Dodaj do ulubionych

No po prostu kocham tego faceta

31.07.11, 13:54
Za wszystko, za czałokształt po prostu. A przede wszystkim za to, że już wiele lat temu przewidział wszelkie katastrofy: zarówno tę w Smoleńsku, jak i te w moim życiu. Ale z drugiej strony zostawił mi prawdziwe przesłanie
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 00:14
      Jakos liczylem,ze jak otworze Twoj link,droga state,a tam bedzie moj profil.Coz,nie raz czlowiek rozmarzy sie,a pozniej cierpi.
      • you-know-who Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 08:53
        a tam bylo o mnie :-(
        • you-know-who Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 09:04
          no nie w tym sensie! - dopiero zwrocilem uwage na tytul. ja tylko o tym, ze latam w takiej pilotce i masce :-)
          • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 10:32
            Tego video się nie czepiaj. W moim odczuciu - taka jest wizja artysty.

A co ja miałam powiedzieć o tym, jak jeszcze za komunistycznych czasów zgoniono pół szkoły do muzeum na wystawę sztuki nowoczesnej. Jednym z bardziej eksonowanych dzieł była kurtka robotnicza, przytwierdzona do płótna i pochlapana białą farbą w górnej części, a czerwoną - na dole. Ja wiem, że to jakieś aluzje do patriotyzmu były, do klasy robotniczej, do budowania Polski w pocie czoła... ale to dopiero była ohyda. Ten samolocik to jest nic.

Co do bycia out, to w moim obecnym położeniu chodzi rzeczywiście o 5 mil, a nie nanometrów. Dupę w życiu trzeba mieć baaaaardzo twardą :-(
      • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 10:23
        igor_uk napisał:

> a tam bedzie moj profil.

No wiesz Igorku, takich co myślą w podobny sposób to ja znam jeszcze co najmniej pięciu ;-)
        • hankaskakanka Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 15:51
          hehehehehe
          tez myslałam, że igora ujrzę ;)
          • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 16:00
            Bogiem a prawdą to ja nie wiem jak Igor wygląda. Jeśli jest podobny do Mike'a Oldfielda z dawnych czasów, to może żadna różnica :-P
            • joanna_on-line Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 17:18
              state.of.independence napisała:

> Bogiem a prawdą to ja nie wiem jak Igor wygląda. Jeśli jest podobny do Mike'a O
              > ldfielda z dawnych czasów, to może żadna różnica :-P
              >
              no jak to nie wiesz??? wystarczy zajrzeć na jego profil... hehe znaczy się kiedyś wystarczyło... ale nic to, od czego pamięć:

oto portret Igorka :D
              https://6f.img.v4.skyrock.net/6f9/hasaid14/pics/995556426.jpg
              • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 18:12
                Ależ ja nie miałam zamiaru tam sięgać, gdzie wzrok nie sięga. Mnie raczej interesowały sprawy nieco bardziej powierzchowne :-D
                • igor_uk Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 19:28
                  state,na zewnatrz wygladam calkiem nie zle,tak mi sie wydaje.
                  • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 19:54
                    Całkiem nieźle, to znaczy jak? Bo jak patrzę w lustro to mnie też się wydaje, że całkiem nieźle wyglądam. Chyba każdy człowiek ma takie złudzenia optyczne ;-)
                    • joanna_on-line Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 20:01

> Całkiem nieźle, to znaczy jak? Bo jak patrzę w lustro to mnie też się wydaje, że całkiem nieźle wyglądam. Chyba każdy człowiek ma takie złudzenia optyczne ;-)
                      >
                      popieram, popieram - znaczy sie apel o ujawnienie owego: "całkiem nieźle" Igorka

Igorku - poprosimy TWOJĄ fotke, w miarę aktualną - ostatecznie, jesli masz obawy co do publicznej prezentacji, możesz nam ją wysłac na priv ;)))
                      • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 20:07
                        A niech wklei na forum - szybciej będzie. Jak tak zacznie wszystkim zainteresowanym na priv rozsyłać, to go zima z tym zastanie ;-)
                        • igor_uk Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 21:15
                          To moje najnowsze zdjecie,po face lifingu i ogolnemu odmładzaniu.
                          https://ru.islamdag.ru/sites/img/stati/2010/3kv/baby_b.jpg
                          Ale uprzedzam odrazu ,to zdjecie ma juz trzy tygodnia.Troche sie zmienilem,ale nie tak bardzo.
                          • state.of.independence Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 21:40
                            A przed liftingiem nie robiłeś sobie zdjęcia? Wolałabym takie sprzed odmładzania.
                            • igor_uk Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 22:17
                              state,nie wiem,czy by naprawda wolala.
                              https://www.nedaleko.ua/photos/member-che-1410/images/4924/425x319.aspx
                              • state.of.independence Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 22:23
                                No, ale w to zdjęcie jestem skłonna przynajmniej uwierzyć :-)
                                • igor_uk Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 22:40
                                  No wiesz co state?
                                  • state.of.independence Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 22:43
                                    No co? Ależ panowie w tym typie jak na zdjęciu często uważają siebie za bardzo seksownych. Trochę już żyję na tym świecie :-P
                                    • igor_uk Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 22:58
                                      state to cos na zdjeciu,co ja wkleilem,nie ma ze mna nic wspolnego. Ja nie mam wasow.
                                      • joanna_on-line Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 23:05
                                        igor_uk napisał:

> state to cos na zdjeciu,co ja wkleilem,nie ma ze mna nic wspolnego. Ja nie mam
                                        > wasow.

hehe znaczy sie Igorku chcesz powiedzieć, że wziąłes przykład z y-k-w i już je zgoliłeś? :P
                                        • igor_uk Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 23:10
                                          joanna,jak mnie urosl pierwszy was,t zglililem go dopiero,jak mialem 45 lat.tak co teraz jestem bez wasow.Najpierw nosilem wasy,zeby wygladc troche solidniej ,a pozniej zgolilem,zeby wygladac mlodziej.
                                          A moje zdjecie z wasami wisi caly czas w archiwum foruma GW.Tylko trzeba wiedziec,jak do niego dotrzec.
                                          • state.of.independence Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 23:14
                                            Jak to jest zdjęcie z wąsami, to ja wolę tego w ogóle nie szukać :-P
                                          • joanna_on-line Re: Dziwczyny,prosicie ,o macie. 01.08.11, 23:25
                                            igor_uk napisał:

> joanna,jak mnie urosl pierwszy was,t zglililem go dopiero,jak mialem 45 lat.tak
                                            > co teraz jestem bez wasow.

nie przejmuj sie - mnie nie musisz sie tak bardzo podobać ;) - nie mówiłam, że mam słabość do facetów z wasami? nawet mój małz o tym wie i próbował sie dostosowac, no ale jemu z wąsami niekoniecznie po drodze ;)))

> A moje zdjecie z wasami wisi caly czas w archiwum foruma GW. Tylko trzeba wiedziec, jak do niego dotrzec.

wiesz moich fotek w sieci tez jest sporo - hehe tylko trzeba wiedziec, gdzie szukac :-)
              • igor_uk Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 19:30
                joanna,doceniam,ze zachowala moj portret.
                • joanna_on-line Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 19:42
                  igor_uk napisał:

> joanna,doceniam,ze zachowala moj portret.

hehe pomarzyć dobra rzecz! :P

PS. wrzucasz w wyszukiwarkę: kościotrup + komputer + obrazy - i masz: wynik na 1 miejscu ;)))
                  • igor_uk Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 21:24
                    joanna,nie przymuje takiego wyjasnienia.
                    • joanna_on-line Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 22:16
                      igor_uk napisał:

> joanna,nie przymuje takiego wyjasnienia.

i co dalej??? zabierzesz zabawki i pójdziesz z tej piaskownicy? :D
                      • igor_uk Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 22:18
                        Joanna,mam inne sposoby.
                        • state.of.independence Re: No po prostu kocham tego faceta 01.08.11, 22:26
                          Żadnego zabierania zabawek! I tak za długo wszyscy na urlopach byli. Ba, nawet mnie przez jakiś czas nie było. Teraz trzeba się brać za robotę i płodzić wpisy, bo mieliśmy kiedyś z Jotesem ambicje żeby KwS przegonić jeśli chodzi o ilość wpisów.
              • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 21:11
                zgaduj zgadula, ktory to ykw. macie 4 strzaly.
                https://4.bp.blogspot.com/_Fj9ZfsD-gPQ/S-35-Zoz53I/AAAAAAAAAAU/2edPEeXVpjk/s320/DSCN1166.JPG
                od ostatniego nurkowania zgolilem wasy zeby maska nie puszczala i tak juz zostalo.
                kleczacy student josh pojechal do indii na praktyki wakacyjne i dostal cholery.
                juz mu przeszlo :-)
                • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 21:43
                  Ten w okularach, trzymający władczym gestem rękę na czymś czarnym. Reszta to studenty/doktoranty.
                  • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 22:01
                    prosze z szacunkiem. nie na czyms czarnym tylko na superkomputerze zbudowanym przez studentow, 3.141.500.000.000 operacji arytmetycznych na sekunde na kartach nvidii. niestety, jakis trojan z chin nam sie wlamal i zaczal zarazac 10000 innych komputerow na swiecie... nie zdarzylem przeinstalowac systemu, jest chwilowo wylaczony ;-(
                    ale to moja wina, nie zareagowalem na slabiutki root password jaki studenci nadali komputerowi: einstein (!).
                    • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 22:14
                      you-know-who napisał:

> zaczal zarazac 10000 innych komputerow na swiecie...

A! Faktycznie, że superkomputer! Jak moja koleżanka przyszła kiedyś do pracy z wirusowym zapaleniem jelit to zaraziła tylko mnie, a ja już nikogo nie zaraziłam.

A tak z innej beczki: właśnie coś słyszałam, że wg. Niegracza ptaki są twardsze od brzozy. Chyba mu żona albo matka same kości z kurczaka daje do jedzenia.
                      • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 22:19
                        aaa... takie ptaki... myslalem ze sie przechwala, nie czytalem.
                        • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 22:22
                          Ja też nie czytałam, gdzie on to napłodził, ale już na KwS ludzie z niego o te ptaki polewają :-)
                • joanna_on-line Re: No po prostu 01.08.11, 22:24
                  you-know-who napisał:

od ostatniego nurkowania zgolilem wasy zeby maska nie puszczala i tak juz zostalo.

zgoliłeś wąsy???!!! pffff...
                  • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 22:30
                    no tak, i oldfield tez mial...... moze kiedys powroce..
                    • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 22:34
                      Przepraszam że się wtrącam, ale Oldfield to moja działka. Poza tym ja go kocham ogolonego! Jak te wąsy nosił to był jeszcze smarkatym dzieciakiem i chyba chciał sobie kilka lat dołożyć.
                      • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 22:35
                        aha.. no to dylemat
                        • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 22:41
                          Chyba nie dylemat. Jemu się 20 lat nie wróci i teraz to by chciał się co najwyżej odmłodzić. Wyobrażasz go sobie z wąsami i brodą przy jego dzisiejszym wyglądzie? I tak się dziwię, że włosów siwych nie ma. Może się farbuje?

https://www.bbc.co.uk/wiltshire/content/images/2008/05/15/mike_oldfield_203x152.jpg
                      • joanna_on-line Re: No po prostu 01.08.11, 22:42

> Przepraszam że się wtrącam, ale Oldfield to moja działka. Poza tym ja go kocham ogolonego! Jak te wąsy nosił to był jeszcze smarkatym dzieciakiem i chyba chciał sobie kilka lat dołożyć.
                        >
                        spox State - przeciez już to ustaliłyśmy, nam nie grozi kłotnia o faceta, inne typowania ;)))
                        • state.of.independence Re: No po prostu 01.08.11, 22:45
                          Kocham, czy nie kocham - i tak jego najnowsza żona się nim ze mną nie podzieli. Sprawa z góry przegrana. Pozostaje mi tylko miłość do jego muzyki :-(
                    • joanna_on-line Re: No po prostu 01.08.11, 22:37
                      you-know-who napisał:

> no tak, i oldfi
                      > eld tez mial.
                      ..... moze kiedys powroce..

oldfield nigdy nie był w kręgu moich zainteresowan :P

juz to ustaliłyśmy swego czasu ze State - preferujemy całkiem odmienne typy męskiej urody ;)
                      • you-know-who Re: No po prostu 01.08.11, 23:17
                        > oldfield nigdy nie był w kręgu moich zainteresowan :P

nawet 5 miles out cie nie rusza.

a co gdyby ktos naprawde nurkowal wsrod burzy... nad floryda?
                        don't do that dive again...

nie sluchalabys wtedy oldfielda... our hopes are with you, rider in the blue...
                        :-|

• you-know-who znam takiego co przez to przelecial 01.08.11, 23:27
                          https://4.bp.blogspot.com/_6hF-AKajt5o/Sqr_qei24FI/AAAAAAAABqk/kQQ84xdibkk/s1600-h/00141sc.jpg
                          • you-know-who . 01.08.11, 23:28
                            https://4.bp.blogspot.com/_6hF-AKajt5o/Sqr_qei24FI/AAAAAAAABqk/kQQ84xdibkk/s1600-h
                            • state.of.independence Re: . 01.08.11, 23:39
                              O, ja właśnie w życiu lecę przez dokładnie to samo!
                              • you-know-who Re: . 02.08.11, 04:21
                                w takim razie, nie trzymaj kurczowo sterow ciagnac w zla strone przez 5 minut nad burzliwym atlantykiem. nie wierz zegarom. zaufaj intuicji, doswiadczeniu: jak buja i samolot zatacza sie jak pijany, trzeba na moment skierowac nos w dol, nie ciagnac panicznie w gore. wyrownac skrzydla do poziomu. potem wyjsc z nurkowania. po ciemku to tudne, ale nie spodziewasz sie, ze bedzie latwe?
                                • state.of.independence Re: . 02.08.11, 13:27
                                  W szczególności z nosem skierowanym w dół to ja chodzę od dłuższego czasu. Ale skrzydła do poziomu to mi się już same zaczynają wyrównywać. A z ufaniem intuicji to będzie największy problem - ona wiedzie mnie chyba na manowce. Jak by mi pół roku temu ktoś powiedział, co mi będzie moja własna intuicja podpowiadać to bym się w czoło postukała.
                          • state.of.independence Re: znam takiego co przez to przelecial 01.08.11, 23:30
                            A mnie przeleciał... to znaczy - przeleciał nade mną samolot jak się opalałam w pobliżu aeroklubu :-)
                          • joanna_on-line Re: znam takiego co przez to przelecial 02.08.11, 00:24
                            you-know-who napisał:

znam takiego co przez to przelecial

mam dziwne wrażenie, że mamy wspólnych znajomych - mój leciał także nad tym:
                            https://3.bp.blogspot.com/_6hF-AKajt5o/SqqVDpTA6eI/AAAAAAAABck/65xfKLGgNXk/s1600-h
                        • joanna_on-line Re: No po prostu 02.08.11, 00:34
                          you-know-who napisał:

> > oldfield nigdy nie był w kręgu moich zainteresowan :P
                          >
                          > nawet 5 miles out cie nie rusza.

a któż Ci powiedział cos takiego??? mówiłam o oldfieldzie, a nie o jego muzie - to wbrew pozorom dwie rózne rzeczy ;)
                          >
                          > a co gdyby ktos naprawde nurkowal wsrod burzy... nad floryda?
                          > don't do that dive again...
                          > nie sluchalabys wtedy oldfielda... our hopes are with you, rider in the blue...
                          > :-|

czy nawiazujesz tematycznie do ... Oslo??? dawno Cię ktos porządnie nie o*&^&%%$#!!???
                          • you-know-who Re: No po prostu 02.08.11, 03:59
                            > czy nawiazujesz tematycznie do ... Oslo??? dawno Cię ktos porządnie nie o*&^&%%
                            > $#!!???

nie mialem najmniejszego zamiaru... ale twoja nieoczekiwana odpowiedz cos mi istotnie przypomina... dasz mi chociaz szanse uciec wplaw?
                            • joanna_on-line Re: No po prostu 02.08.11, 09:40
                              you-know-who napisał:

> > czy nawiazujesz tematycznie do ... Oslo??? dawno Cię ktos porządnie nie o*&^&%%$#!!???
                              >
                              > nie mialem najmniejszego zamiaru...
                              czasem trudno Cię zrozumieć, trzeba było napisac nina ;)... hmmm... a może to ja jestem ostatnio zbyt monotematyczna ;/

ale twoja nieoczekiwana odpowiedz cos mi istotnie przypomina...

ciekawe co... powinnam wiedzieć?

dasz mi chociaz szanse uciec wplaw?
                              wpław? przede mna??? zapomnij! :P
                              • you-know-who Re: No po prostu 02.08.11, 13:28
                                zapomnialem o miotle, tak, nie ma przed Toba ucieczki.
                                • joanna_on-line Re: No po prostu 02.08.11, 14:19
                                  you-know-who napisał:

> zapomnialem o miotle, tak, nie ma przed Toba ucieczki.

no nie wierzę własnym oczom... wstałes skoro swit! pewnie bedziesz latał na czyms, co ma skrzydła, a mnie oferujesz miotłe - wrrrrrrrrrrr
                                  • you-know-who Re: No po prostu 02.08.11, 17:44
                                    dobry pomysl
                                    • joanna_on-line Re: No po prostu 02.08.11, 19:23
                                      usiłujesz wyprowadzić mnie z równowagi??? nie licz na to, przynajmniej dzisiaj :)
    • state.of.independence Właściwie to ja kocham nawet dwóch 01.08.11, 20:02
      facetów. A Igora upraszam o zadeklarowanie się do którego z nich jest choć trochę podobny. Od razu mówię, że Anderson się w pewnym momencie swego życia przefarbował na blond, bo na początku miał ciemne włosy.
      • state.of.independence A ja dalej się pocieszam w podobnym klimacie 02.08.11, 20:26
        (z) Oldfieldem. A do tego, żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ;-)
        • you-know-who Re: A ja dalej się pocieszam w podobnym klimacie 06.08.11, 05:26
          a pamietacie, ze zanim byla bezczelna podrobka pt. malinowy krol, to byla ta piosenka
          • state.of.independence Re: A ja dalej się pocieszam w podobnym klimacie 06.08.11, 20:34
            Ha! Ja dopiero teraz, jak się wsłuchałam, to zauważyłam, że początek owego "Malinowego króla" jest niemal identyczny. Wcześniej nie przyszło mi do łba, że to może być plagiat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka