arogancka_agrafka 25.07.11, 12:12 Nezja i pozostałe forumowe seniorki znowu aktywne hehe :D ;) (pewnie po Geriavicie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schi_z_o_o Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:30 oj dobrobyt teraz w domach starców,każdy pensjonariusz ma dostęp do netu,ot cała tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:52 A w psychiatrykach tez maja net? Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:54 Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:07 zona-ex napisała: > Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bielizny. Prawie jak MacGyver :) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:19 zona-ex napisała: > Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bi > elizny mam swoje klamerki mógłbym się podpiąć pod twój net :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:56 Aż się prosi o cytat "wesołe jest życie staruszka...!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:10 Lepiej cytujcie ale nie spiewajcie.Please! Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:23 leziox napisał: > Lepiej cytujcie ale nie spiewajcie.Please! Nic się nie bój, mnie nawet gorzałka nie jest w stanie do tego zmusić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:23 Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, to nie ósemka, włoz okularki:-D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:27 Niemozliwe. Az tak dlugo ludzie nie zyja. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:30 nezja napisała: > Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, Znaczy spore sznase na to, że agrafcia jest starszą seniorką... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:50 urko70 napisał: > nezja napisała: > > > Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D > > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, > > Znaczy spore sznase na to, że agrafcia jest starszą seniorką... :) Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:10 arogancka_agrafka napisała: > Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;) Opowiedz jak to było w Powstaniu..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:46 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;) > > Opowiedz jak to było w Powstaniu..... > ;) Powstanie jak powstanie, ale jak czarownice palili na stosie, to dopiero była adrenalina i ciągłe wymykanie się inkwizycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:49 arogancka_agrafka napisała: > urko70 napisał: > > > arogancka_agrafka napisała: > > > > > Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;) > > > > Opowiedz jak to było w Powstaniu..... > > ;) > > Powstanie jak powstanie, ale jak czarownice palili na stosie, to dopiero była a > drenalina i ciągłe wymykanie się inkwizycji ;) Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie.... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:05 urko70 napisał: > Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie.... Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:24 arogancka_agrafka napisała: > urko70 napisał: > > > Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie.... > > Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:43 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > urko70 napisał: > > > > > Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie.... > > > > Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie... > > :) Tak myślałam. Przyznam, że taka symbolika niezwykle pobudza wyobraźnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 09:33 arogancka_agrafka napisała: > Tak myślałam. Przyznam, że taka symbolika niezwykle pobudza wyobraźnię ;) Bo w niej jest początek :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:23 urko70 napisał: > Bo w niej jest początek :) Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycznego wzrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:26 arogancka_agrafka napisała: > Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycznego w > zrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:) Jakby nie było są najciekawsze, bo na totalnie czystej karcie rysuje się coś nowego. Czasem samo się rysuje, a czasem ma się wpływ na to co sie zobaczy i jest to nowe dla wszystkich. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:42 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycz > nego w > > zrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:) > > Jakby nie było są najciekawsze, bo na totalnie czystej karcie rysuje się coś no > wego. Czasem samo się rysuje, a czasem ma się wpływ na to co sie zobaczy i jest > to nowe dla wszystkich. ;) To na co ma się wpływ jest takie bezpieczne i przewidywalne, rzec by można nawet nudne. A przypadek, zrządzenie losu bądź nieznane jest tak fascynująco tajemnicze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:54 arogancka_agrafka napisała: > To na co ma się wpływ jest takie bezpieczne i przewidywalne, rzec by można nawe > t nudne. A przypadek, zrządzenie losu bądź nieznane jest tak fascynująco tajemn > icze ;) No... :) ale różnie to bywa, bo przecież czasem nawet całekim zdolny rzeźbiarz niczego nie wytworzy jesli glina jakoś się nie układa w dłoniach, znów inna glina o zupełnych właściwościach w tych samych dłoniach może cuda wytworzyć....., takie cuda, że sama glina się zdziwi, ważne żeby "kołowrotek" nie kręcił się za szybko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:14 urko70 napisał: > No... :) ale różnie to bywa, bo przecież czasem nawet całekim zdolny rzeźbiarz > niczego nie wytworzy jesli glina jakoś się nie układa w dłoniach, znów inna gli > na o zupełnych właściwościach w tych samych dłoniach może cuda wytworzyć....., > takie cuda, że sama glina się zdziwi, ważne żeby "kołowrotek" nie kręcił się za > szybko. Istotne jest, aby ów zdolny rzeźbiarz umiał dokonać wyboru najlepszej z glin, choć to nie tak proste, jak wydawać by się mogło. Czasem najbardziej wprawne oko może oszukać. A co do kołowrotka...tak to prawda. Nic na chybcika nie przynosi pożądanych rezultatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:32 arogancka_agrafka napisała: > Istotne jest, aby ów zdolny rzeźbiarz umiał dokonać wyboru Z wybrem to róznie bywa, czasem jest kilka godzin na ocenę, ale czasem to w zupełności wystarczy i powoli powstaje coś bardzo energetycznego, aż tu nagle, ni stąd ni z owąd, nadchodzi nieproszony poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:45 urko70 napisał: > Z wybrem to róznie bywa, czasem jest kilka godzin na ocenę, ale czasem to w zup > ełności wystarczy i powoli powstaje coś bardzo energetycznego, aż tu nagle, n > i stąd ni z owąd, nadchodzi nieproszony poranek. No cóż, na to nie masz wpływu. Czy tego chcesz, czy nie - poranek zawsze nadejdzie i nie musi oznaczać rozczarowania. Może być miłą kontynuacją minionej nocy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:58 arogancka_agrafka napisała: > No cóż, na to nie masz wpływu. Czy tego chcesz, czy nie - poranek zawsze nadejd > zie i nie musi oznaczać rozczarowania. Może być miłą kontynuacją minionej nocy. > :) A kto go prosił?! No pytam się kto go prosił (?) otóż to ... nie widzę lasu rąk (pewnie zmęczone). Ale nie ma tego złego... rano warto się przejść i dać się orzeźwić wiosennemu czy letniemu deszczykowi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:14 urko70 napisał: > A kto go prosił?! No pytam się kto go prosił (?) otóż to ... nie widzę lasu rąk > (pewnie zmęczone). Ale nie ma tego złego... rano warto się przejść i dać się o > rzeźwić wiosennemu czy letniemu deszczykowi. :) Widzę, że temat poranków wywołuje w Tobie wzburzenie. Ale pomyśl sobie....tak o brzasku bosą stopą po rosie...hmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:21 arogancka_agrafka napisała: > Widzę, że temat poranków wywołuje w Tobie wzburzenie. > Ale pomyśl sobie....tak o brzasku bosą stopą po rosie...hmm :) Nieeee, nie wzburzenie.... ale kto lubi jak mu się przeszkadza.....? Lubisz jak Ci ktoś przerywa? Zdrowo to? Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną). Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:44 urko70 napisał: > Nieeee, nie wzburzenie.... ale kto lubi jak mu się przeszkadza.....? Lubisz jak > Ci ktoś przerywa? Zdrowo to? Bardzo niezdrowo i może prowadzić do powikłań. > Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną). O tak.....w wodzie bardzo fajnie się rzeźbi..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 13:24 arogancka_agrafka napisała: > > Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną). > > O tak.....w wodzie bardzo fajnie się rzeźbi..... ;) W wodzie to i glina może wyrzeźbić rzeźbiarza (jesli to właściwa glina). Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:26 urko70 napisał: > > W wodzie to i glina może wyrzeźbić rzeźbiarza (jesli to właściwa glina). Ciekawy punkt widzenia i nader intrygujący. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:50 arogancka_agrafka napisała: > Ciekawy punkt widzenia i nader intrygujący. Zmiana ról, szczególnie nieoczekiwana, to bardzo ciekawy sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:17 urko70 napisał: > > Zmiana ról, szczególnie nieoczekiwana, to bardzo ciekawy sposób... Pociągają Cię takie zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:55 arogancka_agrafka napisała: > Pociągają Cię takie zmiany? Inne rzeczy znacznie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 17:08 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > Pociągają Cię takie zmiany? > Inne rzeczy znacznie bardziej. Opowiedz mi o tych innych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 10:01 arogancka_agrafka napisała: > Opowiedz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:20 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Opowiedz > > :))))) Aż tyle tego ?! Niemożliwe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:36 arogancka_agrafka napisała: > Aż tyle tego ?! Przegoń nostalgię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:42 urko70 napisał: > Przegoń nostalgię. :) Nie wiem jak to zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:49 arogancka_agrafka napisała: > Nie wiem jak to zrobić :) Ojjjj przecież jesteś dużą dziewczynką.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:03 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Nie wiem jak to zrobić :) > > Ojjjj przecież jesteś dużą dziewczynką.... :) Tak umiarkowanie....168cm ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:07 arogancka_agrafka napisała: > Tak umiarkowanie.... Rozbawic potrafisz :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:17 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > Tak umiarkowanie.... > > Rozbawic potrafisz :):):):) Ależ to nie żart. To fakt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:37 arogancka_agrafka napisała: > Ależ to nie żart. > To fakt :))) Czasem fakty sa najlepszymi żartami... bo życie pisze najlepsze scenariusze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:00 urko70 napisał: > Czasem fakty sa najlepszymi żartami... bo życie pisze najlepsze scenariusze Z chęcią bym już teraz natychmiast odwróciła następną kartkę mojego życiowego scenariusza. A może lepiej nie podglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:20 Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:47 urko70 napisał: > Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze? Jutro, pojutrze owszem, ale dalsza przyszłość niech pozostanie tajemnicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 15:00 arogancka_agrafka napisała: > urko70 napisał: > > > Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze? > > Jutro, pojutrze owszem, Są sytuacje, w których niewiedza co do tego co się stanie za chwilę przyprawia o drżenie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:42 nezja napisała: > Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, to nie ósemka, włoz > okularki:-D. Wolę Ciebie oglądać bez okularów, aby nie widzieć zbyt wielu szczegółów :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:05 hahahha , goooopia sinio;-))))) Kochuniasz mnie jeszcze?;-D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:39 nezja napisała: > hahahha , goooopia sinio;-))))) > > Kochuniasz mnie jeszcze? Jasne! Płomień miłości szaleje w mym sercu ;), myślę czym by go tu ugasić :P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:10 Wiedziałam ,ze to tylko kwestia czasu by na nowo zapłonał ;p;p;p;p.....zapal sobie kochana;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:21 nezja napisała: > Wiedziałam ,ze to tylko kwestia czasu by na nowo zapłonał ;p;p;p;p.....zapal so > bie kochana;p;-) Nie namawiaj do złego grzecznej dziewczynki :D Ty istoto piekielna! :P ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:53 she-fu napisał: > :) Bez wątpienia (u)śmiech to zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 16:10 Pogoda fatalna to nudzi się im:P arogancka_agrafka napisała: > Nezja i pozostałe forumowe seniorki znowu aktywne hehe :D ;) (pewnie po Geriavi > cie) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 16:42 Pogoda jest śliczna,deszczyk siąpi,zimno,zawsze można się do kogoś przytulić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 19:10 Próbuję zaprosić Cię na kawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 21:39 Jestem za:) środa ? Niestety moge dopiero po 19... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 21:57 Tak mi się Kiniu przypomniało, że tam u Ciebie nad Motławą, przy statkach jest szalet z bardzo napastliwą, zajadłą babcią klozetową hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:16 A to nie wiem, rzadko bywam w tym mieście:P Może zajrzę z okazji Jarmarku Dominikańskiego:) Btw. sa przyjemniejsze miejsca do zwiedzania, niż szalety:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:28 khinga napisała: > Btw. sa przyjemniejsze miejsca do zwiedzania, niż szalety:P Nie mów, nie mów. Po spożyciu piwa są to niezwykle poszukiwane obiekty, cieszące się dużym powodzeniem :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:34 arogancka_agrafka napisała: > Nie mów, nie mów. Po spożyciu piwa są to niezwykle poszukiwane obiekty, ciesząc > e się dużym powodzeniem :D :P Wiesz, nie znam wszystkich w Gdańsku:P Trzeba było dac znac i pokazałabym Tobie lepsze miejsca:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:44 khinga napisała: > Wiesz, nie znam wszystkich w Gdańsku:P > Trzeba było dac znac i pokazałabym Tobie lepsze miejsca:P > No szkoda, bo byłam i w czerwcu i w lipcu, a o Tobie zapomniałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:49 arogancka_agrafka napisała: > No szkoda, bo byłam i w czerwcu i w lipcu, a o Tobie zapomniałam :P Sinia:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:07 Nic straconego, za rok w czerwcu znowu będę. Chciałabym częściej, te ponad 500 km zniechęca :P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:30 Za rok to wiesz..:P Nie pomyslała w tym to i za rok nie pomyśli:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:47 khinga napisała: > Za rok to wiesz..:P Nie pomyslała w tym to i za rok nie pomyśli:P ojtam ojtam... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:57 arogancka_agrafka napisała: > ojtam ojtam... :P:P:P Ha! Zabrakło słów?:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 00:14 khinga napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > > ojtam ojtam... :P:P:P > > > Ha! Zabrakło słów?:P:P:P Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:58 arogancka_agrafka napisała: > Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P Toć Ty wstydu nie masz:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:20 khinga napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > > > Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P > > Toć Ty wstydu nie masz:P:P Moja diagnoza brzmi: Długi jęzor :P Zalecenia: Skrócić Oto wytyczne dla Ciebie ;);););) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:22 arogancka_agrafka napisała: > Moja diagnoza brzmi: > Długi jęzor :P Nie zaprzeczę:P > Zalecenia: > Skrócić Ciekawe, jak to zrobisz haha:P > Oto wytyczne dla Ciebie > ;);););) Też Cię lubię ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:45 khinga napisała: > > Zalecenia: > > Skrócić > > Ciekawe, jak to zrobisz haha:P Uwaaażaj, bo zmusisz mnie jednak do ponownego przyjazdu :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 13:05 arogancka_agrafka napisała: > Uwaaażaj, bo zmusisz mnie jednak do ponownego przyjazdu :P:P:P Próbujesz mi grozić?:P;P ..proooszę Cię;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:22 khinga napisała: > Próbujesz mi grozić?:P;P ..proooszę Cię;)))) > Ja nie groże :P Ja obiecuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:32 arogancka_agrafka napisała: > Ja nie groże :P > Ja obiecuje ;) Super! Piwka się napijemy:D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:25 khinga napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > > Ja nie groże :P > > Ja obiecuje ;) > > Super! Piwka się napijemy:D > > No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześniej wspominałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:29 arogancka_agrafka napisała: > No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześniej wspo > minałam ;) Czym zaszłaś za skórę tej pani?;) tam się płaci wiesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:20 khinga napisała: > arogancka_agrafka napisała: > > > > No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześnie > j wspo > > minałam ;) > > > Czym zaszłaś za skórę tej pani?;) tam się płaci wiesz:P haha wiem, już od progu grzmiała: " 2 zł płatna!!! ", skutecznie blokując wejście słusznym gabarytem :D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 15:54 Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej obiecanki;p;p;p;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 08:35 nezja napisała: > Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej > obiecanki;p;p;p;p;-) Tak z czystej babskiej ciekawości.... :): odnośnie kogo / czego ten odchył? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 11:04 urko70 napisał: > nezja napisała: > > > Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały n > a Jej > > obiecanki;p;p;p;p;-) > > Tak z czystej babskiej ciekawości.... :): odnośnie kogo / czego ten odchył? 10 letni odchył, to według kąśliwej Nezji nic innego jak poślizg, z którym ja w końcu do niej dotrę :D Pomimo wcześniejszego umawiania się, jakoś to ciągle nie może dojść do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 11:26 arogancka_agrafka napisała: > 10 letni odchył, to według kąśliwej Nezji nic innego jak poślizg, z którym > ja w końcu do niej dotrę :D > > Pomimo wcześniejszego umawiania się, jakoś to ciągle nie może > dojść do skutku. Rozuumieć..., przez dziesięć lat nie możecie razem dojść do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 12:16 nezja napisała: > Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej > obiecanki;p;p;p;p;-) Dobrze, że doczytałam c.d., bo juz się martwiłam, że macie odchyły:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 13:03 Agrafcia ma ,ja jestem co najwyzej nienormalna ale w dzisiejszych czasach to przeciez juz norma społeczna haha;-) Odpowiedz Link Zgłoś