegdotka o Pierworodnej?
        • edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:48
          nie uraczyłeś - a przynajmniej sobie nie przypominam ;)
          • brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 12:00
            Aha, wiec to bylo tak: Pierworodna miala byc, ten no, Akwarysta zodiakalny. Ale
            w piatek nad ranem byl w okolicy powazny karambol i wszystkich anestzjologow
            zgonili na chirurgie coby szyc, skladac i nastawiac pomogali. Wszytkie terminy
            na polozniczym przesuneli na poniedzialek, bo w weekend bylo slabe obsadzenie bo
            sie warunki narciarskie bardzo dobre zrobily i duzo lekarzy wzielo wolne zeby
            poszusowac. W poniedzialek jak zaczeli odrabiac zaleglosci to do problemu
            Pieroworodnej wrocili we wtorek i juz sie z Akwarysty zrobily Ryby. I co ja mam
            teraz myslec o astrologii, co? :-))
            • edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 12:08
              moja mamcia całkiem niechcący spełniła się jako matka Polka - zrodziła nas
              obydwoje z bratem w najważniejsze święta kościelne.. ale to i tak nic nie
              pomogło - niezłe z nas ziółka ;)
            • miltonia Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 13:29
              brezly napisał:

> I co ja mam teraz myslec o astrologii, co? :-))

To zalezy czy te Ryby od tego Akwarysty lepszym czy gorszym sa znakiem (ja nie
              wiem, to Eda sie na tym zna). Jesli lepsze to mozesz myslec dobrze, jasli
              gorsze to mysl zle.
              • brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 14:04
                Miltonia, jak zwykle mnie zaskakujesz:-) Nie wpadlem zeby tak na to patrzec, yhyhy-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka