motor 01.03.02, 13:26 Nie mogę już znieść tej nudy - niech coś się wreszcie stanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 13:27 zaraz sie stanie, wybuchnie Twoja bomba, zejdźmy więc do schronu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 13:32 ja nie schodze lubie jak sie cos dzieje czekam na ten wybuch no??? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 13:43 a co ty motor, fasoli siem objadles i piwem popiles, he??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 13:49 No i fajnie motorek .przynajmniej bedzie wystrzalowa zabawa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 13:59 To może coś się zdarzy, jak w motorze przy ostrej jeździe guma pęknie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:03 motorek, cos ty, po cholere podkladac! po 8 marca juz mozesz, ale terozki daj troszkem pozyc, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona mnie się zdaje,ze... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:12 ...to wiele hałasu o nic z tą bombą a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mnie się zdaje,ze... 01.03.02, 14:21 Taaaaaak, teraz cicho i spokojnie, ale jak bomba raptem .. walnie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 14:19 A dlaczego Czorciku śliczny i miły po 08 marca, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 14:22 dlatego ze to moment krytyczny...... mnie tez wtedy byndzie wszystko jedno jak mi pewna sprawa nie wyjdzie.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:30 a moze motor miał na mysli jakąs sex- albo chociaż wdzięk-bombę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort unka, czy mnie wzrok nie myli? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:37 czyzbyscie z kitkiem we marcu stolycem i viking kcieli odwiedzic??? jakby co to na zas gromkie hura! zapodajem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:41 kcieć to pewnie bysmy i kcieli ale na hurranie to chiba za wczesnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: unka, czy mnie wzrok nie myli? 01.03.02, 14:42 no wiesz co una, nie dojedziesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: unka, czy mnie wzrok nie myli? 01.03.02, 14:45 :))))) p.s. : kitek nastepnym pociagiem :)) Gość portalu: oona napisał(a): > kcieć to pewnie bysmy i kcieli > ale na hurranie to chiba za wczesnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: unka, czy mnie wzrok nie myli? 01.03.02, 14:47 to ty unke samom puscisz do pociaga???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Men IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:49 Dasz zlecenie,zeby Kitka komisyjnie w bagazowym zamknąc i przed Wawą nie wypuszczac to nawet jednym moglibysmy pociagiem przyjechac i nie byłoby kłopotu z odbiorem na dworcu:)) podpisano pomysłowa Uneczka Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Men 01.03.02, 14:56 E tam, w paczuszke z dziurkami i wysłac SERVISCO, DHL ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Men IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:58 po co dziurki? za te jego wszystkie złosliwosci???hihi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona 01.03.02, 15:05 E tam, - to może jakąs myszke wpuścimy do kartonika, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:08 a moze on sie myszek boi?:))) czasem ludzie mają takieeeee fobie i dziwactwa,ktorych nikt by sie po nich nie spodziewał.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona 01.03.02, 15:44 Myslisz ?? Ja chiba tez myszek sie boje :)) od czasu do czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:48 ja myslałam,ze ja tylko pajaków.... ale kilka dni temu wchodze rano do pokoju... a tam...siedzi taki myszowaty potwór na segregatorze i siem na mnie wyzywajaco gapi... a ja..... hihi:)))nie powiem, bo sie wstydze,co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona 01.03.02, 15:58 I każda z Myszek uciekła w przeciwny kącik ?:)) p.s.: ja to siem nie takich myszek czasami boje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: unka, czy mnie wzrok nie myli?-Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:02 ja wiem,wiem:)) chciałam mu tylko pokazac jaki to czasem/czesto chojrak z Uneczki... i taka mała myszka nagle..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:35 menus - bo 8 marca mam jeszcze zamiar ciebie zobaczyc, a potem niech bedzie potop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 14:42 Teraz widzę, że wszystkie, no prawie wszystkie zainteresowane osoby się zgłosiły możemy zacząć odliczanie - Ci co pękają to do schronu, a resztę zapraszam do rozrywkowej zabawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 14:45 kurde zalapie sie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WŁAŚNIE PODŁOŻYŁEM BOBMBE POD FORUM 01.03.02, 14:47 a my w schronie zroganizujemy sobie jeszcze lepsze zabawo-rozgrywki, aniżeli jakieś tam niewypały... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Czort 01.03.02, 14:45 To Ty Lucyferku miły i grzeczny tez sie wybierasz na 8-marcowego-vikinga ?))) Gość portalu: czort napisał(a): > menus - bo 8 marca mam jeszcze zamiar ciebie zobaczyc, a potem niech bedzie > potop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:55 widzisz marys, jak przychodzi do konkretow, to menik znika, a potem siem dziwi. menus - a czytac to ty umisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 01.03.02, 14:57 Ja troszeczke rozkojarzony i nie czytam wszystkich postów, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czort 01.03.02, 14:59 menus, skup sie, oki... :))) bo inaczej bedzie nieciekawie....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 01.03.02, 15:03 dobra, zaraz sie skupię, jak mi minie lenistwo poobiadkowe, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Czort 01.03.02, 15:09 Wszystkim co nie dali dyla do schronu po wścieklaku z 8 kroplami na dobry początek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:10 motorek, a ty dotrzesz na czas, czy z kim innym balowac bedziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 01.03.02, 15:25 Niestety - ruszam w piąteczek na wycieczę turystyczną na narty do Włoch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Motor IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:48 twoja strata, motorek, a we sobotke nie mogl bys??? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Motor 01.03.02, 15:54 nie bo ta wycieczka autokarem - chyba nie będzie chcial zaczekać - taż mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Motor 01.03.02, 15:56 no to trzeba autokarek rozkrecic trochu, hę :))) Odpowiedz Link Zgłoś