gatta13 13.05.04, 21:27 ...poczytać wreszcie coś normalnego. :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 21:50 gatta13 napisała: > ...poczytać wreszcie coś normalnego. :(((((( masz kryzys ..czy ten sobotni kryzys wychodzi bokiem..? czytałam coś..o zarządzaniu kryzysami w jakimś wątku.. dasz rade...będę mocno trzymać kciuki..:) ..a własciwie..to.. co uważasz ..za coś normalnego do czytania..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:07 urszulka_ma napisała: > co uważasz ..za coś normalnego do czytania..?:) Wszystko, co nie ma związku z zarządzaniem, bilansem, ubezpieczeniami, bankowością, oraz to, co nie jest procedurą, instrukcją, uchwałą, zarządzeniem, przepisem, planem, dyrektywą... Generalnie wszystko to, czego nie MUSZĘ z jakiegoś tam powodu czytać. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:09 To nie czytaj newsweeka ;P Cos normalnego.... Stara baśń...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:10 Mam ..."Raz w roku w Skiroławkach"... normalna lektura...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:13 Skiroławki czytałam pod kołdrą na zmianę z "Klaudyną" Colette. Lat miałam naście, wczesne naście. Klaudyna mi się bardziej podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:11 Newsweeka przeczytałam pierwszy numer i dałam sobie spokój. :) Kurczę, starą baśń chętnie przeczytam, nooooooo. To straszne żyć bez książek. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:15 To jeszcze "Wicehrabiego de Bragelonne" z klasyki dla młodziezy z moich czasów... polecam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:16 A tego nie znam. Ktoś to napisał? I znowu bez przesady z tymi "Twoimi" czasami. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:18 Aleksander Dumas... to przecież ostatnia część muszkieterów... baaaardzo grube tomisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:19 O, nie. Oni się tam szpadami i takie tam. To sobie nawet wybaczam nieznajomość. Ale grube książki lubię. W świecie ksiązki kupuję te najgrubsze. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:28 gatta13 napisała: To sobie nawet wybaczam nieznajomość. a ja muszę się przyznać.. w momencie wysłania postu o siedmiu i tej damie.. pamiętasz Gatto.. wiedziałam..ze coś pokręciłam..:( poszukałam ..jej..znaczy książkę..podarowaną przez moją polonistkę.. i rzeczywiście pokręciłam jak zwykle tytuł..;( a nawet bohaterów..co raczej mi się nie zdarzało.. tak czasem jestem zmęczona i bełkoczę coś..głupawo.. to było.."Siedem ekscelencji i jedna dama"..Aleksandra Piskora z ilustracjami Juliusza Kossaka i chodziło w niej nie o caryce Katarzynę..tylko..La belle Gabrielle Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:35 Może być i Gabrielle. :))) Ja dostałam kiedyś Greka Zorbę. Jako wyróznienie na jakimś konkursie poetyckim. gabrielle_chwalipięta Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Misiechceeeeeeeeeeeee 13.05.04, 22:50 gatta13 napisała: > Może być i Gabrielle. :))) Ja dostałam kiedyś Greka Zorbę. Jako wyróznienie na > jakimś konkursie poetyckim. > > gabrielle_chwalipięta brawo..:))) ja nigdy nie startowałam w konkursach poetyckich czy literackich czy też..polonistycznych... a.. Zorbę lubię potańczyć:))) www.ewa.bicom.pl/karaoke/k88.htm Odpowiedz Link Zgłoś