Dodaj do ulubionych

Przebieranki występują powszechnie

29.04.11, 17:52
Ktoś wpadł na pomysł, że jak wołowi założy wianek na rogi i przyczepi kokardkę do ogona to zrobi z niego konia? A wół zawsze będzie wół i nic nie pomoże takie strojenie.
No i właśnie według tego pomysłu zmajstrowano vistę! Szybko się okazało, że ludzie rozpoznali, co więcej, niektórzy uważają, że to nie wół lecz muł a nawet skrzyżowanie żółwia ze ślimakiem! I wyobraźcie sobie, że za takiego bubla Microsoft żąda kasy? https://img449.imageshack.us/img449/6508/zdziwko7hq.gif
Mówią, że dużo ludzi okrada Billa Gatesa a czy to nie złodziejstwo sprzedawać takiego knota jako porządny towar? Stawiam tezę, że to właśnie oni (Microsoft) są największymi złodziejami na świecie! Ale monopoliści, więc mają wszystkich w .... garści.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Przebieranki występują powszechnie 29.04.11, 20:25
      Dlatego, ze Vista od początku uznawana była za bubel, zrobiono Windowsa-7 ,
      jest dobry, mam go na laptopie.
      Ja cały czas używam na kompie XP , i wydaje mi się ,ze to jest najlepszy z systemów.
      • tadeusz_ski.51 Właśnie na tym polega złodziejstwo Microsoftu! 30.04.11, 09:21
        darima_ka napisała:
        > Dlatego, ze Vista od początku uznawana była za bubel, zrobiono Windowsa-7 ,
        > jest dobry, mam go na laptopie.
        --------------------
        Zrobiono bubla, sprzedano ludziom i szybciutko zrobiono coś nowego! Ale wiedząc, że to bubel nie zrekompensowano nabywcom strat, prawda?
        Tak właśnie postępuje oszust i złodziej! Niech ich szlag!
    • rena-ta49 Malkontenctwo 30.04.11, 12:12
      Zauważam u Ciebie cechy typowe dla malkontenta.
      portalwiedzy.onet.pl/99098,haslo.html
      Krytykujesz wszystkich i wszystko.
      www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/zwiazki/jak-zyc-z-wiecznym-malkontentem_37216.html
      • black_jotka Re: Malkontenctwo 30.04.11, 12:21
        Wiecej humoru, zyje sie tylko ...RAZ!!!
      • tadeusz_ski.51 Re: Malkontenctwo 30.04.11, 13:55
        rena-ta49 napisała:
        > Zauważam u Ciebie cechy typowe dla malkontenta.
        > portalwiedzy.onet.pl/99098,haslo.html
        > Krytykujesz wszystkich i wszystko.
        > www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/zwiazki/jak-zyc-z-wiecznym-malkontentem_37216.html
        -----------------
        Ciebie Renia nie! A skąąąąąd, Ciebie nie krytykuję! Wprost przeciwnie, wychwalam pod niebiosa i troszku podszczypuję! Jeeeeeeeeeeee, widzę, że Renia chyba tego chce?
        • rena-ta49 Re: Malkontenctwo 01.05.11, 11:01
          Tylko byś spróbował to:https://emoty.blox.pl/resource/plask.gif
        • darima_ka Re: Malkontenctwo 01.05.11, 12:25
          A po czym to poznać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka