Dodaj do ulubionych

Lista przebojow kulinarnych

04.03.02, 15:59
tak jakos Menik z Mina mnie na ten temat naprowadzili. W koncu w Bialym mam pod
soba kuchnie, co juz zostalo przez aklamacje przyjete. Rodzi sie tylko pytanie-
na co bedziecie mieli ochote. Mnie najlepiej wychodza:
1) bitki cielece w sosie pieczarkowym oraz slaskie kluski
2) rolady (zrazy) wolowe z farszem
3) bigos
4) sandacz nadziewany kasza ze skwarkami
5) kotlet wieprzowy po sztygarsku
6) zur po stryszawsku
7) zrazy wieprzowe w zalewie octowej
8) rizotto
9) stek z poledwicy wolowej
10 tatar

jeszcze jakies propozycje z Waszej strony?
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:00
      Aaaaaaaaaaaaaaaa, kurna, przestań !!!!!!!!
      • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:02
        dla Ciebie bedzie grysik ... :o)))
        • kropka! Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:03
          maryśka, dosyć tego!!!,
          mój żołądek włączył ssanie !!!
          • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:05
            bo ja jeszcze nad dobrym-pikantnym gulaszem myslalem... :o))
            • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:07
              I do tego mrożona, czysta wódeczka .., Aaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
              • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:09
                wiesz- pod wodeczke to raczej proponuje korki z serem, oliwka i kawalkiem
                sledzika..
                • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:10
                  też :))
                  Ale tak sie kiedys na Węgrzech nauczyłem
                  • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:13
                    no slivovica nie jest nalgorsza do gulaszu. My Slowianie raczej wegorzyka
                    preferujemy- nie?
                    • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:16
                      Węgorzyk wędzony, najlepiej świeżó-jeszcze cieplutki, mniam, mniam - i
                      oczywiście mrożona wódeczka
                      • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:18
                        oczywiscie- coz znaczy wegorzyk bez wodeczki. Tylko na koncu wedzenia nalezy
                        troszeczke jalowca do ognia wrzucic!
            • kropka! Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:09
              qurna, jeszcze chwila i zabiję !
              za moment mnie wynicuje i tyle ze mnie zostanie !!;((
              • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:14
                Dziewcze nie przesadzaj! Czy ewentualny kapusniak, albo grochoweczka na wedzace
                tez Ci nie odpowiadaja? :o))
        • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:07
          E tam, pie... grysik, najwyżej później zrobię 10 razy rundke wokół całej wawy,
          O !:)

mario2 napisał(a):

> dla Ciebie bedzie grysik ... :o)))

• mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:15
            nie doceniasz moich zdolnosci kulinarnych! Po moich potrawach na pewno Cie nie
            przegoni :o))
    • czort Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:14
      ale raz musita zjesc cos naszego kartoflanego:

znaczy siem bydzie obowiązkowo kiszka ziemniaczana ze nadzieniem miesnym!!!!!!
      kto jadl, to wie, co to za cudo, kto zas nie jad to zarl bedzie!!!!!
      aha - dla amatorow- czyli czorta ciotka mina obiecala mule w sosie smietanowo-
      czosnkowo-maslano-serowo-selerowym!!!!!!!!! mniam!!!!!!!!!!
      • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:17
        no to rozumiem- pierwszy konstruktywny glos w dyskusji... Reszta to jakos
        malkontenci :o))
        • czort Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:19
          jacy malkontenci?? zzeracze po prostu i juz!!!!!!!
          ale za karem wolowinki majom nawiezc, takich poledwiczek wolowych - cud miod!!!!
          bo wiesz, biteczki z poledwiczek - marys - niebo w gebie!!!!!!
          • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:22
            A schabowy, młode ziemniaczki i kapustka to pies, co ?:)
            • Gość: mina Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 16:26
              wy tu gadu gadu, a trza sie decydowac. marys, niech beda pozycje 1, 2, 3, 4 i
              10. bo to najbardziej lubie hahaha
              zurek tez lubie, ale se sama robie, na ojczyzny lonie kcem zrec to, za czym
              tesknie:))))
            • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:27
              Men- to takie jedzenie na codzien- wyszne ale... pospolite. Ja moglbym placki
              po zbujnicku jeszcze zaoferowac :o)) Nadzienie- miesko i sos smietankowo-
              pieczarkowy ...:o)
              • Gość: mina Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 16:29
                marys!!!! a zrobisz dla minusi placek z borowikami w sosie smietanowym???
                jak bedziesz na slasku, to idz sie do starej "stylowej" w parku kolo tauzena,
                tero sie to nazywo "kamienny kasztel" i zezryj koniecznie ten placek!!! niebo
                w gebie!!! no i sie nauczysz przy okazji, zeby potem podawac gosciom:)))
                • czort Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:32
                  minusia - 2 kg muli sama zezrem!!!! jak nie bedem dac rady - kazdy po jednej
                  dostanie - niek sprobujom toto cudo. Ale tyko po jednej, bo malo zostanie:))))))
                • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych sledzikowych 04.03.02, 16:34
                  Mina- tam to sie razym mogymy wybrac!
    • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:44
      albo nadziewane papryczki z sosem pomidorowym...
      • Gość: mina Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 16:52
        czort - jak ja ci dowioze mule stad najpierw do katowic, a potem do bialego?
        nie chce was wytruc zbiorowo!!!! no chyba, ze to zakamuflowane zleconko i ktos
        mi za to zaplaci hehe
        marys - czuje sie oficjalnie zaproszona! to co, pierwszy tydzien maja moze
        byc? jo byda u mamy wtydy!
        • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 16:55
          jasne ze moze- ale w weekend!
    • Gość: aniolstr Re: Lista przebojow kulinarnych IP: 192.168.0.* 04.03.02, 16:55
      ja w związku,iż prowadzę NIEBO,czasami dla moich specjalnych gości robię coś
      takiego: placek od pizzy na cienkim cieście,nafaszerowany białą polską
      kiełbasą,odrobina pikantnej wołowiny,wszystko zalane sosem czosnkowym,dużo
      świeżej papryki z ostrym peperoni,do tego kufel Heinekena,i to wszystkim bardzo
      smakuje,w swojej karcie dań tego zestawu nie mam,robię to tylko dla znajomych i
      rodziny,zapraszam was do NIEBA na poczęstunek . Anioł stróż.
    • laura! Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 17:36
      Za mną chodzi takie marzenie kulinarne
      roladki cielęce w sosie winogronowym...

wiąże sie z tym cała eksplozja emocji i wspomnień
      nie wiem czym skończyłaby się konsumpcja reminescencji
      nie odpowiadam za swoje rekacje hhhhhhhhhmmmmmmmmm
      • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:31
        Hmm a klopsiki w sosie koperkowym, mlode ziemniaczki - no palce lizac :o))
        • Gość: mina Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 19:33
          a moj kroliczek w sosie porowym? (TM)
          to jest dopiero wynalazek, lepsze niz dobre rzniecie:)))
          • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:43
            Mina- Ty wszystko do dupczenia musisz przyrownywac? W dodatku na kroliczkach
            sie wyzywasz zoofilko?
            • czort Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:53
              a ja tam wole mlode ziemniaczki z koperkirm i zsiadle mleko, co lyzka kroic
              mozna:))))))
              • men_ Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:55
                ale ze skwarkami z boczku albo kiełbasy
              • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:56
                no jasne Czorciku. To zrobimy sobie na deser :o))
                Ale taki dobry bryzolek, to ja bym juz teraz sobie zrobil :o))
    • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 19:53
      a gdzie i kiedy bedzie to jedzenie?:)))))))))))

mario2 napisał(a):

> tak jakos Menik z Mina mnie na ten temat naprowadzili. W koncu w Bialym mam pod
      >
      > soba kuchnie, co juz zostalo przez aklamacje przyjete. Rodzi sie tylko pytanie-
      >
      > na co bedziecie mieli ochote. Mnie najlepiej wychodza:
      > 1) bitki cielece w sosie pieczarkowym oraz slaskie kluski
      > 2) rolady (zrazy) wolowe z farszem
      > 3) bigos
      > 4) sandacz nadziewany kasza ze skwarkami
      > 5) kotlet wieprzowy po sztygarsku
      > 6) zur po stryszawsku
      > 7) zrazy wieprzowe w zalewie octowej
      > 8) rizotto
      > 9) stek z poledwicy wolowej
      > 10 tatar
      >
      >
      > jeszcze jakies propozycje z Waszej strony?

• mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 19:55
        koniec kwietnia w Polsce. U mnie w domu na codzien :o))
        • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 20:00
          a nie moze byc koniec marca? to bym sie wprosila...:)))) w Polsce ale gdzie? w
          Warszawie?

> koniec kwietnia w Polsce. U mnie w domu na codzien :o))

• mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 20:01
            w Bialymstoku. Na codzien gotuje w Warszawie i Stuttgarcie :o))
            • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 20:09
              to kiedy i gdzie moge czuc sie zaproszona?:))) (Bilaystok troche dalako, pochodze
              z Polski centralnej)

> w Bialymstoku. Na codzien gotuje w Warszawie i Stuttgarcie :o))

• mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 20:11
                hmmm... Musze spytac zony :o))
                • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 20:16
                  mario2 napisał(a):

> hmmm... Musze spytac zony :o))

:)))))))))))
                  przeciesz sie wpraszam na jedzenie, a nie na sex:)
                  • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 20:18
                    to ja wiem- ale czy ona bedzie wiedziala :o)) ???
                    • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 20:23
                      mario2 napisał(a):

> to ja wiem- ale czy ona bedzie wiedziala :o)) ???

jak masz miec takie problemy to sie nie wpraszam:)))
                      mialam nadzieje, ze bede mogla sie wprosic gdzies, gdzie i pozostali beda jedli
                      te lakocie... narobiles mi smaku ta lista, a teraz mi o zonie opowiadasz:)))
                      • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 20:26
                        lakocie beda jedzone w Bialymstoku!
                        Ale to jeszcze nie wszystko. Z tego co wiem, kol. Lezio tez szykuje jakies
                        niespodzianki. A skoro z centum Polski jestes- to moze 8 marca w naszym
                        towarzystwie w Vikingu spedzisz?
                        • Gość: asia Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.03.02, 20:40
                          mario2 napisał(a):

> lakocie beda jedzone w Bialymstoku!
                          > Ale to jeszcze nie wszystko. Z tego co wiem, kol. Lezio tez szykuje jakies
                          > niespodzianki. A skoro z centum Polski jestes- to moze 8 marca w naszym
                          > towarzystwie w Vikingu spedzisz?

niestety, nie da rady... ale dziekuje za zaproszenie:))
                          jesli jakas imrezka z tego typu menu bedzie w okolicach sw. Wielkanocnych, to
                          chetnie:)))
                          pozdrowienia
                          moim podniebieniem bede z wami:)))

• mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 04.03.02, 20:48
                            w okolicach Swiat Wielkanocnych... hmmm Tak daleko mysla jeszcze nie siegam-
                            ale dlaczego nie?
              • Gość: samanta Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:13
                Oplulam sie z wrazenia !!!:))))))) sandacz i zur !!!!!!!!!!!!!!! Mniamniusne!!!!!!!!:) Chociaz z drugiej strony w takim
                towarzystwie to ja moge jesc suche pyry albo placki ziemniaczane , ktore nawiasem mowiac sa moim
                przysmakiem:)) Mario cokolwiek nie upichcisz bedzie na pewno smaczne!
                • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 20:21
                  no tak- przyszly mi jeszcze na mysl kluski na parze z sosem jagodowym
                  • Gość: mina Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 20:27
                    marys, ty jebany w oko sadysto pierdolony!!!
                    • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 20:31
                      czego ??? ja Ci kaze te kuskusy belgijskie wpierdalac. Ja przez 12 lat na
                      obczyznie polska kuchnie prowadzilem! Leniu jeden- rusz dupsko i do garow :o))
                    • czort Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 20:33
                      marys - 22 z minutami jezd pociag do bialego - zapierdalaj szybciutko!!!!
                      kcem miec obiad!!!!!!!!!!!!!
                      • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 20:35
                        Maryjka jutro tez chce miec. ok.23 masz pociag do Wa-wy :o))

A Mina nawet karminadli nie dostanie- bo po mnie ryczy!
                        • Gość: mina Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 04.03.02, 20:40
                          marys nie pierdol!!! krupy tu szmugluja, kaze gosciom kielbasy wozic i ogorki
                          kiszone, zurek warze, i nie pierdol ze o slaska tradycje nie dbam, bo mnie
                          hanbisz w ten sposob!!!
                          ale tez kurwa lubie, jak dla odmiany ktos dla mnie gotuje!!!
                          choiaz moj mezus przez caly weeknd gotowal, musze mu sprawiedliwosc oddac. ino
                          ze kaczka w figach i pomaranczach z kapustka to kurwa nie jest kuchnia slaska!
                          a rolady ani klusek to lon nie poradzi!
                          • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 20:46
                            dziolcha, jo juz sam mom plan pol wieprzka kupic, wusztow, watrobianek,
                            krupnioli narobic. Wyndzarka na dzialce sie postawia- ryb nawedza.
                            A jak tak fest o ta tradycjo dbosz, to co mie przezywosz od sadystow!! Nie
                            poradzisz buchtow zrobic?
                            • Gość: samanta Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:00
                              O w morde ,ale sie zamet kulinarny robil:))))))) Mario,u mnie w domu nie mowi
                              sie kluchy na parze a kluchy na lachu:)
                              • men_ Wy o tym żarciu to tak całą noc będziecie gadać ? 04.03.02, 21:02
                                Ciekawe, czy w Białym całą noc wytrzymacie z żarciem i piciem, hę ?:))
                                • kitek1 Re: Wy o tym żarciu to tak całą noc będziecie gadać ? 04.03.02, 21:04
                                  to tak jak ty z samancinka o flamenco:)
                                  • men_ Re: Wy o tym żarciu to tak całą noc będziecie gadać ? 04.03.02, 21:07
                                    a TY z Jasminką o piernikach :)
                                    • mario2 Re: Wy o tym żarciu to tak całą noc będziecie gadać ? 06.03.02, 09:08
                                      sympatyczny temat- nie uwazasz? :o))
                              • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 21:02
                                a u nas sa to buchty. W ksiazce kucharskiej sa to jednak kluski na parze.
                                Wiem, ze w Lodzi mowi sie na nie pampuchy!
                                • Gość: samanta Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:10
                                  jakby nie nazywac to i tak pyszotka:))))
                                  • mario2 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 04.03.02, 21:14
                                    no- ale wiesz- taka ogorkowa- z ziemniaczkami i smietanka... :o))
                                    • Gość: dude Do kolegów forumowiczów (ek;-) IP: *.rsk.pl 04.03.02, 23:36
                                      nio, jak na mój rozum to brakuje jeszcze WYBOROWY I OGÓRKÓW!!!
                                      I wtedy bedzie git;-)
                                      • Gość: dude Re: Do kolegów forumowiczów (ek;-) IP: *.rsk.pl 04.03.02, 23:48
                                        Ponieważ ma wrodzona skromnośc nie pozwala mi na swego rodzaju kulinarny
                                        ekshibicjonizm, będe niesmacznie skromy i dorzuce od siebie:
                                        1.Quische czy jak to sie qfa pisze, (ooo;-)i nawet mi sie zrymowało)ni mniej nie
                                        więcej tylko chodzi o cosik na kształt pizzy, tyle ze na kruchym cieście; jesli
                                        sie uda to ciasto ma konsystencje ...lepiej nie napisze, w kazdym bądź razie
                                        dodaje do tego łososia oraz szpinak podsmazony na maśle z czosnkiem.
                                        2.Spagetti czyli kluchy z sosem z anchois i kaparów ( w tej materi do
                                        powiedzenia moze mieć coś Kobieta która miała czelność (buziaczki bigamistko;-)
                                        nazywać sie moją żonką;-)łuuuuu bój sie KOBIETO NIEWIERNA!!!ooo;-)
                                        3.Zupa fasolowa z fasoli jak nazwa wskazuje czerwonej, z dodatkiem mięska i
                                        żółtego sera ; ole!!!
                                        4.Sałatka:łosoś, feta, miód, pomidory i swierza bazylia...takie tam...mamałyga;-)
                                        5.Lasagne (i uwierzcie mi, ze nikt takiej nie robi;-)na pozór taka sama jak kazda
                                        inna, ale te sery.....oczywiscie parmezan, gorgonzolla albo z oszczędnosci jakis
                                        dor blu czy cos w tym stylu i ...eh. co wam będe...
                                        6.Wyborowa i ogórki
                                        7.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
                                        8. I smacznego zycze
                                        • Gość: samanta Re: Do kolegów forumowiczów (ek;-) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 00:00
                                          o cholera...musze cos zjesc....::)))))
                                    • Gość: samanta Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 23:58
                                      Barszczyku bialego bym teraz sobie pojadla:)))
                                      • Gość: dude Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 05.03.02, 00:04
                                        Gość portalu: samanta napisał(a):

> Barszczyku bialego bym teraz sobie pojadla:)))

Znaczy siem ukrainskiego???
                                        • Gość: samanta Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 00:08
                                          nieee,ukrainski jezd z fasola a bialy bez
                                          • Gość: dude Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 05.03.02, 00:11
                                            Gość portalu: samanta napisał(a):

> nieee,ukrainski jezd z fasola a bialy bez

barszcz z fasolą?
                                            w stronkach czy jasiem?
                                            • Gość: samanta Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 00:13
                                              Dudus ..kuwa mac,bo zwatpie za chwle w to co gotuje.Oczywiscie ze bez strakow !
                                              • Gość: dude Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 05.03.02, 00:19
                                                człowiek jednak to całe życie sie uczy, o;-)
                                                Droga Samanto, czy o tej jakze późnej porze pichcisz barszcz biały nie ukraiński?
                                                • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:25
                                                  O tej godzinie to ja ziola tajemne warze w kociolku
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:29
                                                    Jakie zioła i na co ?
                                                    Kogo chcesz przywołać ?
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:31
                                                    Ohoho !!Ile pytan na raz!!:))))))
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:32
                                                    No bo ja nowy, to i ciekawy .
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:34
                                                    A wiesz ze ciekawosc niejednego juz zgubila?;)
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:36
                                                    zaraz powiesz że to droga do piekła - a mi tam po drodze
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:38
                                                    do piekla? To byloby zbyt przyjemne ...Znam gorsze rzeczy do piekla ..
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:39
                                                    Rany to gdzie ty chcesz mnie zaciagnąć ?
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:41
                                                    Hmmm....a czy ja wspominalam cos o zaciaganiu Cie gdziekolwiek?;)))Ja tylko
                                                    spokojnie ziolka warze i robaczki czarne puszczam na ekran:)
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:43
                                                    Cos dzisiaj jesteś ugodowa, a tak mnie przed tobą ostrzegano
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:51
                                                    he,he..wiec nie taki Ty nowy;)))
                                                  • Gość: sławek Re: Ojej !!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:53
                                                    nowy, nowy tylko juz ostrzezony - a tu zawód
                                                  • samanta1 Re: Ojej !!!!!!!!!!! 05.03.02, 00:56
                                                    A co ja tam bede Czortowych znajomych gnebic,he? Protegowanych meza mojego
                                                    oszczedzam:)))
                                                  • Gość: dude Kce mi siem wyć!!! IP: *.rsk.pl 05.03.02, 00:45
                                                    Barszczu, barszczu mi trza, ot, co;-)
                                                  • Gość: sławek Re: Kce mi siem wyć!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:47
                                                    toś ty człek niezaspokojony żołądkowo, tylko pozazdrościć takich ograniczonych
                                                    potrzeb
                                                  • samanta1 Re: Kce mi siem wyć!!! 05.03.02, 00:52
                                                    Mnie tez sie kce wyc od kilku dni ale zupelnie z innego powodu..A Ty Dude bier
                                                    zakwas i gotuj barszcz zamiast wyc!:)
                                                  • Gość: sławek Re: Kce mi siem wyć!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:55
                                                    a może ci w czym pomóc - bo po co wyć
                                                  • samanta1 Re: Kce mi siem wyć!!! 05.03.02, 00:56
                                                    Ty siem modl o swoja dusze dobry czlowieku:)))))
                                                  • Gość: sławek Re: Kce mi siem wyć!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 01:00
                                                    ja sie nie modle, ja nie wierzący i tylko nie człowieku !!
                                                  • Gość: samanta Re: Kce mi siem wyć!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 01:01
                                                    To z kim mam przyjemnosc? z wilkolakiem?:)
                                                  • Gość: dude Re: Kce mi siem wyć!!! IP: *.rsk.pl 05.03.02, 01:06
                                                    Miła Samanto, łatwo tak mówić...
                                                    ale skad ja mam wziąć zakwas w środku nocy Mój Ty Mentorze;-)
                                                    a tak swoją drogą to czy mogłabyś uchylić rombka ...albo rąbka nigdy nie wiem ,
                                                    w kazdym bądź razie chodzi mi o tą tajemnicę skrzętnie skrywaną przez Cię.
                                                    Tak więc najdroższa, dlaczegożto kce ci sie wyć, i to od paru dni???
                                                    Mniemam , ze chorba szalonych krów nie wchodzi w rachube;-)
                                                  • Gość: samanta Re: Kce mi siem wyć!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 01:09
                                                    Jasnowidzem prawie jezdes Dude !Ja sama jestem wlasnie ta szalona krowa ,ale
                                                    rombka uchylic nie moge niestety;)To moze ja juz sobie pojde i powyje w
                                                    odosobnieniu...
                                                  • dude_ Re: Kce mi siem wyć!!! 05.03.02, 01:11
                                                    Do zobaczenia kiedyś tam...Dobrej nocki
                                                    Miło było;-)jak zwykle zresztą
                                                  • Gość: samanta Re: Kce mi siem wyć!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 01:12
                                                    Dobranoc Dude,niech Ci sie barszczyk przysni;))))
                                                  • Gość: sławek Re: Kce mi siem wyć!!! IP: 212.244.82.* 05.03.02, 16:14
                                                    a jeśli to co ?
    • Gość: sławek Re: Lista przebojow kulinarnych IP: 212.244.82.* 05.03.02, 00:25
      Rany julek, takim menu to pół polski sprosicie,
      ja tam jestem za zrazami,
      jeśli rzecz jasna zaprosicie .
      Jak nie to juz zazdroszczę !!!
    • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 05.03.02, 06:53
      A za mna cala noc chodzily lazanki z kiszona kapusta i boczkiem wedzonym....
      • Gość: mina Re: Lista przebojow kulinarnych IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 05.03.02, 07:06
        a za mna chodzi:
        1) chlodnik
        2) jagody i truskawki z bita smietana.

i obie rzeczy se dzisiaj zrobie hahahaha!
        • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 05.03.02, 07:16
          Widze, ze wielka z Ciebie marzycielka! Juzas chopa do garcow gonic bydziesz?
          U mie na sniodanie byly hawerfloki- pamientosz jeszcze tako potrawa? :o))
          • enen Re: Lista przebojow kulinarnych 05.03.02, 07:59
            A na to wszystko zołza:)
            • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 05.03.02, 08:07
              yno ta zolza dobrze doprawiono mo byc!
    • mario2 Re: Lista przebojow kulinarnych 05.03.02, 16:20
      wlasnie zapomnialem o szpinaku na gesto z jajeczkiem i mlodymi ziemniakami :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka