Dodaj do ulubionych

Zwiastun końca świata

25.07.11, 12:12
Nezja i pozostałe forumowe seniorki znowu aktywne hehe :D ;) (pewnie po Geriavicie)
Obserwuj wątek
    • schi_z_o_o Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:30
      oj dobrobyt teraz w domach starców,każdy pensjonariusz ma dostęp do netu,ot cała tajemnica...
      • leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:52
        A w psychiatrykach tez maja net?
        • zona-ex Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:54
          Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bielizny
          • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:07
            zona-ex napisała:

> Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bielizny.
            Prawie jak MacGyver :)
          • schi_z_o_o Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:19
            zona-ex napisała:

> Nie mają w psychiatrykach, ale ja sobie zrobiłam z dwóch cegieł i sznurka do bi
            > elizny

mam swoje klamerki mógłbym się podpiąć pod twój net :)))
      • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 12:56
        Aż się prosi o cytat "wesołe jest życie staruszka...!" ;)
        • leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:10
          Lepiej cytujcie ale nie spiewajcie.Please!
          • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:23
            leziox napisał:

> Lepiej cytujcie ale nie spiewajcie.Please! Nic się nie bój, mnie nawet gorzałka nie jest w stanie do tego zmusić. :D
    • nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:23
      Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D
      Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, to nie ósemka, włoz okularki:-D
      • leziox Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:27
        Niemozliwe.
        Az tak dlugo ludzie nie zyja.
      • urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:30
        nezja napisała:

> Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D
        > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku,

Znaczy spore sznase na to, że agrafcia jest starszą seniorką... :)
        • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:50
          urko70 napisał:

> nezja napisała:
          >
          > > Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D
          > > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku,
          >
          > Znaczy spore sznase na to, że agrafcia jest starszą seniorką... :)

Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;)
          • urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:10
            arogancka_agrafka napisała:

> Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;)

Opowiedz jak to było w Powstaniu.....
            ;)
            • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:46
              urko70 napisał:

> arogancka_agrafka napisała:
              >
              > > Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;)
              >
              > Opowiedz jak to było w Powstaniu.....
              > ;)

Powstanie jak powstanie, ale jak czarownice palili na stosie, to dopiero była adrenalina i ciągłe wymykanie się inkwizycji ;)
              • urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:49

> urko70 napisał:
                >
                > > arogancka_agrafka napisała:
                > >
                > > > Taaak.... ja to jestem jak ten Matuzalem ;)
                > >
                > > Opowiedz jak to było w Powstaniu.....
                > > ;)
                >
                > Powstanie jak powstanie, ale jak czarownice palili na stosie, to dopiero była a
                > drenalina i ciągłe wymykanie się inkwizycji ;)

Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie....
                • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:05
                  urko70 napisał:

> Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie....

Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie...
                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:24

> urko70 napisał:
                    >
                    > > Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie....
                    >
                    > Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie...

:)
                    • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:43
                      urko70 napisał:

>
                      > > urko70 napisał:
                      > >
                      > > > Mi chodziło o Pierwsze Powstanie Kozackie....
                      > >
                      > > Zatem dzika Sicz Zaporoska Ci w głowie...
                      >
                      > :)

Tak myślałam. Przyznam, że taka symbolika niezwykle pobudza wyobraźnię ;)
                      • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 09:33

> Tak myślałam. Przyznam, że taka symbolika niezwykle pobudza wyobraźnię ;)

Bo w niej jest początek :)
                        • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:23
                          urko70 napisał:

> Bo w niej jest początek :)

Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycznego wzrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:)
                          • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:26

> Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycznego w
                            > zrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:)

Jakby nie było są najciekawsze, bo na totalnie czystej karcie rysuje się coś nowego. Czasem samo się rysuje, a czasem ma się wpływ na to co sie zobaczy i jest to nowe dla wszystkich. ;)
                            • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:42
                              urko70 napisał:

>
                              > > Wiesz, lubię początki - te twórcze procesy tworzenia, budowy, systematycz
                              > nego w
                              > > zrastania aż zakończenia, finiszu, zwieńczenia dzieła.:)
                              >
                              > Jakby nie było są najciekawsze, bo na totalnie czystej karcie rysuje się coś no
                              > wego. Czasem samo się rysuje, a czasem ma się wpływ na to co sie zobaczy i jest
                              > to nowe dla wszystkich. ;)

To na co ma się wpływ jest takie bezpieczne i przewidywalne, rzec by można nawet nudne. A przypadek, zrządzenie losu bądź nieznane jest tak fascynująco tajemnicze ;)
                              • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 10:54

> To na co ma się wpływ jest takie bezpieczne i przewidywalne, rzec by można nawe
                                > t nudne. A przypadek, zrządzenie losu bądź nieznane jest tak fascynująco tajemn
                                > icze ;)

No... :) ale różnie to bywa, bo przecież czasem nawet całekim zdolny rzeźbiarz niczego nie wytworzy jesli glina jakoś się nie układa w dłoniach, znów inna glina o zupełnych właściwościach w tych samych dłoniach może cuda wytworzyć....., takie cuda, że sama glina się zdziwi, ważne żeby "kołowrotek" nie kręcił się za szybko. :)
                                • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:14
                                  urko70 napisał:

> No... :) ale różnie to bywa, bo przecież czasem nawet całekim zdolny rzeźbiarz
                                  > niczego nie wytworzy jesli glina jakoś się nie układa w dłoniach, znów inna gli
                                  > na o zupełnych właściwościach w tych samych dłoniach może cuda wytworzyć.....,
                                  > takie cuda, że sama glina się zdziwi, ważne żeby "kołowrotek" nie kręcił się za
                                  > szybko.

Istotne jest, aby ów zdolny rzeźbiarz umiał dokonać wyboru najlepszej z glin, choć to nie tak proste, jak wydawać by się mogło. Czasem najbardziej wprawne oko może oszukać.
                                  A co do kołowrotka...tak to prawda. Nic na chybcika nie przynosi pożądanych rezultatów :)
                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:32

> Istotne jest, aby ów zdolny rzeźbiarz umiał dokonać wyboru

Z wybrem to róznie bywa, czasem jest kilka godzin na ocenę, ale czasem to w zupełności wystarczy i powoli powstaje coś bardzo energetycznego, aż tu nagle, ni stąd ni z owąd, nadchodzi nieproszony poranek.
                                    • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:45
                                      urko70 napisał:
                                      > Z wybrem to róznie bywa, czasem jest kilka godzin na ocenę, ale czasem to w zup
                                      > ełności wystarczy i powoli powstaje coś bardzo energetycznego, aż tu nagle, n
                                      > i stąd ni z owąd, nadchodzi nieproszony poranek.

No cóż, na to nie masz wpływu. Czy tego chcesz, czy nie - poranek zawsze nadejdzie i nie musi oznaczać rozczarowania. Może być miłą kontynuacją minionej nocy.
                                      • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:58

> No cóż, na to nie masz wpływu. Czy tego chcesz, czy nie - poranek zawsze nadejd
                                        > zie i nie musi oznaczać rozczarowania. Może być miłą kontynuacją minionej nocy.

A kto go prosił?! No pytam się kto go prosił (?) otóż to ... nie widzę lasu rąk (pewnie zmęczone). Ale nie ma tego złego... rano warto się przejść i dać się orzeźwić wiosennemu czy letniemu deszczykowi. :)
                                        • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:14
                                          urko70 napisał:

> A kto go prosił?! No pytam się kto go prosił (?) otóż to ... nie widzę lasu rąk
                                          > (pewnie zmęczone). Ale nie ma tego złego... rano warto się przejść i dać się o
                                          > rzeźwić wiosennemu czy letniemu deszczykowi. :)

Widzę, że temat poranków wywołuje w Tobie wzburzenie.
                                          Ale pomyśl sobie....tak o brzasku bosą stopą po rosie...hmm :)
                                          • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:21

> Widzę, że temat poranków wywołuje w Tobie wzburzenie.
                                            > Ale pomyśl sobie....tak o brzasku bosą stopą po rosie...hmm :)

Nieeee, nie wzburzenie.... ale kto lubi jak mu się przeszkadza.....? Lubisz jak Ci ktoś przerywa? Zdrowo to?
                                            Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną).
                                            • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:44
                                              urko70 napisał:

> Nieeee, nie wzburzenie.... ale kto lubi jak mu się przeszkadza.....? Lubisz jak
                                              > Ci ktoś przerywa? Zdrowo to?

Bardzo niezdrowo i może prowadzić do powikłań.

> Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną).

O tak.....w wodzie bardzo fajnie się rzeźbi..... ;)

• urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 13:24

> > Boso ........ :) i prosto do chlodnego jeziora (najlepiej z gliną).
                                                >
                                                > O tak.....w wodzie bardzo fajnie się rzeźbi..... ;)

W wodzie to i glina może wyrzeźbić rzeźbiarza (jesli to właściwa glina).
                                                • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:26
                                                  urko70 napisał:
                                                  >
                                                  > W wodzie to i glina może wyrzeźbić rzeźbiarza (jesli to właściwa glina).

Ciekawy punkt widzenia i nader intrygujący.

• urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:50
                                                    > Ciekawy punkt widzenia i nader intrygujący.

Zmiana ról, szczególnie nieoczekiwana, to bardzo ciekawy sposób...
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:17
                                                    urko70 napisał:

>
                                                    > Zmiana ról, szczególnie nieoczekiwana, to bardzo ciekawy sposób...

Pociągają Cię takie zmiany?
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:55
                                                    > Pociągają Cię takie zmiany?
                                                    Inne rzeczy znacznie bardziej.
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 17:08
                                                    urko70 napisał:

> > Pociągają Cię takie zmiany?
                                                    > Inne rzeczy znacznie bardziej.

Opowiedz mi o tych innych rzeczach.
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 10:01

> Opowiedz

:)))))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:20
                                                    urko70 napisał:

>
                                                    > > Opowiedz
                                                    >
                                                    > :)))))

Aż tyle tego ?!
                                                    Niemożliwe ;))
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:36
                                                    > Aż tyle tego ?!

Przegoń nostalgię. :)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:42
                                                    urko70 napisał:

> Przegoń nostalgię. :)

Nie wiem jak to zrobić :)
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 11:49

> Nie wiem jak to zrobić :)

Ojjjj przecież jesteś dużą dziewczynką.... :)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:03
                                                    urko70 napisał:

>
                                                    > > Nie wiem jak to zrobić :)
                                                    >
                                                    > Ojjjj przecież jesteś dużą dziewczynką.... :)

Tak umiarkowanie....168cm ;)))
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:07

> Tak umiarkowanie....

Rozbawic potrafisz :):):):)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:17
                                                    urko70 napisał:

>
                                                    > > Tak umiarkowanie....
                                                    >
                                                    > Rozbawic potrafisz :):):):)

Ależ to nie żart.
                                                    To fakt :)))
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:37

> Ależ to nie żart.
                                                    > To fakt :)))

Czasem fakty sa najlepszymi żartami... bo życie pisze najlepsze scenariusze.
                                                    ;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:00
                                                    urko70 napisał:

> Czasem fakty sa najlepszymi żartami... bo życie pisze najlepsze scenariusze

Z chęcią bym już teraz natychmiast odwróciła następną kartkę mojego życiowego scenariusza. A może lepiej nie podglądać?
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:20
                                                    Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:47
                                                    urko70 napisał:

> Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze?

Jutro, pojutrze owszem, ale dalsza przyszłość niech pozostanie tajemnicą :)
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 15:00

> urko70 napisał:
                                                    >
                                                    > > Chciałabyś wiedzieć co bedzie jutro, pojutrze?
                                                    >
                                                    > Jutro, pojutrze owszem,

Są sytuacje, w których niewiedza co do tego co się stanie za chwilę przyprawia o drżenie... :)
      • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 13:42
        nezja napisała:

> Agrafciu,kochasz mnie - nie?;p;-D
        > Kochanie, zeby nie było ja mam z przodu "3" w swoim wieku, to nie ósemka, włoz
        > okularki:-D.
        Wolę Ciebie oglądać bez okularów, aby nie widzieć zbyt wielu szczegółów :P ;)
        • nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:05
          hahahha , goooopia sinio;-)))))

Kochuniasz mnie jeszcze?;-D
          • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:39
            nezja napisała:

> hahahha , goooopia sinio;-)))))
            >
            > Kochuniasz mnie jeszcze?
            Jasne! Płomień miłości szaleje w mym sercu ;), myślę czym by go tu ugasić :P
            • nezja Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:10
              Wiedziałam ,ze to tylko kwestia czasu by na nowo zapłonał ;p;p;p;p.....zapal sobie kochana;p;-)
              • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 15:21
                nezja napisała:

> Wiedziałam ,ze to tylko kwestia czasu by na nowo zapłonał ;p;p;p;p.....zapal so
                > bie kochana;p;-)

Nie namawiaj do złego grzecznej dziewczynki :D Ty istoto piekielna! :P ;))
    • she-fu Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:16

Nadruki na płytach
      • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 14:53
        she-fu napisał:

Bez wątpienia (u)śmiech to zdrowie :)
    • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 16:10

Pogoda fatalna to nudzi się im:P

> Nezja i pozostałe forumowe seniorki znowu aktywne hehe :D ;) (pewnie po Geriavi
      > cie)
      • girl_32 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 16:42
        Pogoda jest śliczna,deszczyk siąpi,zimno,zawsze można się do kogoś przytulić ;)
        • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 18:00

To co Ty tutaj robisz?;))
          • girl_32 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 19:10
            Próbuję zaprosić Cię na kawę ;)
            • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 20:56
              Trzeba było tak od razu:)
              • girl_32 Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 21:00
                No więc ?
                Kiedy ?;)
                • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 21:39
                  Jestem za:) środa ? Niestety moge dopiero po 19...
                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 21:57
                    Tak mi się Kiniu przypomniało, że tam u Ciebie nad Motławą, przy statkach jest szalet z bardzo napastliwą, zajadłą babcią klozetową hehehe
                    • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:16
                      A to nie wiem, rzadko bywam w tym mieście:P
                      Może zajrzę z okazji Jarmarku Dominikańskiego:)
                      Btw. sa przyjemniejsze miejsca do zwiedzania, niż szalety:P
                      • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:28
                        khinga napisała:

> Btw. sa przyjemniejsze miejsca do zwiedzania, niż szalety:P

Nie mów, nie mów. Po spożyciu piwa są to niezwykle poszukiwane obiekty, cieszące się dużym powodzeniem :D :P
                        • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:34

> Nie mów, nie mów. Po spożyciu piwa są to niezwykle poszukiwane obiekty, ciesząc
                          > e się dużym powodzeniem :D :P

Wiesz, nie znam wszystkich w Gdańsku:P
                          Trzeba było dac znac i pokazałabym Tobie lepsze miejsca:P
                          • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:44
                            khinga napisała:
                            > Wiesz, nie znam wszystkich w Gdańsku:P
                            > Trzeba było dac znac i pokazałabym Tobie lepsze miejsca:P
                            >
                            No szkoda, bo byłam i w czerwcu i w lipcu, a o Tobie zapomniałam :P
                            • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 22:49

> No szkoda, bo byłam i w czerwcu i w lipcu, a o Tobie zapomniałam :P

Sinia:PPP
                              • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:07
                                Nic straconego, za rok w czerwcu znowu będę. Chciałabym częściej, te ponad 500 km zniechęca :P
                                • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:30
                                  Za rok to wiesz..:P Nie pomyslała w tym to i za rok nie pomyśli:P
                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:47
                                    khinga napisała:

> Za rok to wiesz..:P Nie pomyslała w tym to i za rok nie pomyśli:P

ojtam ojtam... :P:P:P
                                    • khinga Re: Zwiastun końca świata 25.07.11, 23:57

> ojtam ojtam... :P:P:P

Ha! Zabrakło słów?:P:P:P
                                      • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 00:14
                                        khinga napisała:

>
                                        > > ojtam ojtam... :P:P:P
                                        >
                                        >
                                        > Ha! Zabrakło słów?:P:P:P

Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P
                                        • khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 11:58

> Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P

Toć Ty wstydu nie masz:P:P
                                          • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:20
                                            khinga napisała:

>
                                            >
                                            > > Idę się ukryć pod kołdrą heheh, ze wstydu :P:P:P:P
                                            >
                                            > Toć Ty wstydu nie masz:P:P

Moja diagnoza brzmi:
                                            Długi jęzor :P

Zalecenia:
                                            Skrócić

Oto wytyczne dla Ciebie
                                            ;);););)
                                            • khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:22

> Moja diagnoza brzmi:
                                              > Długi jęzor :P

Nie zaprzeczę:P

> Zalecenia:
                                              > Skrócić

Ciekawe, jak to zrobisz haha:P

> Oto wytyczne dla Ciebie
                                              > ;);););)

Też Cię lubię ;):)
                                              • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 12:45
                                                khinga napisała:

> > Zalecenia:
                                                > > Skrócić
                                                >
                                                > Ciekawe, jak to zrobisz haha:P

Uwaaażaj, bo zmusisz mnie jednak do ponownego przyjazdu :P:P:P
                                                • khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 13:05

> Uwaaażaj, bo zmusisz mnie jednak do ponownego przyjazdu :P:P:P

Próbujesz mi grozić?:P;P ..proooszę Cię;))))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:22
                                                    khinga napisała:

> Próbujesz mi grozić?:P;P ..proooszę Cię;))))
                                                    >
                                                    Ja nie groże :P
                                                    Ja obiecuje ;)
                                                  • khinga Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 14:32

> Ja nie groże :P
                                                    > Ja obiecuje ;)

Super! Piwka się napijemy:D
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 26.07.11, 15:25
                                                    khinga napisała:

>
                                                    > > Ja nie groże :P
                                                    > > Ja obiecuje ;)
                                                    >
                                                    > Super! Piwka się napijemy:D
                                                    >
                                                    >
                                                    No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześniej wspominałam ;)

• khinga Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 12:29

> No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześniej wspo
                                                    > minałam ;)

Czym zaszłaś za skórę tej pani?;) tam się płaci wiesz:P
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 13:20
                                                    khinga napisała:

>
                                                    >
                                                    > > No i koniec końców, będziesz zmuszona zwiedzić miejsce, o którym wcześnie
                                                    > j wspo
                                                    > > minałam ;)
                                                    >
                                                    >
                                                    > Czym zaszłaś za skórę tej pani?;) tam się płaci wiesz:P

haha wiem,
                                                    już od progu grzmiała:
                                                    " 2 zł płatna!!! ", skutecznie blokując wejście słusznym gabarytem :D
                                                  • nezja Re: Zwiastun końca świata 27.07.11, 15:54
                                                    Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej obiecanki;p;p;p;p;-)
                                                  • urko70 Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 08:35
                                                    nezja napisała:

> Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej
                                                    > obiecanki;p;p;p;p;-)

Tak z czystej babskiej ciekawości.... :): odnośnie kogo / czego ten odchył?
                                                  • arogancka_agrafka Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 11:04
                                                    urko70 napisał:

> nezja napisała:
                                                    >
                                                    > > Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały n
                                                    > a Jej
                                                    > > obiecanki;p;p;p;p;-)
                                                    >
                                                    > Tak z czystej babskiej ciekawości.... :): odnośnie kogo / czego ten odchył?

10 letni odchył, to według kąśliwej Nezji nic innego jak poślizg, z którym
                                                    ja w końcu do niej dotrę :D

Pomimo wcześniejszego umawiania się, jakoś to ciągle nie może
                                                    dojść do skutku.

• urko70 Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 11:26

> 10 letni odchył, to według kąśliwej Nezji nic innego jak poślizg, z którym
                                                    > ja w końcu do niej dotrę :D
                                                    >
                                                    > Pomimo wcześniejszego umawiania się, jakoś to ciągle nie może
                                                    > dojść do skutku.

Rozuumieć..., przez dziesięć lat nie możecie razem dojść
                                                    do siebie.
                                                  • khinga Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 12:16
                                                    nezja napisała:

> Agrafcia sie umawia,tylko nie wiem czy odchył 10-letni nie jest za mały na Jej
                                                    > obiecanki;p;p;p;p;-)

Dobrze, że doczytałam c.d., bo juz się martwiłam, że macie odchyły:P:P:P
                                                  • nezja Re: Zwiastun końca świata 28.07.11, 13:03
                                                    Agrafcia ma ,ja jestem co najwyzej nienormalna ale w dzisiejszych czasach to przeciez juz norma społeczna haha;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka