brezly 07.05.04, 11:30 Ale to cos za dwa tygodnie dopiero (jezeli wiem ktory dzis jest). PS. Skad ty takie rzeczy wiesz, skrobiac sie w leb sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:37 zapomniałeś, iż potrafię czytać z gwiazd? a poważniej - najwidoczniej wspominałeś cośtam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:40 Aha, pewnie wyciagnelas ze mine ze jestem zodiakalna krowa abo co tam. A ja cie nie uraczylem na te okolicznosc anegdotka o Pierworodnej? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 11:48 nie uraczyłeś - a przynajmniej sobie nie przypominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 12:00 Aha, wiec to bylo tak: Pierworodna miala byc, ten no, Akwarysta zodiakalny. Ale w piatek nad ranem byl w okolicy powazny karambol i wszystkich anestzjologow zgonili na chirurgie coby szyc, skladac i nastawiac pomogali. Wszytkie terminy na polozniczym przesuneli na poniedzialek, bo w weekend bylo slabe obsadzenie bo sie warunki narciarskie bardzo dobre zrobily i duzo lekarzy wzielo wolne zeby poszusowac. W poniedzialek jak zaczeli odrabiac zaleglosci to do problemu Pieroworodnej wrocili we wtorek i juz sie z Akwarysty zrobily Ryby. I co ja mam teraz myslec o astrologii, co? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 12:08 moja mamcia całkiem niechcący spełniła się jako matka Polka - zrodziła nas obydwoje z bratem w najważniejsze święta kościelne.. ale to i tak nic nie pomogło - niezłe z nas ziółka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 13:29 brezly napisał: > I co ja mam teraz myslec o astrologii, co? :-)) To zalezy czy te Ryby od tego Akwarysty lepszym czy gorszym sa znakiem (ja nie wiem, to Eda sie na tym zna). Jesli lepsze to mozesz myslec dobrze, jasli gorsze to mysl zle. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Eda, dzieki. 07.05.04, 14:04 Miltonia, jak zwykle mnie zaskakujesz:-) Nie wpadlem zeby tak na to patrzec, yhyhy- Odpowiedz Link Zgłoś