gatta13 09.05.04, 15:50 ... czyli słodki, śpiewający Romeo. ;)) Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Andrzej Lampert 10.05.04, 19:23 Pierwszy raz go widziałam w szansie na sukces, jako chłopca jeszcze wtedy przed mutacją, lat temu ileś tam. Śpiewał cudnie. A wczoraj w jakimś wydaniu specjalnym szansy na sukces. Wyrośnięty już. :)) Student. Śliczny, słodki, a jak śpiewa, aaaaaachhhhh. Cierpię chyba na niedosyt śpiewaniamidlamniepięknie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: cisza muzyczna.. 10.05.04, 21:51 ..też jakoś uszedł mojej uwadze..ten Twój śpiewający "Romeo" Gatto Binio nie lubi oglądać "muzyki w telewizorze"..tak mówi..:) troszkę żałuję..koncertu sobotniego w programie drugim..ktoś oglądał..? miły być piosenki Krajewskiego.. brakuje mi ostatnio muzyki..:( Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: cisza muzyczna.. 10.05.04, 22:23 Przegapiłam. :(( Ale zazwyczaj na Polonii powtarzają takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: cisza muzyczna.. 11.05.04, 09:19 O proszę, sobotni wieczór też mi uciekł? Pozostaje odtwarzacz i płyty... A dzien taki krótki, choć tak się wlecze... Ten młody, zdolny, piękny... pewnie karierę muzyczną zrobi. Jeszcze jeden wart posłuchania głos, którego nie będzie kiedy posłuchać... Odpowiedz Link Zgłoś